Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak powiem Wam czuje cos w rodzaju rozczarowania...ale podejscie mam takie na chlodno...
-
nick nieaktualnyAleala trzymam za Was mocno kciuki!
i tule baaardzo mocno.
zapodzialam sobie tesciora ale negatyw. pocieszam sie mysla,ze za wczesnie i ,ze niemozliwe by wyszedl z popoludniowego moczu.
Bylam w aptece kupilam 3:D (byly po 3 zl wiec stwierdzilam,ze zrobie sobie jeden z ciekawosci) jeden mam jeszcze na jutro rano a jak wyjdzie negatyw to juz czekam na @ .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 16:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysmerfetka22 wrote:musi byc dobrze,każda z nas zaslużyla na to,aby być mamą...prędzej czy później w zależności od naszych zmagan i trudności UDA NAM SIĘ! musimy w to wierzyć
jasne,ze tak!
tylko mi jakos smutno tak sie zrobilo..
nawet nakrzyczalam na m bez powodu.. ale potem przeprosilam. (o w morde, ja i przepraszac?? naprawde dziwnie ze mna)
mam pytanie, kolejne bardzo madre- bo tylko ja moge takie zadac:D
czy mialyscie moze tak ,ze wasze wargi tam na dole byly jakby.. hm.. zdretwiale? takie jakby nie nalezaly do Was?haha sorry ale mnie to ciekawi:))
uwielbiam lososia wedzonego, ubostwiam, jadam conajmniej dwa razy w tygodniu, bo go kooocham.
kupilam sobie dzisiaj i zjadlam jakas godz temu.. i malo nie zwymiotowalam. do teraz mi nie dobrze. zjadlam na to lody , troche zabily posmak ryby ale naprawde mega mi nie dobrze.
cos moze w tym wykresie prawdy jest.. o boziuuu. Barbara nie nakrecaj sie, wroc na ziemie. kazdemu sie moze zrobic niedobrze po rybie!
Aneczka trzymam mocno kciuki by to bylo to co chcesz.
wszystko w sumie na to wskazuje wiec bylabym dobrej mysli:) -
nick nieaktualnyczemu tak uwazasz? .. ja sie boje myslec,ze sie udalo.
ale z drugiej strony taka nadzieja mysle,ze jest fajna.
bo ona pozwala czekac. potem anwet jak przychodzi @ to owszem jest rozczarowanie ale potem znow jest owu, nowy cykl i nowa nadzieja.
chyba wole byc nastawiona,ze mi sie uda! niz od razu spisywac wszystko na straty,..
a sama juz nie wiem.
poczekamy do jutra i moze sie bede cieszyc Twoim szczesciem, bo jeszcze nic nie jest przesadzone -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny