Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Patus_777 wrote:
GRATULUJĘ! Kolejny raz się potwierdza, że trzeba odpuścić
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:03
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:04
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Patutka gratulacje!!! Nie nastawiałaś się jakoś szczególnie to pewnie tym większe zaskoczenie
Też bym tak chciała.
Dziewczyny powiem Wam, że pomimo tego, że przez dzień nie mam czasu na forum, to jakoś tak się przejmuję wszystkimi Waszymi historiami. Dziś w pracy myślałam cały czas o tych, które poszły na badania, myślałam co tam u Aleali, Aneczki, tak mnie korciło żeby wejść na forum i zobaczyć, ale czasu brak. Normalnie wciąż o tym myślałam. I o dziewczynach, które tak jak ja w tym tygodniu spodziewają się przyjścia @ (albo raczej oby nie) - Kicior, Madziula, Fiolet. Fajnie że się tu wspieramy wzajemnieKicior lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Aneczko te Twoje plamienia od kilku dni, tak sobie myślę, może pójdź wcześniej do gina, nie czekaj aż Twój wróci z urlopu. Nie chcę Cię jakoś straszyć czy nastawiać negatywnie, bo może to nic poważnego, ale czy nie wolisz sprawdzić?Helenka
Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
Cholera 37,2 jakiś wstrętny stan podgorączkowy mi się przyplątał! Tak się właśnie niewyraźnie czuję, już od południa marzyłam o tym, żeby się walnąć na wyrko i nic nie robić, ale w pracy to niemożliwe. Teraz też mnie głowa ćmi jak zwykle na gorączkę...Helenka
Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie, nie mialam nigdy,.nigdy tez nie bylam tam tak napuchnieta, mam problem wlozyc nawet termometr, wszystko jakby mi sie rozpulchnilo, jest mieciutko ale ciasno. mam sutki cale w zylach.. jakby otoczke im tworzyly. I wiele roznych innych dziwmych rzeczy ale nie chce die nakrecac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 20:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny