Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fiolet742 wrote:Madziulla 3maj sie mocno:* jestesmy z Toba.
Szanse na ciaze w tym cyklu nikle, zrobilam rano test negatywny..
Szkoda.. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, mogę do Was dołączyć?
Opiszę po krótce swoja historie: Mam 30 lat, w czerwcu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne i zaczęliśmy się z mężem starać o dziecko. Mam stwierdzone PCOS i miałam nadzieje, że po odstawieniu tabletek chociaż trochę moje cykle wrócą do normy, albo nawet mój organizm będzie szalał i uda mi się zajść w ciąże, ale niestetyOstatnią miesiączke miałam 20 czerwca. W piątek byłam u mojej Pani ginekolog i dostałam duphaston na wywołanie miesiączki, a potem mam zrobić usg narządu rodnego i usg piersi i przyjść z wynikami. Mało tego, odkąd odstawiłam tabletki zaczęłam tyć i od początku czerwca przytyłam 8kg, co prawda trochę sama na to zapracowałam, ale bez przesady. Bardzo się boję, że będę miała problem z zajściem w ciąże, a tam bardzo marze o dzidziusiu.
PozdrawiamCudzie trwaj...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tylko ja mam strasznie wstrętny charakter - chciałabym już!!!! Wiem, że nie ma tak odrazu, szczególnie jak mam problemy z hormonami, ale nie mogę nic na to poradzić
I zastanawia mnie jedno, jak byłam w piątek u ginekologa, to babeczka dała mi tylko skierowanie na usg, nie powinna mi dać również na jakieś badania? Sama nie wiem... Boję się, że jak tak na każdej wizycie będzie mi dawała coś, to moja ewentualna ciąża przesunie się w czasie...Ev lubi tę wiadomość
Cudzie trwaj...
-
nick nieaktualnyo widze,że podobne charakterki mamy,ja mam tak samo już i koniec! co do wizyty u gin nic nie powiem,bo ja sama nie poszlam w swojej sprawie,zdajemy sie z mężem na nature,a wnikliwe badania robiłam stosunkowo niedawno (początek roku ze wzgl. na stan po antybiotykach) więc wydaje mi się że nie potrzebuje powtarzać
-
nick nieaktualnyhej Andzia, tez jestem na poczatku staran ale cholera mam dzisiaj takie odczucie,ze zaluje,ze dopiero teraz sie zaczelismy starac, bo wydaje sie to byc dluuugie.. a przynajmniej ja mam takie przeczucie,ze u mnie to zajmie duzo czasu.
tez jestem charakterna, nie umiem byc cierpiliwa, mam tak odkad pamietam.
musze miec wszystko juz, teraz , zaraz.
jak do tej pory w zyciu wszystko dostawalam od razu ale w temacie dziecka chyba nie pozostaje mi nic innego jak czekac, czekac, czekac...
-
Hehe.. Nasze forum jest jak dorby serial
nie nadrobisz
smerfetka22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
alela dobre
coś w tym jest
Ja też obawiam się, że u mnie to nie będzie tak szybkoTym bardziej, że już na samym początku już są problemy. Gdyby nie brak okresu po tabletkach, to byśmy dalej się starali naturalnie, ale już w piątek ginekolog powiedziała mi, że może być tak, że będę musiała brać proszki. A miało być tak pięknie, ślub w czerwcu i zaraz potem dzidziuś. Jak okres mi się spóźniał, to oczywiście zrobiłam test - nic. Łudziłam się po odstawieniu miałam mdłości, bolały mnie piersi.
Cudzie trwaj...
-
Andzia ja przez ostatnie 3 lata pod koniec kazdego cyklu bylam w ciazy umyslowejxd