Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto chyba zależy od ludzkiego wścibstwa...ja z mężem po ślubie (dzisiaj mija 10 miesięcy) i tylko od znajomych słuyszymy od początku małżeństwa kiedy dzidziuś,ale to bardziej takie żartobliwe,chociaż przyznam szczerze minęlo trochę czasu i zaczęło mnie to irytować...przecież nie ma tak,że pstrykne palcami i już jest
-
nick nieaktualnyMadziulla, trzymaj się , szybkiego powrotu do zdrowia !!!
Dziewczyny, to niestety nie zawsze dzieje się tak szybko, nie ma tak, że juz teraz bedzie....nie można popadac w paranoje i az tak sie stresować, zwlaszcza, że to dopiero Wasze początki, wyluzujcie!!! uwierzcie mi, bedzie lepiej
Fakt, że ludzie są wscibscy, wiem coś na ten temat, my mowimy ze jak bedzie to bedzie....a moja kuzynka zawsze na takie pytania odpowiadala, że nie bedzie bo sa bezpolodni, od razu się zamykaliLudziom nie pasowalo ze sa 3 lata po slubie i nic....dzis maja dwojkę dzieciaczkow
Aleala, trzymam kciuki za Twoją jutrzejsza wizytę !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 09:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAndzia1985 wrote:A najbardziej mnie denerwuje jak ludzie się pytają kiedy będę w ciąży - bo niby, że jak ślub wzięliśmy to już powinniśmy. I chyba uważają, że to pstryknięcie palcami i już jest ciąża... Tez tak u Was jest?
Kochana, dlatego wlasnie my tak dluuugo slubu nie braliśmyHajtnelismy sie dopiero po 10 latach znajomości i prawie 3 latach narzeczeństwa....slub to taka bomba,wybucha tak, że wszyscy nagle wtedy zaczynają pytać o dziecko, no bo skroro slub to i dziecko zaraz powinno byc....ehhh. Gdybym wiedziala, że tak ostro z tym bedzie, to chyba hajtnęlibyśmy się jak juz dzidzia bylaby na swiecie
Wiesz, ludziom nigdy nic nie pasuje, znasz to pewnie :
- jak nie masz chlopaka, pyataja kiedy bedziesz miala
- jak juz masz chlopaka pytaja kiedy bedzie narzeczonym
- jak juz masz narzeczonego pytają kiedy slub
- jak już jestes po slubie pytaja kiedy dziecko
- jak juz masz 1 dziecko pytają kiedy drugie....
Ludzka natura, samo zycieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 09:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprawda,dlstego my z mężem unikamy takich tematów (nie lubimy kiedy ktoś się wtrąca)
u mnie byla odwrotna sytuacja niz u ciebie agatkaa szybko ślub (po 6 miesiacach znajomosci) i kazdy myslal "no tak ślub tak szybko,bo zaciążyła" jakie miny mieli ludzie,kiedy poznali ze ta decyzja to tylko ze wzgledu ze tak sie kochamy -
nick nieaktualny
-
Andzia1985 witaj!
teraz przyda Ci się dużo cierpliwości
aleala myślę, że ciążę umysłową przeszła każda z nas
U mnie dzisiaj @ przyszła...Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Madziulla wrote:Aleala jak Ty się czujesz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatkaa trafiłaś w sedno, pamiętam życzenia na Boże Narodzenie żebym w końcu sobie chłopaka znalazła - masakra jakaś. A teraz jak mi się trochę po ślubie przytyło był tekst, że ja na bank jestem w ciąży, bo mi tyłek urósł.
agatkaa lubi tę wiadomość
Cudzie trwaj...