Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny co słychać? chwalcie się jak tam po weekendzie? są jakieś 2 kreseczki?? nie jestem w stanie nadrobić tego co przez te dni naprodukowałyście.
dzisiaj byłam na badaniu hormonów tarczycy i coś czuję, że będzie znów podwyższona dawka. Na tą chwilę mam 6 kg do przodu. a w pierwszej ciąży w 2 połowie przytyłam 19kg i to prawdopodobnie przyczynił się apetyt na słodkie i olewatorskie podejscie do moich wyników tarczycy. no cóż teraz jakoś jest spokojniej i z wagą i apetytem na słodkie.
jutro kolejna wizyta w laboratorium tylko tym razem śląskim i prywatnie. badanie cukru z obciążeniem2godz siedzenia i to jeszcze synka bede musiała wziąść ze sobą, bo nie będę miała gdzie go zostawić.
-
Doti87 to ja poproszę takiego kopala - może mi się trochę poprzestawia
Ja na obecną chwilę czekam na efekt proszków, jak już okres się pojawi, to potem dopiero będą starania, teraz tylko przyjemności
Mam nadzieję, że ten duphaston zadziała tak jak powinien.
Cudzie trwaj...
-
Asiun kochana to miłego wieczorku ci życzę :-*
Hashija no ja właśnie obawiam się tego badania cukru z obciążeniem ooo fuuj... Ale mi jeszcze trochę do tego brakuje...
Wiecie że ja jeszcze w łóżku leżę?? Hihihihi wstać mi się nie chce... Ale leniuch jestem -
Doti zakladamy centrum kopania po dupie na rozluznienie zwieraczy
Asiun taaak. 9 dzien drugiego cyklu staran to swietny czas na panike ;ppDoti87, Patus_777 lubią tę wiadomość
-
asiun wrote:No tak, każda chciała by już. Ja w pierwszym cyklu byłam przekonana, że się uda...no bo jakby inaczej
, ale niestety nie jest tak łatwo
.
A ja to takie nerwus jestem, wszystko podwójnie przeżywam i już teraz wiem, że w moim przypadku psychika będzie stanowiła największy problem. W sumie już teraz mogę spisać na straty ten cykl, bo mam mega stresa i nic nie mogę z tym zrobić !!
No, ale trudno się mówi ..
Jak to sie mówi ... znam ten bol ;/ ;P -
nick nieaktualny
-
smerfetka22 wrote:dziewczyny ile u Was w laboratoriach kosztuje beta? pytam tak orientacyjnie,bo nie wiem czy moje laboratorium nie zwariowało pod wzgledem cen
-
Doti, przy synku to myślałam, że sie pohaftuje pijąc tą glukoze, żołądek mi się skręcał, ale dałam radę. zobaczymy jak będzie jutro...
ja najchętniej też bym się położyła i nic nie robiła. ostatnio mam takie strasznie leniwe dni. może to ta pogoda?
-
nick nieaktualny
-
smerfetka22 wrote:no to chyba u mnie w laboratorium jakas paranoja zaśpiewała mi rejestratorka 140 zl (pytałam tak na zaś)
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Hej. U mnie sprawa się prawię wyjaśniła tzn dziś plamienie większe więc pewnie @ przyjdzie. A co do wyniku bety to dopiero jutro, dzwoniłam dziś do laboratorium i pani mi powiedziała że dopiero na jutro bo maja bardzo dużo zleceń i się nie wyrabiają. Ale ja już wiem jaki wynik będzie więc wszystko mi jedno czy jutro czy za tydzień. Zobaczymy co mi gin na wizycie w piątek powie... No cóż i kolejny cykl starań przede mnąaneczka
-
nick nieaktualny