Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaneczka290388 wrote:Hej. U mnie sprawa się prawię wyjaśniła tzn dziś plamienie większe więc pewnie @ przyjdzie. A co do wyniku bety to dopiero jutro, dzwoniłam dziś do laboratorium i pani mi powiedziała że dopiero na jutro bo maja bardzo dużo zleceń i się nie wyrabiają. Ale ja już wiem jaki wynik będzie więc wszystko mi jedno czy jutro czy za tydzień. Zobaczymy co mi gin na wizycie w piątek powie... No cóż i kolejny cykl starań przede mną
Aneczka wiec razem "zaczynamy" nowy cykl..
-
nick nieaktualny
-
asiun wrote:Ev razem damy jakoś radę !!
Jeszcze trochę i wszystkie spotkamy się po fiooooletowej cudownej stronie
Musimy i damy ! Trzymajmy sie razem i wspierajmy to będzie łatwiej.
ObyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 12:03
asiun lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytaki stan to znak @
rozpadlam sie na milion kawaleczkow
do tego laska kolegi z pracy meza najprawdopodobniej jest w ciazy
ja wiem,ze to moj pierwszy cykl, wiem,ze wiele z Was przechodzi to juz dawno, ze wiele dluzej czeka, ze ja moze nie jestem tak wkrecona jak Wy w to wszystko ale po prostu jest mi smutno jak diabli.
zalewam sie lzami pod kocem.
wiem,ze musze dac sobie czas , wyluzowac, nie myslec, ze bedzie dobrzeitp itd ..przejdzie mi, wiem o tym.
po prostu musze dzisiaj upuscic troche tych wszystkich emocji, ktore sie nagromadzily w tym miesiacu.
w tamtym tez bylo mi zle, chyba nawet bardziej.
w tym przynajmniej testy negatywnie wychodza, tam mialam iskierne nadzieji z II kreskami.
-
Fiolet742 wrote:taki stan to znak @
rozpadlam sie na milion kawaleczkow
do tego laska kolegi z pracy meza najprawdopodobniej jest w ciazy
ja wiem,ze to moj pierwszy cykl, wiem,ze wiele z Was przechodzi to juz dawno, ze wiele dluzej czeka, ze ja moze nie jestem tak wkrecona jak Wy w to wszystko ale po prostu jest mi smutno jak diabli.
zalewam sie lzami pod kocem.
wiem,ze musze dac sobie czas , wyluzowac, nie myslec, ze bedzie dobrzeitp itd ..przejdzie mi, wiem o tym.
po prostu musze dzisiaj upuscic troche tych wszystkich emocji, ktore sie nagromadzily w tym miesiacu.
w tamtym tez bylo mi zle, chyba nawet bardziej.
w tym przynajmniej testy negatywnie wychodza, tam mialam iskierne nadzieji z II kreskami.
Fiolet uspokój sie odrobinek bo nie dasz rady a wiesz ze psychika to polowa sukcesu... jak nie więcej w staraniach ??
Ciesz sie ze jestes zdrowa i naprawde nie masz sie co przejmować jak ten cykl nie wypali to następny bedzie napewno lepszy ! Moze nawet ten najlepszy ...ja w to wierze Ty tez sie postarajPatus_777 lubi tę wiadomość
-
Fiolet a powiedz mi jak ty tak przezywasz to wszystko i ciebie męczy niepewność to czemu nie pójdziesz na monitoring???
Jesteś niecierpliwa mega i przynajmniej będziesz wiedziała co i jak, czy jest owulacja kiedy itp
Ja szczerze polecam bo nie zawsze idzie prawidłowo odczytać swój organizm a ty się dziewczyno zameczasz tylko co nie pomaga w zajściu w ciążę...
To nie jest duży koszt bo płacisz około 100-150 zł za całość i masz co 2-3 dni wizytę sprawdzająca co i jakPatus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydam sobie czas do konca roku, potem pojde na badania, monitoring i wszystko.. a moze po prostu wybije sobie dzidzie na jakis czas z glowy, tak jak ostatnio, moze pomoze.
Doti na codzien jest lepiej, naprawde. w tym miesiacu przy staraniach bylam mega wyluzowana. Bylismy non stop w ruchu bo nie chialam siedziec w domu i myslec, bylismy na kolacji w zakopanem, na temrach w bialce, non stop gdzies ciaglam meza. robilam kolacje romantyczne, bylo wino.. itp. nie nakrecalam sie naprawde.
dzis mnie dopadl taki dzien,ze wszystko widze w zlych barwach. przejdzie mi , napewno.
jutro juz wroce do formy.
ide spac chyba.. zrobilam sobie wolne i schowalam sie pod kocem.
jak zaczelam mocno plakac zaczal mnie bardzo piec i bolec brzuch. widocznie stres zle na mnie dziala.
dzieki dziewczyny za wsparcie, jutro bedzie lepiej. obiecuje. -
Andzia1985 wrote:Smerfetka koszt bety u mnie to 38 zł.
U mnie tak samo:) cenowo :*mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
smerfetka22 wrote:no to chyba u mnie w laboratorium jakas paranoja zaśpiewała mi rejestratorka 140 zl (pytałam tak na zaś)
NIe możliwe! AŻ TYLE???Haaaaa idz do innego labo!!!!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Fiolet musisz się ogarnąć ! Miałaś się przestać stresować, nigdy kobieta nie zajdzie przy takim stresie:) WYLUZUJ SERIO:) to są twoje początki, nie chorujesz, nic nie masz stwierdzone a tak się stresujesz!...zobacz dziewczyny, każda ma problemy, a te co po 2-3 lata się stają!Nie wiesz jeszcze czy w ciąży nie jesteś a już myślisz PESYMISTYCZNIE!! Tylko optymista w życiu coś osiąga:) Zawsze byłam pesymistką ale życie zmienia, mamy tylko 1 życie w końcu! ! SZANUJ JE:) CIESZ SIĘ ŻYCIEM:) Zaangażuj się w życie małżeńskie, a fasola będzie tylko wtedy, kiedy ty będziesz miała pozytywną energię!
Sorry, że tak wprost ale czasem kubeł zimnej wody lepiej działa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 12:49
Ev, asiun, kirys lubią tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyPatus mozna miec chyba jeden dzien zwatpienia , prawda?
i chyba moge oprocz kilkunastu bardzo pozytywnych postow na forum miec jeden w ktorym sie zale?
nawet nie wiesz jaka optymistka w zyciu jestem.
wybacz, juz nie napisze nic w stylu "ze mi zle".
nawet jak mi bedzie to bede pisac, ze jest pieknie.Patus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fiolet742 wrote:Patus mozna miec chyba jeden dzien zwatpienia , prawda?
i chyba moge oprocz kilkunastu bardzo pozytywnych postow na forum miec jeden w ktorym sie zale?
nawet jak mi bedzie to bede pisac, ze jest pieknie.
Po prostu co ma być, to będzie;) ZOBACZYSZ nie długo każda będzie miała upragnioną dzidzię
Nie wolno się poddawaćmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Fiolet742 wrote:Patus mozna miec chyba jeden dzien zwatpienia , prawda?
nawet jak mi bedzie to bede pisac, ze jest pieknie.
I nie chciałam nikogo urazić! Po prostu uważam, że nie potrzebnie się dołujesz:)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!