Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziulla będzie dobrze zobaczysz trzymaj się kochana(co do bety to z mojego doświadzenia wiem że oni w szpitalach nie są tacy chętni,zwykle robią badanie ciążowe z moczu-taka nasza służba zdrowia)
Aleala za Ciebie najmocniej trzymam kciuki i jestem pełna podziwu za Twoją cierpliwość, niewiele z nas zniosło by psychicznie tak jak ty starania przy takich cyklach i do tego zachowało tyle optymizmujesteś WIELKA musi być wszystko dobrze
Fiolet Patus ma troche racji nie masz jeszcze @ po co panikujesz,każda z nas wie jak boli jedna kreska na teście, ale do puki @ nie ma nie można się załamywać,pozytywne myślenie to połowa sukcesu.Do tego u Ciebie pierwszy cykl starań nielicznym udaje się tak zaciążyć,trzeba mieć po prostu farta
Co do reszty to dziewczyny jestem z Wami wiem co czujecie czekając na owulacje a później upragnione 2 kreski,UDA SIĘ zobaczycie wiara czyni cuda:)smerfetka22, Madziulla, Patus_777, Kicior lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
williams1 wrote:Smerfetka teraz zauważyłam że idziemy tak samo,dzisiaj 12 dc. Ile dni mają Twoje cykle?ja miałam 26 dniowe przed ciążą a ten terax jest pierwszy po ciazy i ciekawe czy też taki będzie, z atesty je ok 7 września.
Patus_777 lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Każda z Nas ma lepsze i gorsze momenty, ja tez myślałam, że będzie ładnie pięknie i po tabletkach zaraz zajde w ciąże, jeszcze jak okres mi się spóźniał i robiłam testy też była nadzieja. Ciągle jest.... W końcu i na Nas przyjdzie pora - musi
aniabbb, Madziulla, Ev, Patus_777 lubią tę wiadomość
Cudzie trwaj...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tsh,lh, estradiol,prolaktyna miedzy 3 a 5 dc. Ale jak powiesz, że dopiero zaczynasz starania to pewnie każe Ci się bzykać i czekać
na początku nie są tacy chętni do zlecania badań
Patus_777 lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud