Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
wiesz to takie lekkie plamienia ze nawet na wkladce ich nie było tylko na papierze na poczatku były takie brązowawe potem pojedyncze ślady krwi dziś rano taka jasnej krwi było już więcej dlatego myślałąm że nic już z tego nie będzie. Ale nadal tylko na papierzeaneczka
-
nick nieaktualny
-
Suuuuper :-* też tak miałam. Taki jeden dzień lekkiego plamienia ba różowo, nawet to nie było plamienie tylko śluz zabarwiony tylko u mnie zawsze tak okres się rozpoczynał więc też dziewczynom marudzilsm tutaj że znów dupa... A była niespodzianka
-
nick nieaktualny
-
aneczka super! widzisz i po co było się martwić!
trzymajcie się ciepło!
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
aneczka290388 wrote:pojechałam prywatnie do ginekologa( koleżanki mojej kuzynki)bo rozmawiałam z kuzynką i powiedziałam o co chodzi a ona szybko zadzwoniła i załatwiła mi wizytę dopiero wróciłam .... i z usg dowiedziałam się że CIĄŻA ŻYWA
PĘCHERZYK CIĄŻOWY 12,7mm
ZARODEK 2,6mm
odpowiednik na 5tydzień i 3 dzień ciąży
co do plamień to lekarka powiedział że nie widzi zagrożenia dla ciąży, dostałam witaminy i jutro po odebraniu bety mam do niej jechać z wynikiem. Powiedziała że mam odpoczywać i się nie denerwować bo takie plamienia się zdarzają. Nadal nie mogę uwierzyć.
A NIE MÓWIŁYŚMY:) ŻE TO CIĄŻA:) GRATULUJĘ:****** MOCNOOOOOOOO:)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Aneczka gratulacje!
Tez jestem ciekawa reakcji Twojego meza
Ja bylam wczoraj u gina, w 11dc mowi ze slabiutko, pecherzyk 7mm, kolejna wizyta za tydzien. Narazie obserwujemy, potem włączymy ewentualne leki.
A w nastepnym cyklu HSG. Podobno takie przepłukanie jajowodów robi dobrze na ciąże. Miala ktoras z Was? Boli? -
Aneczka gratulacje!
Ja bylam wczoraj u gina, w 11dc mowi ze slabiutko, pecherzyk 7mm, kolejna wizyta za tydzien. Narazie obserwujemy, potem włączymy ewentualne leki.
A w nastepnym cyklu HSG. Podobno takie przepłukanie jajowodów robi dobrze na ciąże. Miala ktoras z Was? Boli? -
taka sytuacja ja 28.09mam laparo razem z hsg też słyszałam, że po hsg jajniki pracują jak głupie przez ok poł roku:)Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:04
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Taka Sytuacja wrote:Aneczka gratulacje!
A w nastepnym cyklu HSG. Podobno takie przepłukanie jajowodów robi dobrze na ciąże. Miala ktoras z Was? Boli?
Tak szybko hsg chce ci zrobić????? A są do tego jakieś powody...