Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneczko rozumiem Cię, też jestem po poronieniu, też w 7 tc i też tak sobie myślę, że jak już mi się uda, to nie będę od razu obwieszczać tej wiadomości. Ale zobaczymy jak to będzie i wogóle. A Ty robiłaś badania w kierunku przyczyny poronienia? Na Twoim miejscu przyjrzałabym się tym plamieniom, może dobrym pomysłem jest zbadanie progesteronu, jak tu już jedna koleżanka radziła. Tulaski dla Ciebie i maluszka :*Helenka
Rośnij zdrowo córeczko!
-
Patutka wrote:Jutro niestety nie dam rady... jestem na takiej wsi, ze moge o tym zapomniec. Ale w piatek mam Wizyte, myslicie ze cos powie?
Zaraz Po niej pojde na bete.
Teoretycznie jak jest ponad 1000 bety to już coś widać. A ile będziesz po owu? Może zobaczyć pęcherzyk z zarodkiem chociaż bo na serce może być za wcześnie -
JoHanna wrote:Cześć Dziewczyny, witam po przerwie. Starałam się być z Wami na bieżąco
Aneczka - gratulujePrzede wszystkim wytrwałości z powstrzymywaniem się od testowania - z Twojego wykresu wynika, że badanie było 49 dnia cyklu, wow!
Madziulla - zdrowiej!! Daj koniecznie znać co i jak z betą.
Aleala - czarnowidztwo nie jest mile widziane, a sio z nim. Po proszę szczyptę optymizmu
Doti - Ty kiedyś pisałaś, że miałaś późne owu. Czy testowałaś w dniu spodziewanej @ czy później?
Pamiętajcie dziewczyny, że jak czegoś bardzo chcemy to zawsze się dłuży nim to otrzymamy. Tak samo jest z dzidzią. Jak człowiek nie planuje i powiedzmy nie chce to nie czeka na dwie kreski w teście z niecierpliwością, odwrotnie jest jak o tym marzy. Ja sobie powtarzam, że się uda!
No ja owu miała 21-22dc i robiłam test w dniu @ czyli koło 29 dc ale tylko ja tam widziałam cień cienia cienia hihihihi teoretycznie minimalna druga kreska która już mój mąż widział było około 12dpo. I beta około 100 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzia to jak usg ci robić będą to beta nie potrzebna bo jak coś sam pęcherzyk ciążowy już Zobaczą....
Fiolet!!!!!!!!!!! Dawaj fote.... No kurcze widzisz????? I po co było się dolowac a tu taka niespodzianka... Huuuura ale super jest ten sierpieńWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 07:48
-
nick nieaktualny