Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
aneczka290388 wrote:wiesz to takie lekkie plamienia ze nawet na wkladce ich nie było tylko na papierze na poczatku były takie brązowawe potem pojedyncze ślady krwi dziś rano taka jasnej krwi było już więcej dlatego myślałąm że nic już z tego nie będzie. Ale nadal tylko na papierze
to tak jak u mnie, gratuluję!
Natalia27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
Taka Sytuacja wrote:To szybko? mija mi juz 15 cykli staran, a on przy kazdym usg widzi i mierzy moja endometrioze na jednym z jajnikow.
Jak czytam to hsg jest jednym z pierwszych i najmniej inwazyjnym badaniem droznosci.
Ojjj to mi się pomyliło bo myślałam że ty masz 3 cykl... -
nick nieaktualny
-
Patutka wrote:Czy dzisiaj troche ciemniejsze?http://wstaw.org/w/3ycH/linki/ martwie sie troche...
To ciążowe:)? no jak dla mnie idealnie rozwija się bobas:D zrób betęmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny:)) nie ma mnie tak często, bo chyba za bardzo się nakręcam,odrywam się od pracy i myślę o jednym:))
Ale myślę o Was i gratuluję wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za wszystkie staraczki-także za siebie:)))
Czekam na @, myślę że będzie jutro i zacznę 9 cykl starań.Mam nadzieję,że tym razem się uda- z nowym lekiem progynova na poprawę endo.
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie:))Ola_45, She86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dopiero nadrobiłam zaległości po bardzo intensywnym dniu. A widzę, że dzieje się tu u nas, że hoho
Aneczka - ogromne gratulacje!!! I widzisz - Twój sklepik już jest jak znalazłteraz będziesz tam bywała znacznie częściej
I było się zamartwiać?! Spokojnej i zdrowej ciąży Ci życzę!
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Madziulla wrote:Patutka jutro beta się kłania.
Zaraz Po niej pojde na bete.2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Cześć Dziewczyny, witam po przerwie. Starałam się być z Wami na bieżąco
Aneczka - gratulujePrzede wszystkim wytrwałości z powstrzymywaniem się od testowania - z Twojego wykresu wynika, że badanie było 49 dnia cyklu, wow!
Madziulla - zdrowiej!! Daj koniecznie znać co i jak z betą.
Aleala - czarnowidztwo nie jest mile widziane, a sio z nim. Po proszę szczyptę optymizmu
Doti - Ty kiedyś pisałaś, że miałaś późne owu. Czy testowałaś w dniu spodziewanej @ czy później?
Pamiętajcie dziewczyny, że jak czegoś bardzo chcemy to zawsze się dłuży nim to otrzymamy. Tak samo jest z dzidzią. Jak człowiek nie planuje i powiedzmy nie chce to nie czeka na dwie kreski w teście z niecierpliwością, odwrotnie jest jak o tym marzy. Ja sobie powtarzam, że się uda!Kicior lubi tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Tak sklep się przyda.Ale narazie nie chce zapeszac. Mąż oszalał ciągle mnie przytula całuje w brzuch no normalnie szaleństwo. Myślałam żeby powiedzieć o ciąży moim rodzicom w sobotę akurat ich 28 rocznica ślubu ale chyba się powstrzymam nie chce zapeszac. W tamtym roku jak udało się mi zajsc w ciążę to powiedzieliśmy a potem poronilam i rozczarowanie wiec teraz stwierdziliśmy z mężem ze powiemy gdzieś dopiero za miesiąc jak będzie wszystko ok. Mało dziś pisze ale musze się oswoić z myślą o ciąży mimo że tak długo oczekiwana ale nie mogę się przyzwyczaić do myśli że rośnie we mnie mała istotka.
Ola_45, Doti87 lubią tę wiadomość
aneczka