Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaReh możemy sobie przybić piątkę! U mnie dziś spadek, więc też czekam na @
Fiolet wierzę, że to jest wynik taki jak chcesz i beta to tylko potwierdzi!
Aleala trzymam kciuki za wynik i wizytę. Będzie dobrze
Miłego dnia!HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hmm ja mam podejście że moja rodzina jest.mąż i dziecko przyszłe. Oczywiście kocham moich rodziców i byłoby mega ciężko mi. Ale nie wyobrażam sobie takiej rozlaki.. Dla mnie takie małżeństwo w końcu się rozpadnie. Ba odległość to nie ma sensu.
A pieniądze to wszędzie można zarobićmieszkania wynająć
Fiolet742 lubi tę wiadomość
-
Zgadzam die z Doti w 100%%
Fiolet koniecznie ma betę i zrób fotkę testu chętnie poogladamy, może masz 2 różne testy. Gratulacje! !!!
Ja nadal czekam na owulacje chociaż wczoraj ból jajników był,wiec może blisko,temp dzisiaj jeszcze niska i ciekawa jestem jak test kowala cyny wyjdzie po południu. Chociaż mam przeczucie ze test wyjdzie dopiero jutro lub pojutrze ,hmm zobaczymy.Oby to nie był cykl bezwulacyjny,no i z trafieniem w dziewczynkę tez ciężka sprawa -
nick nieaktualnyDoti masz rację,dla mnie mąż daleko to jakaś tragedia,byłam w zeszłym roku w stanach,wtedy moj mąż był dopiero początkiem znajomości,miałam byc pół roku,skróciłam swój pobyt do 3 miesięcy,nie dałam rady z tęsknotą i nie wyobrażam sobie,że sie rozstajemy...cóż przed nami trudna decyzja do podjęcia,ale mimo wszystko przejdziemy przez to
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykochane gratulacje to moze zostawmy na potem bo ja dalej wiem,ze mi sie albo przewidzialo albo wada testu. ide na bete chociaz mi sie nie bardzo chce. ale prznajmniej sie okaze, myslicie,ze 2 dni przed @ wyszlo by juz cos? nawet sie nie ciesze, bo wiem jak sie to skonczy. tak jak w tamtym miesiacu beta ujemna.
jedyne co jest dziwne,ze jak na przed @ czas to za dobrze wygladam. hehe takie glupie ale dziwne.
dobra, lece , trzymajcie kciuki ale szykujcie juz pocieszenie na ujemna bete hhe:) -
u mnie tez 13dc sluz wczoraj był super rozciągliwy ażsię zdziwiłam że tak wcześnie ale tempka dziś niska, czekamy więc na skok dziewczyny, ale nie próżnujemy
.Moj M chyba podglada mój kalendarzyk jak nie patrze:) bo nauczył sie kiedy mam owulacje, a jak go wczoraj zapytałam skąd wie to mówi że już dawno wiedział...
Smerfetka trudna decyzja przed Tobą,ale ja też uważam że na odleglość związek jest bez sensu
Fiolet leć na betę wszystko się wyjaśni ja jak robię test to też tak się w niego wpatruje, że czasami wątpię w swoje zdrowie psychiczne
Madziulla kciukam za Ciebie
Aleala dawah znać po becie jak najszybciejInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki:) ja nawet nie czekam, bo i tak pogodzilam sie z nieudanym cyklem:)
Ta kreska byla widoczna, nir byl to jakis wielki cien cienia, byla blada kreska. i to szybko, naeet 5 min nie minelo. Tylko, ze teraz to juz nie mam zludzen , bo wyjasniala, ze jej prawie nie widac.
Olalam nawet temp rano. Ten cykl uwazam za zakonczony:) -
Fiolet tez zawsze podchodze z duuuuza rezerwa, ale u Ciebie sprawa wydaje sie byc jasna
Glowa do gory, zawsze to juz blizej niz dalej.
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc)