Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Boziu Fiolet sama siebie nakręcasz negatywnie, głowa do góry dziewczyno i trochę wiary w to, że przecież ciąża czeka na Ciebie
) Kop w tyłek i głowa do góry!!!
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno dobra no!
tylko zrozumcie mnie, ja juz w tamtym miesiacu tak strasznie sie cieszylam z tej drugiej kreski a beta wyszla ujemnie. Nie chce sie nastawiac pozytywnie a potem znow czuc rozczarowanie. Jest troche nadzieji, bo wczoraj nie bylo nic a nic a ten sam test robilam a dzis zobaczylam na nim kreseczke.. tylko czemu ja po czasie wsyslo?)
wiem,ze jak nie teraz to kiedy indziej, podchodze do tego z rezerwa, dzis mam humor o wiele lepszy niz wczoraj, wiedzialam,ze to tylko jednodniowe zalamanie
spokooo dziewczatka, luzz blues i orzeszki:) moze bede mama, kto wie hihi:) -
nick nieaktualny
-
cześć Wam
ja dziś zaczęłam nowy cykl, i zmienił mi się też wiek
w razie wizyty jussio proszę o zmianę w tabelce:
[email protected]
pozdrawiam
Flp 4,6-7 -
myshka 100 lat i oczywiscie spelnienia marzen, a szczegolnie tego wyjatkowego!! oby udalo Ci sie jeszcze w tym roku!
ps. to teraz jestesmy rowiesniczkami jeszcze przez m-c, ale ja juz w gore dawno zaokraglilam;)myshka84 lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualnywilliams1 ja mam jakies z allegro,ale jakoś im nie ufam,bardziej zdaje się na temperature i kalkulator,mam dziwne przeczucie,że te testy sa trefne,skoro mam ładny śluz i objawy zwiastujące owulacje,a na teście jakies pierdoły,( nie wiem jak wstawić fotke,to byście mi pomogly ogarnąc co z tymi testami )
-
dziękuję, Andromeda
jakoś to będzie. wierzę, że się uda w najlepszym możliwym momencie
niekoniecznie już, teraz.
znalazłam sobie powody, dla których lepiej żeby jeszcze się nie udało - mam do wyleczenia zęby, budujemy dom, chcę ogarnąć parę spraw na spokojnie. i to pomaga, jak pojawia się @
choć oczywiście nie będę miała nic przeciwko, jeśli się kiedyś nie pojawi
Flp 4,6-7 -
myshka84 wrote:cześć Wam
ja dziś zaczęłam nowy cykl, i zmienił mi się też wiek
w razie wizyty jussio proszę o zmianę w tabelce:
[email protected]
pozdrawiam
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGOKOCHANA:**
myshka84 lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Chciałabym Wam pomóc kochane:* ale sama pamiętam, że nie ogarniałam tych testów ovu...nigdy mi nie wyszła taka idealna kreska...nie wiem jak to się interpretuję;/
W ogóle to Was witam:) mam lekko lepszy humor, światełko w tunelu...może zostanę na placówce, ale nie jako nauczyciel, tylko pomoc nauczyciela;/ eh lepsze to niż nic...kasa taka sama tylko, że 8h ale praca już nie;/ ale myślę pozytywnie, starłabym się dalej i jak co to l-4:D z czegoś muszę żyć w końcu...ah my młodzi mamy takie ciulowe te życie!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestem w szpitalu.
. Zaczynam kolejny cykl
niestety dostałam silnego krwawienia. Tata mnie szybko zawiózł ale nie dało się nic zrobić. Lekarz mi powiedział że nawet gdybym wczoraj od razu została skierowana na oddział to i tak by nic nie pomogło. Także za szybko się ucieszyłam. Teraz czekam na męża. Lekarz mi powiedział że oczyści wszystko dostane leki i do domu.
aneczka
-
nick nieaktualny
-
Aneczka
:*
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie