Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Patutka wrote:Kochane, a więc tak.... http://wstaw.org/w/3yfN/
A jednak:) GRATULUJE:)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
aneczka290388 wrote:Dziewczyny jestem w szpitalu.
. Zaczynam kolejny cykl
niestety dostałam silnego krwawienia. Tata mnie szybko zawiózł ale nie dało się nic zrobić. Lekarz mi powiedział że nawet gdybym wczoraj od razu została skierowana na oddział to i tak by nic nie pomogło. Także za szybko się ucieszyłam. Teraz czekam na męża. Lekarz mi powiedział że oczyści wszystko dostane leki i do domu.
Nie martw się kochana;* Wiemy co przeżywasz:**** Trzymaj się :*mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyAneczka Tule mocno:*
Dziewczyny gratuluje pozytywnych testów;)
Ola uwazaj na siebie bo niestety 26 mm to krótką szyjka na tym etapie ciąży. Ją mam 30 mm i mam nakaz lez dnia tylko ją mam bliźniaki które już prawie ważą po 1 kg czyli 2 kg + łożyska to podobno ponad 5 kg już mój brzuch waży;) więc leże cały czas;)Ola_45 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co z reszta starej ekipy ? Jussio wiem że na urlopie ale Bajkanna, Tala gdzie zniknęły?
Myshka przykro mi że @ przyszła i to jeszcze w urodziny, ale jesteś silną babka i doczekasz się niebawem upragnionego cudu;)
Dziewczyny odmawiacie jeszcze nowenne? Ja odmawiam 4 i będę kończyć 7 października więc mam nadzieję że Bozia da mi do końca odmówić to byłby 31tc czyli w miarę bezpiecznie jużmyshka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla mam nadzieję że u Ciebie ten ból brzucha to tylko pozytywne rzeczy przyniesie;) mnie na początku w terminie @ tak bolalo brzuch że też pijechalam do szpitala i okazało się że chyba torbiel pękła wtedy a 2 bąbelki i tak się pojawiły tydzień później;)
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEv wrote:Kate dużo zdrowia życzę !
Ale ci zazdroszczę tych bliźniaków
Dlugo sie staralas o te malenstwa 2 ?Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Kate4 wrote:A co z reszta starej ekipy ? Jussio wiem że na urlopie ale Bajkanna, Tala gdzie zniknęły?
Myshka przykro mi że @ przyszła i to jeszcze w urodziny, ale jesteś silną babka i doczekasz się niebawem upragnionego cudu;)
Dziewczyny odmawiacie jeszcze nowenne? Ja odmawiam 4 i będę kończyć 7 października więc mam nadzieję że Bozia da mi do końca odmówić to byłby 31tc czyli w miarę bezpiecznie już
jesteśmy razem z Patus_777 w trakcie drugiej dziękczynnej, kończymy 10 września.
ja już dostałam to co miałam - spokój serca
przestało mi się spieszyć, i tak jest lepiej. wolę myśleć o tym co będzie, a nie o tym że się nie udaje
Kate, ściskam mocno całą trójeczkęPatus_777, Kate4 lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualnyKate4 wrote:Madziulla mam nadzieję że u Ciebie ten ból brzucha to tylko pozytywne rzeczy przyniesie;) mnie na początku w terminie @ tak bolalo brzuch że też pijechalam do szpitala i okazało się że chyba torbiel pękła wtedy a 2 bąbelki i tak się pojawiły tydzień później;)
Haha no ja jestem parę dni przed @ ale może może zobaczymy -
nick nieaktualnyPatutka - gratuluje
Aneczka - przykro mi bardzo ;( tule
Nie wiem co jest grane ale dzis od rana mocno bolal mnie jajnik, teraz mnie pobolewa od czasu do czasu i od wczoraj mam tak mokro, ze szkoda gadac, dzis normalnie potok. Musialam wkladki 2 razy zmieniac. Dziś sluz jest mega rozciagliwy i jest go duzo. Jestem bardzo zdziwiona, bo to oznacza ze zbliza mi sie owulacja? Tak szybko? -
nick nieaktualny