Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aneczka290388 wrote:Patutka moje wielkie gratulacje
zdrówka dla ciebie i maleństwa
Dziękuje. :*
A za Ciebie trzymam kciuki, przytulam, wiem ze wam sie uda. Tylko przykro strasznie. Trzymaj sie: *2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
https://www.facebook.com/dzidziusiowo/photos/a.343649292316284.98866.179903245357557/1119745801373292/?type=1&theater
Ciekawostka:Dagatkaa, Ev lubią tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Aneczka, przykra sytuacja, trzymaj się, następnym razem musi być lepiej...
Patutka, powiedz jakie miałaś objawy PCOS, miałaś regularne cykle? Byłaś na jakichś lekach? Ja też mam PCOS i boje się, że będzie ciężkoPewnie gdzies już o tym pisałaś, ale nie jestem w stanie tyle stron przeczytać
Cudzie trwaj...
-
aneczka290388 wrote:Ja już w domu... ciężko mi strasznie mojemu męzowi też. Dół straszny... muszę się ogarnąć
Moja koleżanka też straciła płód .. w takim samym momencie jak ty, tak można to nazwać nie było jeszcze wykształconego serduszka;/ i teraz już jest ok śmieje się z tego, że pewnie mąż miał słabego plemnika;/ i podchodzi do tego z dystansem "mówi, że lepiej teraz niż urodzić chore, bądź stracić jak poczuje ruchy;/" to już w ogóle...
Wiem,że to trudne ale dasz radękochana wypłacz się, to jest potrzebne:*** Masz Męża i w nim otuchę:***MASZ NAS:)
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Patus_777 wrote:Moja koleżanka też straciła płód .. w takim samym momencie jak ty, tak można to nazwać nie było jeszcze wykształconego serduszka;/ i teraz już jest ok śmieje się z tego, że pewnie mąż miał słabego plemnika;/ i podchodzi do tego z dystansem "mówi, że lepiej teraz niż urodzić chore, bądź stracić jak poczuje ruchy;/" to już w ogóle...
Wiem,że to trudne ale dasz radękochana wypłacz się, to jest potrzebne:*** Masz Męża i w nim otuchę:***MASZ NAS:)
Dam radę nie jest zle ale przykro.... kiedyś i na mnie przyjdzie czas może to jeszcze nie był ten... wpadłam w wir gotowania i pieczenia mąż mówi że miesiac bedziemy jedliPatus_777 lubi tę wiadomość
aneczka
-
aneczka290388 wrote:Dam radę nie jest zle ale przykro.... kiedyś i na mnie przyjdzie czas może to jeszcze nie był ten... wpadłam w wir gotowania i pieczenia mąż mówi że miesiac bedziemy jedli
Uda Ci sięzobaczysz :***
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnywszystko bedzie dobrze.. wiem,ze jest Ci ciezko i raczej nie jestem w stanie nic innego Ci powiedziec , bo nawet nie zdaje sobie sprawy z tego co musisz czuc.
Po prostu mocno Cie tule. Ja i pewnie cale forum i pewnie psiaki , ktore Cie tak kochaja i maz, ktory pewnie teraz chcialby Ci nieba przychylic bys poczula sie lepiej..
mocny tulas!
-
Tak tragicznego przyrostu bety swiat nie widzial... Z poniedzialkowej 202 dzisiaj 206,13.... Nie mam sily nawet do gina z tym isc...
-
nick nieaktualny