Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Juz po... Na macicy jest mikro slad pecherzyka.. Mam odstawic kwas foliowy i inne witaminy czekac na krwawienie i sprawdzac co 3 dni czy beta spada. Jesli nie zacznie samoiatnie leciec w dol to mam przyjsc za tydzien... Lekarz powiedzial ze mam stanac na nogi i uznac to za pierwszy sukces.. Po trzech latach staran cos sie ruszylo...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aleala ja też pierwszą ciąże poroniłam i usłyszałam, że mam się nie martwić, bo to znaczy, że mogę zajść w ciążę! Miałam zacząć następny cykl od CLO. I wiesz co? Nie ruszone CLO leży w mojej apteczce Wiem, co czujesz. Bardzo mi przykro. Ale wiesz mi z następnej ciąży będziesz się cieszyć jeszcze mocniej!
Aneczka te słowa kieruje również do Ciebie. Trzymajcie się mocno dziewczyny!
I tak na przyszłość radzę razem z betą robić poziom progesteronu. W razie problemów dostanie się od razu tabletki na podtrzymanie.kirys, Doti87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agisia wrote:Aleala ja też pierwszą ciąże poroniłam i usłyszałam, że mam się nie martwić, bo to znaczy, że mogę zajść w ciążę! Miałam zacząć następny cykl od CLO. I wiesz co? Nie ruszone CLO leży w mojej apteczce Wiem, co czujesz. Bardzo mi przykro. Ale wiesz mi z następnej ciąży będziesz się cieszyć jeszcze mocniej!
Aneczka te słowa kieruje również do Ciebie. Trzymajcie się mocno dziewczyny!
I tak na przyszłość radzę razem z betą robić poziom progesteronu. W razie problemów dostanie się od razu tabletki na podtrzymanie.
Agisia jesteś również moją nadzieją! Nawet nie wiesz ile otuchy mi dodałaś w staraniach. Też tak sobie powtarzam, że owszem poronienie to było dla mnie baaardzo przykre doświadczenie, ale przynajmniej wiem, że mogę zajść w ciążę. A Twoją radę dot. badania progesteronu już sobie zapamiętałam.Helenka Rośnij zdrowo córeczko!