Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Andzia1985 wrote:Aneczka, przykra sytuacja, trzymaj się, następnym razem musi być lepiej...
Patutka, powiedz jakie miałaś objawy PCOS, miałaś regularne cykle? Byłaś na jakichś lekach? Ja też mam PCOS i boje się, że będzie ciężkoPewnie gdzies już o tym pisałaś, ale nie jestem w stanie tyle stron przeczytać
Co do utrzymania ciązy z PCOS to mój lekarz mówił, że policystyczne jajniki utrudniają zajście w ciążę, ale nie zagrażają jej, jak się już zajdzie, więc nie powinny być one przyczyna poronienia.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyna obydwoch testach z rana druga kreseczka leciutenka, ledwo widoczna i minimalna..
na jednym tym z sikanca od razu po wstaniu kreseczka byla mocniejsza, po parunastu minutach sie utlenila w delikatna cienitka kreseczke..
beta jutro rano..
chyba zeswiruje do rana. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTylko,ze ja tak z tym opiciem to raczej ze smutku..
Boje sie uwierzyc w te kreski.
Boje sie pomyslec,ze cos malenkiego we mnie jest po pierwszym cyklu staran gdy czytam o Waszych historiach, problemach.. nie wydaje mi sie bym miala tyle szczescia. -
nick nieaktualny