Staraczki w 2015 !!!
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Aneczka, Aleala - bardzo bardzo mi przykro!!! Widocznie to nie był TEN moment... Wiem co czujecie, wypłaczcie się, pożalcie, wyrzućcie z siebie smutek. Na pewno jeszcze zaświeci dla Was słońce! Całę forum Was tuli, ja jak zwykle z opóźnieniem, ale nie mniej mocno! Buziaki :-*Helenka Rośnij zdrowo córeczko! Rośnij zdrowo córeczko!

- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyCześć dziewczyny

Jakiś czas mnie nie było, widzę że sporo nowych tu osób i strasznie dużo się u Was dzieje.

Aleala - strasznie mi przykro, trzymaj się dzielnie!

Kate4 - współczuję leżenia, ale w szczytnym celu, także warto:) Dużo zdrowia dla Ciebie i maluszków Wybraliście już imiona? Wybraliście już imiona? 

Zambia - Wam też życzę dużo zdrowia, widzę ciąża już coraz bardziej zaawansowana:)

Myshka - wiem co czujesz, bo staramy się podobną ilość cykli. Podziwiam Cię za spokój, może niedługo też się zmobilizuję do modlitwy, na razie wciąż przechodzę etap buntu;/ Ale wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Coś czuję, że następne będziecie obchodzić juz we trójkę   myshka84 lubi tę wiadomość myshka84 lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyPochwalę się Wam co u mnie - robię testy jak głupia, bo okres spóźnia się o dzień 
 Oczywiście negatywne, więc straciłam nadzieję.
 W tym miesiącu miałam monitoring i pierwszy raz potwierdzoną owulację 
 Ale trochę zawaliliśmy, bo w poniedziałek komórka miała 24mm, a w czwartek byłam na monitoringu i był płyn w zatoce Douglasa i po owulce. Byłam przekonana, że jak taka duża urosła, to może we wtorek lub środę pękła i już od poniedziałku odpuściliśmy.
 No nic, teraz czekam na okres.
 Bo niemożliwe chyba, zeby mi w 25 dc wyszedł test negatywny przy owulacji w okolicach 11-14 dc i ewentualnej ciąży, nie?
- 

Aneczka, Aleala - tule Was z całego serca!! Słowa i tak nie wyrażą tego że jest mi bardzo przykro...

Patutka gratulacje!!

Violett - trzymam kciuki Wiesz żołnierze mogą atakować dłużej niż nam się wydaje Wiesz żołnierze mogą atakować dłużej niż nam się wydaje 

Fiolet - mam nadzieję że u Ciebie wyjdzie super beta 

Jestem 4dpo (ostateczne wyliczenie, uff) i stwierdziłam, że co mi tam, nawet jak się napiję jeden kieliszek winka to nie zaszkodzi "Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho "Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
- 

Aleala to obie zaczynamy od nowa. Dziewczyny dzięki wielkie za wsparcie, nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy. A ja no cóż głowa w górę cycki do przodu i do dzieła z nowym cyklem tak jak mi kuzynka dziś powiedziała, damy radę. Koniec dołaowania Żeby nie myśleć zapełniłam lodówkę może któraś ma ochotę wpaść jutro na wyżerke może któraś ma ochotę wpaść jutro na wyżerke ??? Mąż zarezerwował weekend w Zakopanym na razie tylko tyle bo nie może wziąść urlopu niestety. Odpocznę i z nowymi siłami zaczynam staranka ??? Mąż zarezerwował weekend w Zakopanym na razie tylko tyle bo nie może wziąść urlopu niestety. Odpocznę i z nowymi siłami zaczynam staranka   Patus_777, Kicior lubią tę wiadomość
                                aneczka Patus_777, Kicior lubią tę wiadomość
                                aneczka

- 

A co masz dobrego w tej lodówce?? Sorry ze od razu od zarcia zaczynam ale Coś bym zjadła i zrobiłaś mi apetyt hihihihi

Cieszę się że tak podchodziaż do tematu!!!!! Będzie wszystko dobrze i znów zobaczysz 2 kreski i ok już będzie :-* wierzę w to...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 20:59 
- 
                        nick nieaktualnyAleAla patrząc w ten sposób to faktycznie-coś ruszyło i to znak że jak najbardziej możesz być w ciąży:)
 A ja dziś zaczęłam 9 cykl starań,właśnie przyszła małpkai brzuch zaczyna boleć jak w zeszłym cyklu po tym dupku:))dobrze,że się zaopatrzyłamw no-spę bo ostatnio nie miałam i myślałam,że się wykończę...

Kirysku a do Ciebie już przyjechała cioteczka z ameryki??? ) zaczynasz ze mną nowy cykl dzisiaj??? ) zaczynasz ze mną nowy cykl dzisiaj???
- 

Violett no w końcu sie odezwałeś. Juz sie martwiłam 

Myshka - szkoda ze ta małpiocha przylazla.

Ale dziewczyny, nie ma co i dalej działamy! Ja tu ciagle jestem bo czekam aż wszystkie staraczki zafasolkuja wiec do roboty wiec do roboty 

Trzymam kciuki za Was wszystkie !

- 
                        nick nieaktualny
- 

Doti87 wrote:A co masz dobrego w tej lodówce?? Sorry ze od razu od zarcia zaczynam ale Coś bym zjadła i zrobiłaś mi apetyt hihihihi

Cieszę się że tak podchodziaż do tematu!!!!! Będzie wszystko dobrze i znów zobaczysz 2 kreski i ok już będzie :-* wierzę w to...
 zrobiłam dziś leczo, pierogi ruskie, śledzie w sosie słodko kwaśnym, rybkę w occie, sałatkę jarzynową, sernik na zimno a i jeszcze upiekłam karczek, zajeło mi to myśli na parę godzin od razu lepiej się czuje od razu lepiej się czuje Doti87 lubi tę wiadomość
                                aneczka Doti87 lubi tę wiadomość
                                aneczka

- 

aneczka290388 wrote:zrobiłam dziś leczo, pierogi ruskie, śledzie w sosie słodko kwaśnym, rybkę w occie, sałatkę jarzynową, sernik na zimno a i jeszcze upiekłam karczek, zajeło mi to myśli na parę godzin od razu lepiej się czuje od razu lepiej się czuje

Ooo pierogi ruskie...rybka w occie i sałatkajarzynowa... Mniam mniam....
- 

Aneczka! Ile jadła heh akurat dla wszystkich z forum starczy:* super masz nastawienie, podziwiam Cię:******byle do przodu:**optymistka:*mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
 Hsg sono- jajowody drożne
 Było clo i letrozol....nic
 ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
 4 lata starań CUD!!!

- 

Aleala tak jak pisalas, musimy razem zaciazyc :* by razem szukać porodowki:* trzymam kciuki za nowe siły:**mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
 Hsg sono- jajowody drożne
 Było clo i letrozol....nic
 ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
 4 lata starań CUD!!!