X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • kirys Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka, Aleala - bardzo bardzo mi przykro!!! Widocznie to nie był TEN moment... Wiem co czujecie, wypłaczcie się, pożalcie, wyrzućcie z siebie smutek. Na pewno jeszcze zaświeci dla Was słońce! Całę forum Was tuli, ja jak zwykle z opóźnieniem, ale nie mniej mocno! Buziaki :-*

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki nie poddajemy się w staraniach,damy rade ja co prawda tego nie doświadczyłam,ale tule Was mocno :* :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny

Jakiś czas mnie nie było, widzę że sporo nowych tu osób i strasznie dużo się u Was dzieje.

Aleala - strasznie mi przykro, trzymaj się dzielnie!

Kate4 - współczuję leżenia, ale w szczytnym celu, także warto:) Dużo zdrowia dla Ciebie i maluszków :) Wybraliście już imiona? :)

Zambia - Wam też życzę dużo zdrowia, widzę ciąża już coraz bardziej zaawansowana:)

Myshka - wiem co czujesz, bo staramy się podobną ilość cykli. Podziwiam Cię za spokój, może niedługo też się zmobilizuję do modlitwy, na razie wciąż przechodzę etap buntu;/ Ale wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Coś czuję, że następne będziecie obchodzić juz we trójkę :)

myshka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwalę się Wam co u mnie - robię testy jak głupia, bo okres spóźnia się o dzień :D
    Oczywiście negatywne, więc straciłam nadzieję.
    W tym miesiącu miałam monitoring i pierwszy raz potwierdzoną owulację :)
    Ale trochę zawaliliśmy, bo w poniedziałek komórka miała 24mm, a w czwartek byłam na monitoringu i był płyn w zatoce Douglasa i po owulce. Byłam przekonana, że jak taka duża urosła, to może we wtorek lub środę pękła i już od poniedziałku odpuściliśmy.
    No nic, teraz czekam na okres.
    Bo niemożliwe chyba, zeby mi w 25 dc wyszedł test negatywny przy owulacji w okolicach 11-14 dc i ewentualnej ciąży, nie?

• JoHanna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka, Aleala - tule Was z całego serca!! Słowa i tak nie wyrażą tego że jest mi bardzo przykro...

Patutka gratulacje!!

Violett - trzymam kciuki :) Wiesz żołnierze mogą atakować dłużej niż nam się wydaje :)

Fiolet - mam nadzieję że u Ciebie wyjdzie super beta :)

Jestem 4dpo (ostateczne wyliczenie, uff) i stwierdziłam, że co mi tam, nawet jak się napiję jeden kieliszek winka to nie zaszkodzi :)

"Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
  • aneczka290388 Ekspertka

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleala to obie zaczynamy od nowa. Dziewczyny dzięki wielkie za wsparcie, nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy. A ja no cóż głowa w górę cycki do przodu i do dzieła z nowym cyklem tak jak mi kuzynka dziś powiedziała, damy radę. Koniec dołaowania Żeby nie myśleć zapełniłam lodówkę :) może któraś ma ochotę wpaść jutro na wyżerke :)??? Mąż zarezerwował weekend w Zakopanym na razie tylko tyle bo nie może wziąść urlopu niestety. Odpocznę i z nowymi siłami zaczynam staranka :)

Patus_777, Kicior lubią tę wiadomość

aneczka
    bfaregz2kvw6dd5b.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co masz dobrego w tej lodówce?? Sorry ze od razu od zarcia zaczynam ale Coś bym zjadła i zrobiłaś mi apetyt hihihihi

Cieszę się że tak podchodziaż do tematu!!!!! Będzie wszystko dobrze i znów zobaczysz 2 kreski i ok już będzie :-* wierzę w to...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 20:59

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AleAla patrząc w ten sposób to faktycznie-coś ruszyło i to znak że jak najbardziej możesz być w ciąży:)
    A ja dziś zaczęłam 9 cykl starań,właśnie przyszła małpkai brzuch zaczyna boleć jak w zeszłym cyklu po tym dupku:))dobrze,że się zaopatrzyłamw no-spę bo ostatnio nie miałam i myślałam,że się wykończę...

Kirysku a do Ciebie już przyjechała cioteczka z ameryki???:)) zaczynasz ze mną nowy cykl dzisiaj???

• kirys Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu jeszcze nie, ale skoro z ameryki to ma inną strefę czasową hehe i może mnie znowu zalać nad ranem jak ostatnio! :-P

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • Zambia Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett no w końcu sie odezwałeś. Juz sie martwiłam :)

Myshka - szkoda ze ta małpiocha przylazla.

Ale dziewczyny, nie ma co i dalej działamy! Ja tu ciagle jestem bo czekam aż wszystkie staraczki zafasolkuja :) wiec do roboty :)

Trzymam kciuki za Was wszystkie !

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zambia - jestem, jestem :)
    Jakoś trzeba sobie radzić z hormonami przed okresem, to chociaż Was podczytuję i łudzę się, ze może w tym cyklu się uda ;)
    Ale brzuch już zaczyna boleć, także nie przyjdzie ta @ i zaczynamy od nowa.

• williams1 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zrobiłam drugi test owu,pierwszy był negatywny a teraz
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/03970e32da61.jpg
    co myślicie, kiedy owulacja? Dzisiaj chyba nie ale może jutro?

dev139prs__.png

Tymon 09.04.2009 Iwo 17.12.2014

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    A co masz dobrego w tej lodówce?? Sorry ze od razu od zarcia zaczynam ale Coś bym zjadła i zrobiłaś mi apetyt hihihihi

Cieszę się że tak podchodziaż do tematu!!!!! Będzie wszystko dobrze i znów zobaczysz 2 kreski i ok już będzie :-* wierzę w to...

zrobiłam dziś leczo, pierogi ruskie, śledzie w sosie słodko kwaśnym, rybkę w occie, sałatkę jarzynową, sernik na zimno a i jeszcze upiekłam karczek, zajeło mi to myśli na parę godzin :) od razu lepiej się czuje

Doti87 lubi tę wiadomość

aneczka
    bfaregz2kvw6dd5b.png
  • Zambia Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Williams kiedy będzie to nikt nie wie.
    Ja z takim testem bym dzis działała.
    Plemniczki poczekają.
    One wola czekać niz przybyć spóźnione :)

williams1 lubi tę wiadomość

• Zambia Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka - oj ja bym zjadła wszystko !
    Dobrze ze Ci to pomaga.
    Wpadnij do mnie jutro pogotować :)

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chętnie uwielbiam gotować :) jutro mam w planie bigos

aneczka
    bfaregz2kvw6dd5b.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka290388 wrote:
    zrobiłam dziś leczo, pierogi ruskie, śledzie w sosie słodko kwaśnym, rybkę w occie, sałatkę jarzynową, sernik na zimno a i jeszcze upiekłam karczek, zajeło mi to myśli na parę godzin :) od razu lepiej się czuje

Ooo pierogi ruskie...rybka w occie i sałatkajarzynowa... Mniam mniam....

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka! Ile jadła heh akurat dla wszystkich z forum starczy:* super masz nastawienie, podziwiam Cię:******byle do przodu:**optymistka:*

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • williams1 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zambia :-) tylko jest jedno ale czy wczorajsze działanie wystarczy?Bo ja bym chciała córeczkę :-) mam już 2 chłopaków,trzeci tez fajny ale ... i teraz nie wiem czy działać czy nie i wczorajszy seksik wystarczy hmmmm

dev139prs__.png

Tymon 09.04.2009 Iwo 17.12.2014
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleala tak jak pisalas, musimy razem zaciazyc :* by razem szukać porodowki:* trzymam kciuki za nowe siły:**

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
‹‹ 557 558 559 560 561 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ