Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneczka, Aleala - bardzo bardzo mi przykro!!! Widocznie to nie był TEN moment... Wiem co czujecie, wypłaczcie się, pożalcie, wyrzućcie z siebie smutek. Na pewno jeszcze zaświeci dla Was słońce! Całę forum Was tuli, ja jak zwykle z opóźnieniem, ale nie mniej mocno! Buziaki :-*Helenka
Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Jakiś czas mnie nie było, widzę że sporo nowych tu osób i strasznie dużo się u Was dzieje.
Aleala - strasznie mi przykro, trzymaj się dzielnie!
Kate4 - współczuję leżenia, ale w szczytnym celu, także warto:) Dużo zdrowia dla Ciebie i maluszkówWybraliście już imiona?
Zambia - Wam też życzę dużo zdrowia, widzę ciąża już coraz bardziej zaawansowana:)
Myshka - wiem co czujesz, bo staramy się podobną ilość cykli. Podziwiam Cię za spokój, może niedługo też się zmobilizuję do modlitwy, na razie wciąż przechodzę etap buntu;/ Ale wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Coś czuję, że następne będziecie obchodzić juz we trójkęmyshka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPochwalę się Wam co u mnie - robię testy jak głupia, bo okres spóźnia się o dzień
Oczywiście negatywne, więc straciłam nadzieję.
W tym miesiącu miałam monitoring i pierwszy raz potwierdzoną owulację
Ale trochę zawaliliśmy, bo w poniedziałek komórka miała 24mm, a w czwartek byłam na monitoringu i był płyn w zatoce Douglasa i po owulce. Byłam przekonana, że jak taka duża urosła, to może we wtorek lub środę pękła i już od poniedziałku odpuściliśmy.
No nic, teraz czekam na okres.
Bo niemożliwe chyba, zeby mi w 25 dc wyszedł test negatywny przy owulacji w okolicach 11-14 dc i ewentualnej ciąży, nie? -
Aneczka, Aleala - tule Was z całego serca!! Słowa i tak nie wyrażą tego że jest mi bardzo przykro...
Patutka gratulacje!!
Violett - trzymam kciukiWiesz żołnierze mogą atakować dłużej niż nam się wydaje
Fiolet - mam nadzieję że u Ciebie wyjdzie super beta
Jestem 4dpo (ostateczne wyliczenie, uff) i stwierdziłam, że co mi tam, nawet jak się napiję jeden kieliszek winka to nie zaszkodzi"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Aleala to obie zaczynamy od nowa. Dziewczyny dzięki wielkie za wsparcie, nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy. A ja no cóż głowa w górę cycki do przodu i do dzieła z nowym cyklem tak jak mi kuzynka dziś powiedziała, damy radę. Koniec dołaowania Żeby nie myśleć zapełniłam lodówkę
może któraś ma ochotę wpaść jutro na wyżerke
??? Mąż zarezerwował weekend w Zakopanym na razie tylko tyle bo nie może wziąść urlopu niestety. Odpocznę i z nowymi siłami zaczynam staranka
Patus_777, Kicior lubią tę wiadomość
aneczka
-
A co masz dobrego w tej lodówce?? Sorry ze od razu od zarcia zaczynam ale Coś bym zjadła i zrobiłaś mi apetyt hihihihi
Cieszę się że tak podchodziaż do tematu!!!!! Będzie wszystko dobrze i znów zobaczysz 2 kreski i ok już będzie :-* wierzę w to...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 20:59
-
nick nieaktualnyAleAla patrząc w ten sposób to faktycznie-coś ruszyło i to znak że jak najbardziej możesz być w ciąży:)
A ja dziś zaczęłam 9 cykl starań,właśnie przyszła małpkai brzuch zaczyna boleć jak w zeszłym cyklu po tym dupku:))dobrze,że się zaopatrzyłamw no-spę bo ostatnio nie miałam i myślałam,że się wykończę...
Kirysku a do Ciebie już przyjechała cioteczka z ameryki???) zaczynasz ze mną nowy cykl dzisiaj???
-
Violett no w końcu sie odezwałeś. Juz sie martwiłam
Myshka - szkoda ze ta małpiocha przylazla.
Ale dziewczyny, nie ma co i dalej działamy! Ja tu ciagle jestem bo czekam aż wszystkie staraczki zafasolkujawiec do roboty
Trzymam kciuki za Was wszystkie !
-
nick nieaktualny
-
Doti87 wrote:A co masz dobrego w tej lodówce?? Sorry ze od razu od zarcia zaczynam ale Coś bym zjadła i zrobiłaś mi apetyt hihihihi
Cieszę się że tak podchodziaż do tematu!!!!! Będzie wszystko dobrze i znów zobaczysz 2 kreski i ok już będzie :-* wierzę w to...
zrobiłam dziś leczo, pierogi ruskie, śledzie w sosie słodko kwaśnym, rybkę w occie, sałatkę jarzynową, sernik na zimno a i jeszcze upiekłam karczek, zajeło mi to myśli na parę godzinod razu lepiej się czuje
Doti87 lubi tę wiadomość
aneczka
-
aneczka290388 wrote:zrobiłam dziś leczo, pierogi ruskie, śledzie w sosie słodko kwaśnym, rybkę w occie, sałatkę jarzynową, sernik na zimno a i jeszcze upiekłam karczek, zajeło mi to myśli na parę godzin
od razu lepiej się czuje
Ooo pierogi ruskie...rybka w occie i sałatkajarzynowa... Mniam mniam.... -
Aneczka! Ile jadła heh akurat dla wszystkich z forum starczy:* super masz nastawienie, podziwiam Cię:******byle do przodu:**optymistka:*mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Aleala tak jak pisalas, musimy razem zaciazyc :* by razem szukać porodowki:* trzymam kciuki za nowe siły:**mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!