X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • kirys Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka, Aleala - bardzo bardzo mi przykro!!! Widocznie to nie był TEN moment... Wiem co czujecie, wypłaczcie się, pożalcie, wyrzućcie z siebie smutek. Na pewno jeszcze zaświeci dla Was słońce! Całę forum Was tuli, ja jak zwykle z opóźnieniem, ale nie mniej mocno! Buziaki :-*

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki nie poddajemy się w staraniach,damy rade ja co prawda tego nie doświadczyłam,ale tule Was mocno :* :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny

Jakiś czas mnie nie było, widzę że sporo nowych tu osób i strasznie dużo się u Was dzieje.

Aleala - strasznie mi przykro, trzymaj się dzielnie!

Kate4 - współczuję leżenia, ale w szczytnym celu, także warto:) Dużo zdrowia dla Ciebie i maluszków :) Wybraliście już imiona? :)

Zambia - Wam też życzę dużo zdrowia, widzę ciąża już coraz bardziej zaawansowana:)

Myshka - wiem co czujesz, bo staramy się podobną ilość cykli. Podziwiam Cię za spokój, może niedługo też się zmobilizuję do modlitwy, na razie wciąż przechodzę etap buntu;/ Ale wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Coś czuję, że następne będziecie obchodzić juz we trójkę :)

myshka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwalę się Wam co u mnie - robię testy jak głupia, bo okres spóźnia się o dzień :D
    Oczywiście negatywne, więc straciłam nadzieję.
    W tym miesiącu miałam monitoring i pierwszy raz potwierdzoną owulację :)
    Ale trochę zawaliliśmy, bo w poniedziałek komórka miała 24mm, a w czwartek byłam na monitoringu i był płyn w zatoce Douglasa i po owulce. Byłam przekonana, że jak taka duża urosła, to może we wtorek lub środę pękła i już od poniedziałku odpuściliśmy.
    No nic, teraz czekam na okres.
    Bo niemożliwe chyba, zeby mi w 25 dc wyszedł test negatywny przy owulacji w okolicach 11-14 dc i ewentualnej ciąży, nie?

• JoHanna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka, Aleala - tule Was z całego serca!! Słowa i tak nie wyrażą tego że jest mi bardzo przykro...

Patutka gratulacje!!

Violett - trzymam kciuki :) Wiesz żołnierze mogą atakować dłużej niż nam się wydaje :)

Fiolet - mam nadzieję że u Ciebie wyjdzie super beta :)

Jestem 4dpo (ostateczne wyliczenie, uff) i stwierdziłam, że co mi tam, nawet jak się napiję jeden kieliszek winka to nie zaszkodzi :)

"Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
  • aneczka290388 Ekspertka

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleala to obie zaczynamy od nowa. Dziewczyny dzięki wielkie za wsparcie, nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy. A ja no cóż głowa w górę cycki do przodu i do dzieła z nowym cyklem tak jak mi kuzynka dziś powiedziała, damy radę. Koniec dołaowania Żeby nie myśleć zapełniłam lodówkę :) może któraś ma ochotę wpaść jutro na wyżerke :)??? Mąż zarezerwował weekend w Zakopanym na razie tylko tyle bo nie może wziąść urlopu niestety. Odpocznę i z nowymi siłami zaczynam staranka :)

Patus_777, Kicior lubią tę wiadomość

aneczka
    bfaregz2kvw6dd5b.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co masz dobrego w tej lodówce?? Sorry ze od razu od zarcia zaczynam ale Coś bym zjadła i zrobiłaś mi apetyt hihihihi

Cieszę się że tak podchodziaż do tematu!!!!! Będzie wszystko dobrze i znów zobaczysz 2 kreski i ok już będzie :-* wierzę w to...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 20:59

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AleAla patrząc w ten sposób to faktycznie-coś ruszyło i to znak że jak najbardziej możesz być w ciąży:)
    A ja dziś zaczęłam 9 cykl starań,właśnie przyszła małpkai brzuch zaczyna boleć jak w zeszłym cyklu po tym dupku:))dobrze,że się zaopatrzyłamw no-spę bo ostatnio nie miałam i myślałam,że się wykończę...

Kirysku a do Ciebie już przyjechała cioteczka z ameryki???:)) zaczynasz ze mną nowy cykl dzisiaj???

• kirys Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu jeszcze nie, ale skoro z ameryki to ma inną strefę czasową hehe i może mnie znowu zalać nad ranem jak ostatnio! :-P

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • Zambia Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett no w końcu sie odezwałeś. Juz sie martwiłam :)

Myshka - szkoda ze ta małpiocha przylazla.

Ale dziewczyny, nie ma co i dalej działamy! Ja tu ciagle jestem bo czekam aż wszystkie staraczki zafasolkuja :) wiec do roboty :)

Trzymam kciuki za Was wszystkie !

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zambia - jestem, jestem :)
    Jakoś trzeba sobie radzić z hormonami przed okresem, to chociaż Was podczytuję i łudzę się, ze może w tym cyklu się uda ;)
    Ale brzuch już zaczyna boleć, także nie przyjdzie ta @ i zaczynamy od nowa.

• williams1 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zrobiłam drugi test owu,pierwszy był negatywny a teraz
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/03970e32da61.jpg
    co myślicie, kiedy owulacja? Dzisiaj chyba nie ale może jutro?

dev139prs__.png

Tymon 09.04.2009 Iwo 17.12.2014

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    A co masz dobrego w tej lodówce?? Sorry ze od razu od zarcia zaczynam ale Coś bym zjadła i zrobiłaś mi apetyt hihihihi

Cieszę się że tak podchodziaż do tematu!!!!! Będzie wszystko dobrze i znów zobaczysz 2 kreski i ok już będzie :-* wierzę w to...

zrobiłam dziś leczo, pierogi ruskie, śledzie w sosie słodko kwaśnym, rybkę w occie, sałatkę jarzynową, sernik na zimno a i jeszcze upiekłam karczek, zajeło mi to myśli na parę godzin :) od razu lepiej się czuje

Doti87 lubi tę wiadomość

aneczka
    bfaregz2kvw6dd5b.png
  • Zambia Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Williams kiedy będzie to nikt nie wie.
    Ja z takim testem bym dzis działała.
    Plemniczki poczekają.
    One wola czekać niz przybyć spóźnione :)

williams1 lubi tę wiadomość

• Zambia Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka - oj ja bym zjadła wszystko !
    Dobrze ze Ci to pomaga.
    Wpadnij do mnie jutro pogotować :)

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chętnie uwielbiam gotować :) jutro mam w planie bigos

aneczka
    bfaregz2kvw6dd5b.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka290388 wrote:
    zrobiłam dziś leczo, pierogi ruskie, śledzie w sosie słodko kwaśnym, rybkę w occie, sałatkę jarzynową, sernik na zimno a i jeszcze upiekłam karczek, zajeło mi to myśli na parę godzin :) od razu lepiej się czuje

Ooo pierogi ruskie...rybka w occie i sałatkajarzynowa... Mniam mniam....

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka! Ile jadła heh akurat dla wszystkich z forum starczy:* super masz nastawienie, podziwiam Cię:******byle do przodu:**optymistka:*

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • williams1 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zambia :-) tylko jest jedno ale czy wczorajsze działanie wystarczy?Bo ja bym chciała córeczkę :-) mam już 2 chłopaków,trzeci tez fajny ale ... i teraz nie wiem czy działać czy nie i wczorajszy seksik wystarczy hmmmm

dev139prs__.png

Tymon 09.04.2009 Iwo 17.12.2014
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleala tak jak pisalas, musimy razem zaciazyc :* by razem szukać porodowki:* trzymam kciuki za nowe siły:**

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
‹‹ 557 558 559 560 561 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ