Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Williams TEORETYCZNIE plemniki mogą wytrzymać nawet 5 dni. Ale to zależy od plemników.. Może spróbujcie dzisiaj jeszcze... Ciężko tak doradzać żeby dziewczyna wyszła..
Ja np jestem pewna że w samą owulacje strzelilismy się a mi gin mówi że na 50% dziewczynka będzie... I bądź Tu mądra hihihihi a tak bym chciała chłopaka pierwszego. A z drugiej strony niech jest zdrowe i nieważne jaka płeć -
witajcie>
Aleala i Aneczka bardzo mi przykro.nawet nie potrafie sobie wyobrazic co musicie przechodzic.
ja czekam do @ zobaczymy 5 wrzesnia. ale wytrzymam teraz chociaz zamiast doszukiwac sie nie obecnych objawow wchodze na forum i sprawdzam co u was. pozdrawiam i zycze milego dzionka:))
perkla -
williams1 ja chcialam pierwsza corcie. staranka byly w srode w piatek owu i jest corcia. tylko ciezko mi powiedziec czy moje wyliczenia byly trafne czy poprostu przypadek:))
ale z drugiej strony tak jak Doti pisze wazne zeby dzieciatko bylo zdrowe:))perkla -
nick nieaktualnyDziewczyny przepraszam ale to naprawde nie ma znaczenia (przynajmniej dla mnie) czy chłopak czy dziewczyna:) nie wpadlabym przy swoim juz 9 miesięcznym staraniu bezowocnym zeby wyliczać czy ma byc chłopak czy dziewczyna-wazne, zeby wogole sie udało i zeby było zdrowe...
Ale to moje zdanie wiec nie chciałam nikogo urazić rzecz jasna! -
nick nieaktualnyCześć dziewczynki, witam się z Wami
madziulla, fajnie, ze dziś wychodzisz i wszytsko ok
Tez słyszalam o tych metodach na clopczyka lub dziewczynke ale nie wiem czy w to wierzyc. Moja kolezanka mialam monitorin - idealnie ovu wyznaczona i jest dziewczynka więc same widzicieZreszta nigdy nie wiadomo jak stare pleminiki w srodku juz czekaja
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie, ja też na początku mówiłam że chce pierwszą dziewczynkę, ale teraz to nie ma już znaczenia ważne żeby się udało:) wczoraj byłam na usg i lekarz powiedział że jest płyn i pęcherzyk pękł, owulacja prawdopodobnie była we wtorek, wtedy też były starania, wydaje mi się że wszczliliśmy się dokładnie w ten moment bo podczas stosunku poczułam taki ból w lewym jajniku jakby pęknięcie i lekarz potwierdził wczoraj że owulka byłą z lewego, zobaczymy, od wczoraj wieczora pobolowe mnie lewy jajnik pierwszy raz tak mam, miała tak któraś?
agatkaa lubi tę wiadomość
-
aniareh ja podchodze tak samo bo to bedzie moje pierwsze dziecko. jesli natomiast mialabym juz dwojke chlopcow, pewnie tez staralabym sie jakos pomoc losowi w trafieniu na dziewczynke
kiedys marzylam o 3.. a teraz to nie wiem czy uda sie z jednym. pewnie sie uda, tylko pytanie: kiedy:) jak tak sobie czytam fora jakies takie starsze (2011, 2012) to praktycznie wszystkie starajace sie dziewczyny doczekaly sie swojego malenstwa, tylko jedne czekaly dluzej, inne krocej.
ja moge poczekac, jesli jest pisane mi zdrowe, moje dzieciatkoStarania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualnyDla mnie też płeć nie ma znaczenia. Mój wie ze będzie chłopak bo u niego samych chłopaków się robilo;) Pradziadek miał 3 braci, dziadek 2 braci, Darka tata miał 2 braci no i Darek ma 2 braci. No więc wiecie;) jAK będzie dziewczynka to mam problem
-
nick nieaktualny
-
agatkaa - masz na mysli test ovu czy ciazowy?? bo juz sie gubie powoli
jussio musi wrocic i zaktualizowac 1wsza strone
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Dziewczynka zależy od plemników leniwych. Jeśli mężczyzna ma ich mało to ciężko się będzie wstrzelić. Najlepiej zrobić badanie nasienia i sprawdzić ile jest leniwych. Te na chłopca to są chyba żywe. Ale teraz nie jestem pewna.
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Cześć dziewczyny
Jakiś czas mnie nie było, widzę że sporo nowych tu osób i strasznie dużo się u Was dzieje.
Aleala - strasznie mi przykro, trzymaj się dzielnie!
Kate4 - współczuję leżenia, ale w szczytnym celu, także warto:) Dużo zdrowia dla Ciebie i maluszkówWybraliście już imiona?
Zambia - Wam też życzę dużo zdrowia, widzę ciąża już coraz bardziej zaawansowana:)
Myshka - wiem co czujesz, bo staramy się podobną ilość cykli. Podziwiam Cię za spokój, może niedługo też się zmobilizuję do modlitwy, na razie wciąż przechodzę etap buntu;/ Ale wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Coś czuję, że następne będziecie obchodzić juz we trójkę
Imionka już dawno wybrane: Nikola i Dominik;)violett lubi tę wiadomość
-
AniaReh wrote:Dziewczyny przepraszam ale to naprawde nie ma znaczenia (przynajmniej dla mnie) czy chłopak czy dziewczyna:) nie wpadlabym przy swoim juz 9 miesięcznym staraniu bezowocnym zeby wyliczać czy ma byc chłopak czy dziewczyna-wazne, zeby wogole sie udało i zeby było zdrowe...
Ale to moje zdanie wiec nie chciałam nikogo urazić rzecz jasna!
Tylko ja odpisywałam Williams która już ma 2 chłopaków i typowo chce dziewczynkę.
Dla mnie to też bez różnicy bo to pierwsze ale od pierwszego dnia gdy dowiedziałam się o ciąży wkrecilam sobie chłopaka. I wiesz jak przez 4 miesiące myślisz że to chłopak a wyjdzie dziewczyna to zaskoczenie.. Ale i tak bez różnicy. Ważne by było zdrowe -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny u mnie też skoku jeszcze nie było,testów oowulacyjnych nie robie bo u mnie monitoring potwierdził owulacje a testy nie wychodziły,nie wierze im, nie zawsze wychodzą zależy od poziomu lh
też wczoraj przytulanek nie było, dziś poszalejemy trzeba dać M.odpocząć. Też uważam że nie ważna płeć byle by było i było zdrowe :)Popsuł mi się wczoraj komputer zamula okropnie i sama mi się jakaś przeglądarka instaluje wejscie na of zajmuje mi ok godziny,natura chyba testuje moją cierpliwość przed kolejnym terminem @
pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud