X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • Andzia1985 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka trzymam kciuki za badania :0 Czekamy z niecierpliwością na info od Ciebie :)

Cudzie trwaj...

hchydqk36gozmwny.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam usg wszystko ok. Po 15 wypis i lecę na bete wtedy

Doti87 lubi tę wiadomość

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Williams TEORETYCZNIE plemniki mogą wytrzymać nawet 5 dni. Ale to zależy od plemników.. Może spróbujcie dzisiaj jeszcze... Ciężko tak doradzać żeby dziewczyna wyszła..
    Ja np jestem pewna że w samą owulacje strzelilismy się a mi gin mówi że na 50% dziewczynka będzie... I bądź Tu mądra hihihihi a tak bym chciała chłopaka pierwszego. A z drugiej strony niech jest zdrowe i nieważne jaka płeć :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • perkla Koleżanka

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie>
    Aleala i Aneczka bardzo mi przykro.nawet nie potrafie sobie wyobrazic co musicie przechodzic.
    ja czekam do @ zobaczymy 5 wrzesnia. ale wytrzymam teraz chociaz zamiast doszukiwac sie nie obecnych objawow wchodze na forum i sprawdzam co u was. pozdrawiam i zycze milego dzionka:))

perkla
  • perkla Koleżanka

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    williams1 ja chcialam pierwsza corcie. staranka byly w srode w piatek owu i jest corcia. tylko ciezko mi powiedziec czy moje wyliczenia byly trafne czy poprostu przypadek:))
    ale z drugiej strony tak jak Doti pisze wazne zeby dzieciatko bylo zdrowe:))

perkla
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przepraszam ale to naprawde nie ma znaczenia (przynajmniej dla mnie) czy chłopak czy dziewczyna:) nie wpadlabym przy swoim juz 9 miesięcznym staraniu bezowocnym zeby wyliczać czy ma byc chłopak czy dziewczyna-wazne, zeby wogole sie udało i zeby było zdrowe...:)
    Ale to moje zdanie wiec nie chciałam nikogo urazić rzecz jasna!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, witam się z Wami :)

madziulla, fajnie, ze dziś wychodzisz i wszytsko ok :)

Tez słyszalam o tych metodach na clopczyka lub dziewczynke ale nie wiem czy w to wierzyc. Moja kolezanka mialam monitorin - idealnie ovu wyznaczona i jest dziewczynka więc same widzicie ;) Zreszta nigdy nie wiadomo jak stare pleminiki w srodku juz czekaja :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj zrobilam test, bo mi 1 zostal i byl mega pozytywny :) Dwie takie same, identyczne krechy ;)

• 55monika5 Ekspertka

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, ja też na początku mówiłam że chce pierwszą dziewczynkę, ale teraz to nie ma już znaczenia ważne żeby się udało:) wczoraj byłam na usg i lekarz powiedział że jest płyn i pęcherzyk pękł, owulacja prawdopodobnie była we wtorek, wtedy też były starania, wydaje mi się że wszczliliśmy się dokładnie w ten moment bo podczas stosunku poczułam taki ból w lewym jajniku jakby pęknięcie i lekarz potwierdził wczoraj że owulka byłą z lewego, zobaczymy, od wczoraj wieczora pobolowe mnie lewy jajnik pierwszy raz tak mam, miała tak któraś?

agatkaa lubi tę wiadomość

• Andromeda Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniareh ja podchodze tak samo bo to bedzie moje pierwsze dziecko. jesli natomiast mialabym juz dwojke chlopcow, pewnie tez staralabym sie jakos pomoc losowi w trafieniu na dziewczynke :)

kiedys marzylam o 3.. a teraz to nie wiem czy uda sie z jednym. pewnie sie uda, tylko pytanie: kiedy:) jak tak sobie czytam fora jakies takie starsze (2011, 2012) to praktycznie wszystkie starajace sie dziewczyny doczekaly sie swojego malenstwa, tylko jedne czekaly dluzej, inne krocej.

ja moge poczekac, jesli jest pisane mi zdrowe, moje dzieciatko :)

Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
    GAMETA Gdynia od 01.2020
    3x IUI 👎
    ICSI: ❄❄❄❄❄❄
    1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
    2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
    3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
    4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
    Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
    5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie też płeć nie ma znaczenia. Mój wie ze będzie chłopak bo u niego samych chłopaków się robilo;) Pradziadek miał 3 braci, dziadek 2 braci, Darka tata miał 2 braci no i Darek ma 2 braci. No więc wiecie;) jAK będzie dziewczynka to mam problem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    55monika - oby się udało, trzymam kciuki :) Super ze mialas potwierdzona owulke :)

• Andromeda Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatkaa - masz na mysli test ovu czy ciazowy?? bo juz sie gubie powoli :D jussio musi wrocic i zaktualizowac 1wsza strone ;)

Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
    GAMETA Gdynia od 01.2020
    3x IUI 👎
    ICSI: ❄❄❄❄❄❄
    1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
    2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
    3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
    4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
    Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
    5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc)
  • Ev Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia kochane ! :))

Andromeda lubi tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • agisia Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynka zależy od plemników leniwych. Jeśli mężczyzna ma ich mało to ciężko się będzie wstrzelić. Najlepiej zrobić badanie nasienia i sprawdzić ile jest leniwych. Te na chłopca to są chyba żywe. Ale teraz nie jestem pewna.

Madziulla lubi tę wiadomość

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • 55monika5 Ekspertka

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata gratuluje :) no mam nadzieję, niby jestem dopiero po owulacji, ale tak jakoś czuje że będzie ok, w sumie pierwszy raz odkąd się staramy, nie wiem boję się znowu rozczarować

agatkaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Cześć dziewczyny

Jakiś czas mnie nie było, widzę że sporo nowych tu osób i strasznie dużo się u Was dzieje.

Aleala - strasznie mi przykro, trzymaj się dzielnie!

Kate4 - współczuję leżenia, ale w szczytnym celu, także warto:) Dużo zdrowia dla Ciebie i maluszków :) Wybraliście już imiona? :)

Zambia - Wam też życzę dużo zdrowia, widzę ciąża już coraz bardziej zaawansowana:)

Myshka - wiem co czujesz, bo staramy się podobną ilość cykli. Podziwiam Cię za spokój, może niedługo też się zmobilizuję do modlitwy, na razie wciąż przechodzę etap buntu;/ Ale wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Coś czuję, że następne będziecie obchodzić juz we trójkę :)
    Hej;) fajnie że zagladasz na forum życzę Ci żebyś niebawem doczekała się bobaska a modlitwę polecam;)
    Imionka już dawno wybrane: Nikola i Dominik;)

violett lubi tę wiadomość

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaReh wrote:
    Dziewczyny przepraszam ale to naprawde nie ma znaczenia (przynajmniej dla mnie) czy chłopak czy dziewczyna:) nie wpadlabym przy swoim juz 9 miesięcznym staraniu bezowocnym zeby wyliczać czy ma byc chłopak czy dziewczyna-wazne, zeby wogole sie udało i zeby było zdrowe...:)
    Ale to moje zdanie wiec nie chciałam nikogo urazić rzecz jasna!:)

Tylko ja odpisywałam Williams która już ma 2 chłopaków i typowo chce dziewczynkę.
    Dla mnie to też bez różnicy bo to pierwsze ale od pierwszego dnia gdy dowiedziałam się o ciąży wkrecilam sobie chłopaka. I wiesz jak przez 4 miesiące myślisz że to chłopak a wyjdzie dziewczyna to zaskoczenie.. Ale i tak bez różnicy. Ważne by było zdrowe :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Miałam usg wszystko ok. Po 15 wypis i lecę na bete wtedy
    Nie masz laboratorium gdzieś blisko żeby teraz skoczyć a o 15 już byś wynik miała?

• aniabbb Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny u mnie też skoku jeszcze nie było,testów oowulacyjnych nie robie bo u mnie monitoring potwierdził owulacje a testy nie wychodziły,nie wierze im, nie zawsze wychodzą zależy od poziomu lh :) też wczoraj przytulanek nie było, dziś poszalejemy trzeba dać M.odpocząć. Też uważam że nie ważna płeć byle by było i było zdrowe :)Popsuł mi się wczoraj komputer zamula okropnie i sama mi się jakaś przeglądarka instaluje wejscie na of zajmuje mi ok godziny,natura chyba testuje moją cierpliwość przed kolejnym terminem @ :D pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Invicta Warszawa
    07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
    transfer 13.09 -biochemiczna.
    19.10 histeroskopia
    transfer 12.11- czekamy na cud
‹‹ 559 560 561 562 563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ