Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
agatka myślałam że ciążowy, ale mam nadzieję że za 2 tygodnie też napiszesz że masz 2 kreseczki
jestem 2 dni po owulacji i dzisiaj boli mnie jajnik z którego była owulka, nigdy wcześniej tak nie miałam, czy to normalne?
agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEv wrote:No wlasnie dziewczyny jak juz wyszedl taki temat, to jaka pozycja jest najlepsza na zajście w ciąże bo słyszałam juz rożnie i co "po wszystkim" leżenie z nogami do góry tak ?

Haha:)) No ja w te dni leze z nogami do gory ale słyszałam ze nie ma to znaczenia-wiec chyba bardziej na glowe-mi sie wtedy wyobraża ze te plemniki sie tam jeszcze wyżej dostaną a nie spłyną odrazu:))) hahahha -
Mój to mnie gonił że mam leżeć z tymi nogami góry chociaż 15 minut.. Dla mnie to była masakra bo ja od razu pod prysznic bym najchętniej poszła...
A pozycja hmm coś kiedyś czytałam że przy słabszych plemnikaxh od tylu jest najlepiej bo mają łatwiejsza i szybsza drogę.. Ale ile w tym prawdy nie wiem -
nick nieaktualny
-
hi hi ciesz się że nie widziałaś co ja wyprawiam w tym cyklu.williams1 wrote:Aniabb umarłam ze śmiechu hahaha z tymi nogami.Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
ja mysle, ze gdyby tak nas podejrzec co robimy 'po', to chyba bysmy plakaly zesmiechu:)
tak czy inaczej czytalam juz nie raz, ze ilosc plemnikow ktore zostaja nawet po wyplynieciu jest zdecydowanie wystarczajaca. ale fakt, tez mnie to wkurza
ja sobie poduszke pod posladki wkladam, zeby spadek mialy
taki splyw kajakowy przez jure
))
Patus_777, JoHanna lubią tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc)

!!!