Staraczki w 2015 !!!
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Hejo Laski. Zrobilam sobie hormony i mam wyniki. Pomozcie. 
 TSH 2.29 (0.27-4.20)

FSH 5.3
 F.Pecherzykowa 3.5-12.5
 F.owulacyjna 4.7-21.5
 F.lutealna 1.7-7.7
 Po przekwitaniu 25.8-134.8

LH 23.8
 F.pech 2.4-12.6
 F.owulacyjna 14-95.6
 F.lutealna 1.0-11.4
 Po przekwitaniu 7.7-58.5

Estradiol 54
 F.Pecherzykowa 16.2-313
 F.owulacyjna 41.0-323
 F.lutealna 10.9-346

Prolaktyna 24.0 (4.8-23.3)

Testosteron 77.05. (6.00-82.00)

Przypominam Wam, że nie mam okresu i nie wiem do jakiej fazy zie zaliczam. 

- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Ev wrote:Andzia1985 nie pomogę bo sie nie znam 

Dziewczyny czyżby Fiolet nas opuściła ?? 

Fiolet potrzebuje troszkę czasu, na zawsze nas nie opuściła, ale pisała mi, że chce trochę wyluzować. , ale kto wie, może i napisze jeszcze dzisiaj. , ale kto wie, może i napisze jeszcze dzisiaj.

Ja w sumie też troszkę rzadziej staram się tu zaglądać, bo jak któraś z Was pisała o jakimś problemie to odrazu wmawiałam sobie to samo :p.⏸️09.10.2024
 🤱💙17.06.2025💙

⏸️ 08.12.2015
 🤱💓 21.08.2016 💓
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyasiun wrote:Fiolet potrzebuje troszkę czasu, na zawsze nas nie opuściła, ale pisała mi, że chce trochę wyluzować. , ale kto wie, może i napisze jeszcze dzisiaj. , ale kto wie, może i napisze jeszcze dzisiaj.

Ja w sumie też troszkę rzadziej staram się tu zaglądać, bo jak któraś z Was pisała o jakimś problemie to odrazu wmawiałam sobie to samo :p.
 Coś w tym jest, też tak mam  
- 

ja robiłam wszystkie w 3dc: TSH, LH, FSH, Prolaktyna, Progesteron, Testosteron, Estriadol, FT3, FT4. Progesteron warto zrobić w każdej fazie cyklu i sprawdzić czy się zmienia. Ale to najlepiej z monitoringiem. Wiadomo kiedy owu jest.
- 

Wiem,że badanie hormonów powinno się tak robić ale ją nie mam okresu przez rok czasu. I tak wiec nie mam cyklu, znaczy mam może 370 dzień. do endo się zapisze jutro, tylko czas oczekiwania 3 miesiące prywatnie. A na obciążenie nie dostala m skierowania bo lekarz rodzinny nie widzi wskazań do tego. do endo się zapisze jutro, tylko czas oczekiwania 3 miesiące prywatnie. A na obciążenie nie dostala m skierowania bo lekarz rodzinny nie widzi wskazań do tego.
- 
                        nick nieaktualnyJa mam taką samą prolaktyne bez obciazenia a po obciazeniu namponad 300 wiec mam 15 krotne podwyższenie a norma do 5. Mam stwierdzona hiperprolaktynemie. Jej objawem są zaburzone cykle miesiączkowe a nawet zatrzymanie @. Ja akurat mam normalne @. Powinien ci zlecić. . No ale jak on nie widzi potrzeby to miejmy nadzieje ze wie co robi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 14:37 
- 

Właśnie zatrzymanie takie jak w moim przypadku. Tylko dziwne jest to, że organizm reaguje na luteine. Powiedziała mojemu lekarzowi, że slyszalam o tabletkach antykoncepcyjnych na w uregulowanie cyklów to mi powiedzia, że przy staraniach mi tabletek nie ma.