Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny
dzisiejszy dzień zakręcony bardzo
ale znalazłam czas,aby poczytać
Madziulka główka do góry,doczekasz się na maluszka
chciałam przestrzec dziewczyny,które kupują testy ovu na allegro....NIE WYRZUCAJCIE PIENIĘDZY W BŁOTO dzisiaj byłam w rossmanie i cos mnie tknelo aby kupić testy owulacyjne pierwsze z brzegu i wiecie co, zrobilam przed chwilą oba z tej samej próbki moczu i załączam efekt
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2763b5fd30f.jpgPatus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka! Słuchajcie obiecałam sobie że więcej nie zrobie testów owulacyjnych. Tak jak pisała Doti one się chyba nie sprawdzają... No albo ja je źle robiłam, ale czy jest to możliwe... A odnośnie pozycji to zgadzam się z Agisią. Przy tyłozgięciu zaleca się od tyłu, a przy przodozgięciu klasiko. Myślę że jeśli by tak ktoś i mnie podejrzał co robię "po" to też padł by ze śmiechu. Mój kochany M., po pierwszym nieudanym cyklu, sam zaczął mnie gonić z tym leżeniem
Ah, gdyby to tylko od tego zależało
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Doti87 wrote:Mi te z Rossmanna zawsze pozytywny pokazywały i nigdy ich nie mogłam rozgryzc, a te z allegro negatywne były hehehehehehe"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
-
nick nieaktualny
-
agisia wrote:I żaden lekarz nic z tym nie zrobił?!
Chodziłam do jednego gin. i ciagle przepisywala mi luteinę, wkurzyłam się już bo zaczęłam tyć. sama od siebie zrobiłam tsh i za pierwszym razem wynik wyszedł powyżej 5, więc zapisałam się do endo. Poczatkowa dawke euthyroxu miałam 25 zeszło mi do 3.05. Pojechałam zaś zwiększył dawke do 37.5. Myslałam, ze okres się pojawi ale nici... poszłam do innego ginekologa z polecenia, po usg dopochwowym stwierdził, ze mogą być policystyczne jajniki, kazała zrobić te wyniki i przyjechać, żeby stwierdziła co i jak, wiec jutro jade na 9. Wyniki wcześniejsze ft3, ft3 miałam w najlepszym porządku.Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, pomóżcie... martwie sie strasznie.... ostatnie testy pozytywne, wczorajsza beta 24.3 dzis z rana test innej firmy praktycznie niewidoczna kreska, na dzis wieczor tej firmy co w ostatnie dni Nic...
Czy moglo stac sie najgorsze? ...Nic mnie nie bolało, Nawet kropelki krwi...
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Uuu
Widzę ze wszystkie zajęte robieniem dzieci
Powodzenia !!
Ja juz moge sobie tylko pomarzyćjakoś nie moge z takim ruszającym sie brzucholem
AleAla jak u Ciebie ? Idziesz na bete jutro sprawdzić czy spada sama ?.
Aneczka - jak bigosik ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 22:32
agatkaa lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:04
agatkaa lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane