Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zambia wrote:Patutka spokojnie. Jesteś w naprawdę młodziutkiej ciazy. Stężenie jest na tyle małe ze te testy mogą pokazywać rożnie. Powtórz jutro bete. Na pewno jest wszystko ok ! Wiecej spokoju i wiary. Daruj sobie juz te testy najlepiej.2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualny
-
Patutka, mam nadzieje, ze jednak wszystko bedzie dobrze. Ale czytajac co napisalas juz mi sie krew gotuje, ja bym chyba nie wyszla stamtad dopoki nie dostalabym odpowiedzi na moje pytania. Wiadomo, ze sa rozni lekarze i niestety nie wszyscy z powolaniem i majacy ludzkie podejscie, troche empatii...
Trzymam za Ciebie kciuki, wystarczajaco przykrych sytuacji sie ostatnio tu na naszym forum wydarzylo.
A u mnie w Gdansku pada, ale duchota. A na jutro planowalam mycie okien. Chce tez podjechac do centrum krwiodawstwa spuscic troche krwi;) Nie wiem czy tez oddajecie, albo czy jestescie zarejestrowane w banku komorek macierzystych. Ja tam poki moge to dzialam bo nigdy nie wiadomo - a noz kiedys ja bede potrzebowala pomocy.
No i jak Wasze Nowenny? Ja czuje jakis taki spokoj wewnetrzny, mimo tego ze juz dawno skonczylismy z M. Fakt, kazda porazka robi sie coraz ciezsza, ale jakos tak szybko sie regeneruje.
Udanego dnia dziouchy!!Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Patutka zrób sobie powtórkę bety i zobaczysz co i jak... Co za lekarze.. Brak zrozumienia i ludzkiej empatii Ehh brak słów po prostu
Tylko to usg co co robiła to też bez sensu bo na etapie bety koło 25 i tak nic nie będzie widać. Mój mi nawet nie robił jak miałam 200 bo mówił że to i wiele wiele za wcześnie tylko dał luteine na podtrzymanie i acard.
Ale widzisz co lekarz to mądrzejszy.. Naprawdę Znaleźć dobrego lekarza który interesuje się pacjentka to cud.. Dlatego ja wolę dawać teraz mu za wizytę te 300 zł ale czuję się bezpiecznie i pewnie ze on wie co robi. -
nick nieaktualnyMadziulla głowa do gory!! Wiem jak to jest mieć ogromne nadzieje i przeczucia i zobaczyć wynik bety mniej niz 0,1...
Wiem ze dla nas 3 miesiące do wieczność,nie bede ściemniać ze jest inaczej,tez bym sie tak czuła. Ale ostatnio staram sie wyluzować i szukać prócz starania sie o ciąże innych zajęć,na szczęście dosc sporo pracuje wiec nie mam tez czasu sprawdzac forum cały czas, zaczęłam wiecej na rowerze jezdzic,czerpać radość z małych codziennych rzeczy:)) zobaczysz ze jak nie bedziesz sie skupiać tylko na tym to te trzy miesiące minął bardzo szybko,tak jak mijają szybko dwa tygodnie o malpowego dola do owu:) staram sie 9 cykl wiec znacznie ktorej niz ty ale mam charakter taki ze brak mi cierpliwości i to bardzo wiec Cie rozumiem:) powodzenia!!! -
nick nieaktualny
-
Aniu, ja właśnie mam "małpowego doła"... Masz rację z tym zajęciem dla siebie, ja muszę teraz znaleźć jakiś pomysł na siebie. Po wcześniejszych doświadczeniach z poronieniem, teraz jak tylko postanowiłam się starać to chciałam wszystko idealnie zaplanować: wizyta u gina pół roku przed staraniami, kwas foliowy, redukcja wszelkich stresów itp. Ba - poinformowałam nawet szefową o swoich planach, bo mam odpowiedzialną pracę i do tego stresującą i ciężko by było ogarnąć moje sprawy jakbym z dnia na dzień poszła na L4. No to teraz mam lightowe czekaaaaaanie!Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
kirys ja sie wlasnie ostatnio zastanawialam ile czasu juz biore ten kwas foliowy...Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
A propos oddawania krwi - ja bym chętnie oddała, ale czytałam jakie są warunki i coś mnie dyskwalifikuje - odczulanie na alergię chyba. I nie wiem czy waga puści - 56 kg przy wzroście 170 cm, ale to mam genetycznie i dobrze się z tym czuję, a jem normalnie.Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDoti87 wrote:Jak ktoś nie wie kiedy ma owulacje - a ja byłam taka osoba to monitoring mi powiedział co i jak
A Twoje objawy potwierdziły się na monitoringu ? Tzn chodzi mi o to czy np bylo tak, że zawsze myslalas, ze np masz owu 14-16 dc a tu sie okazalo ze to byl 10 lub 19 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 09:26
-
nick nieaktualnysmerfetka22 wrote:dziewczyny,mam pytanie... dzisiaj temp 36.28 i uczucie takiego napełnienia w dole brzucha,myślicie że to może być juz owu??
Ja kochana od wczoraj tak mam....tak mnie wczoraj zaczelo bolec podbrzusze, ze masakra! Nie pamietam zebym tak miala wczresniej, kazdy ruch czułam w brzuchu, kazdy krok! Jakbym balon polknęla i mi uciskal...jajniki przy kichnieciu to myslalam, ze mi wyleca...ciekawe czy to owulka faktycznie czy cos innego. Problemow z trawieniem ogolnie nie mam jakby ktoś pomyslal -
nick nieaktualny