X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • kirys Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka ogromnie mi przykro! Współczuję Ci bardzo.

Dziewczyny co jest? Teraz to już musi być lepiej, no nie? Co powiecie na wysyp fasolek na jesień? ;-)

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za mile slowa, podnosicie mnie na duchu. Ciesze sie chociaz, ze odszrdl, zanim serduszko zaczelo mu bić i Nic go nie bolalo, chociaz szkoda, ze nie udalo sie pokazac mu jak bardzo tata z mama na niego czekali....

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirys ja po kuracji anty mam taki zamiar mam nadzieje ze będzie więcej fasolek ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    Byłam pewna ze mam 14-18 dzień. No tak mi się wydawało i tak się staraliśmy a na monitoringu wyszło że koło 21-22 dc dopiero jest ovu. Byłam w takim szoku że masakra no i się udało od razu...

No wlasnie tez mi sie wydawało ze mi inacAej wychodziło z monitoringu niz z mojego organizmu czułam-wychodziło z monitu ze 13-14 dzien owu a ja w 16 dc czułam przez cały dzien rwanie w prawej stronie brzucha... Ale i tak sie nie udało bo sie tak spielismy ze potem juz nic...:)) wiec w tym miesiącu jeszcze chyba sie wesprę testami i słuchaniem swojego ciała:) matko moze w koncu zaskoczę!!!!!!jeszcze do endo sie poprawi po tej progynovie mam nadIeje

• Zambia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla - po kuracji będziesz miała hiper-owulację to może i bliźniaki będą :)

agatkaa lubi tę wiadomość

• kirys Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla dokładnie! Życzę Ci bliźniaków! ;-)

agatkaa lubi tę wiadomość

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Dziekuje za mile slowa, podnosicie mnie na duchu. Ciesze sie chociaz, ze odszrdl, zanim serduszko zaczelo mu bić i Nic go nie bolalo, chociaz szkoda, ze nie udalo sie pokazac mu jak bardzo tata z mama na niego czekali....

BIEDACTWO:*****************

współczuje naszym dziewczynom Aneczce, Patulce i Aleali;/ nooo kurwa sorry muszę sobie przekląć!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 12:47

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Kokardka44 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi dziewczyny... ja dobije coś od siebie bo właśnie dostałam @ ;/

Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
    3i49roeqq35mjixs.png
    hchygov3vkk8ck9g.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia nie patrz na te testy. Najważniejszy jest monitoring i teraz masz dowód na to jak bardzo się one mylą...

Dziewczyny bardzo mi przykro z waszych strat :-* tule bardzo bardzo mocno

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • 55monika5 Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti wiem że ja już panikuje, teraz te nieszczęsne 2 tygodnie czekania. Czyli uważasz że jak lekarz powiedział że już nie trzeba się starać to miała rację? no chyba widział na usg że pęcherzyk pękł i jest płyn, więc już ptakach, a i jak zapytałam kiedy mógł pęknąć to powiedział że możliwe że wczoraj czyli 25.08 czyli wtedy kiedy test był pozytywny (24.08 test był negatywny), ja już sama nie wiem, chyba za bardzo przezywam, ale potrzebuje rady kogoś mądrzejszego :)

Tak się zastanawiam jak to jest że niektórzy bez problemy zachodzą w ciąże a my musimy tyle przejść

• Ev Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak myslicie skad u mnie taka wysoka temperatura nagle ?:((

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może jakaś infekcja ???

• Ev Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka22 moze ...ale nie czuje żebym jakaś miała, nie mam objawow jedynie ten podkrwawiony sluz no ale to chyba zwiastun @ .

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widocznie skoro man sie nie udalo, to nie bylo mam to pisane. Jedyny plus to taki, ze stracilam go teraz, a nie w pozniejszej ciazy, gdzie by sie juz caly rozwilal i serduszko mu bilo. Wiem, ze jak Tylko stane na nogi psychicznie, to bede o niego walczyc.
    Dziewczyny, jestescie cudowne. Wiecie, nawet awojemu nie chce tyle mowic, w zasadzie nic mu nie mowie procz tego ze Jestem beznadziejna. Jakos dobrze mi przy was... jestescie taka jakby rodzina na odleglosc.

Ev, Madziulla, Patus_777 lubią tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka,nie przejmuj się na każdą z nas przyjdzie pora :*

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka kochana tak jak mówisz, lepiej tak na początku niż jak już by był rozwinięty. Widocznie tak los chciał ale jeszcze chwila i się uda jeszcze raz:-* spróbujcie jeżeli masz siłę od razu teraz bo organizm jest przygotowany na ciąże i jest duże prawdopodobieństwo że się uda.. Ale to zależy od twojegostanu psychicznego czy dasz radę :-)
    Ja wierzę że będzie wszystko ok kochana...

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jesli lekaz kazal brac luteine 10 dni a dzis jest 8 dzien jej stosowania i zaczelam plamic i wyglada mi to na @ to co mam robic ? przyjmowac ja dalej czy odstawic ? Nie dopytalam lekaz i teraz nie wiem ;(

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadzwoniłam do doktora i kazał odstawić ...to odstawiam .
    Zastanawiam sie tylko czy to bardzo źle ze dostałam @ w trakcie stosowania luteiny ;((

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    Patutka kochana tak jak mówisz, lepiej tak na początku niż jak już by był rozwinięty. Widocznie tak los chciał ale jeszcze chwila i się uda jeszcze raz:-* spróbujcie jeżeli masz siłę od razu teraz bo organizm jest przygotowany na ciąże i jest duże prawdopodobieństwo że się uda.. Ale to zależy od twojegostanu psychicznego czy dasz radę :-)
    Ja wierzę że będzie wszystko ok kochana...
    Jak to? To brzmi tak, jakbym miala caly czas owulacje? Czy przybyla ona niebawem?
    Chciec bym chciala bardzo Ale ten strach o malenstwo.....

2016 🩷

2020 🩵

• agisia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paptutka po poronieniu i ciąży łatwiej zajść znowu. Ale idź do gina i niech Ci powie czy się dobrze oczyściłaś. Ja zaszłam od razu w następnym cyklu. Mi gin powiedział,że się dobrze oczyściłam i nie widzi żadnych przeciwskazań. I tak w niedziele kończę 17tc, zaczynam 18tc i 5 miesiąc :-) Najgorzej jak masz łyżeczkowanie. Wtedy organizm potrzebuje czasu na regeneracje. Także mykaj do gina na wizytę i monitoring. Życzę takiego szczęścia jak ja miałam i mam pod serduszkiem <3

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
‹‹ 567 568 569 570 571 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ