Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Wam.
bylam u swojej gin z wynikami. Stwierdziła to co Wy, ze LH jest za wysokie w stosunku do FSH. Jak mówiła na wcześniejszej wizycie, że da skierowanie do kliniki to teraz glucho... Zapisała mi luttagen coś na bazie luteiny tylko bardziej przyswajalne. Mam brać 3 miesiące i jeśli @ nie pojawi się sama w następnym miesiącu mam się zgłosić. Dziś zaczynam brać, a później od 16 DC przez 10 dni. O ile zareaguje bo to jedną tabletka przed snem.
-
Patutka....
Kurwa co z tym sierpniem?!
Sorki ze ostatnio tak malo zagladam ale nie trzymam sie najlepiej... Nie potrafie pogodzic sie z tym ze czekam az zaczne ronic ciaze na ktora tak dlugo czekalam... Jestem naprawde w fatalnej formie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywilliams ja już sie pogubiłam w tej mojej temp,zerkniesz mi na wykres?..w końcu mamy ten sam dzień cyklu
dziewczyny jakbyscie mogły mi pomoc ogarnąć te testy owu...
1 od góry 14dc
2 od góry 15dc
cykle 31 dniowe,faza lut. 12-13 dni
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7d577f807ee.jpg -
Madziulla wrote:Moja tempka mnie zadziwia. Przestałam rozumieć swój organizm kompletnie...2 dni temu beta negatywna a temp taka wysoka.
Smerfetka rob dalej testy naj na moje oko to jestes chwile przed owu.. Nastepny powinien byc bardziej pozytywny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny