Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
smerfetka22 wrote:williams ja już sie pogubiłam w tej mojej temp,zerkniesz mi na wykres?..w końcu mamy ten
Suchaj znawca ze mnie zaden ale na moje oko jeśli sprawdzisz teraz testem owu to będzie pozytywny czyli pewnie jutro owulacja a w poniedziałek albo wtorek temperatura Ci podskoczy Masz dłuższe cykle ode mnie,ja już po owulacji, kremowy śluz i dzisiaj temperatura skoczyła a ci z tego wyjdzie dowiem się najwcześniej 7 września
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7d577f807ee.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 11:28
-
Madziulla wrote:Moja tempka mnie zadziwia. Przestałam rozumieć swój organizm kompletnie...2 dni temu beta negatywna a temp taka wysoka.
-
nick nieaktualny
-
Slyszalam ze organizm naladowany hormonami ciazowymi szybciutko zaskakuje ponownie. Zobaczymy. Narazie musze przezyc kosmiczny bol...
-
aleala wrote:Slyszalam ze organizm naladowany hormonami ciazowymi szybciutko zaskakuje ponownie. Zobaczymy. Narazie musze przezyc kosmiczny bol...
Tylko upewnij się czy dobrze się oczyściłaś. Bo jak źle to możesz potem znów poronić. Ja zaskoczyłam od razu po. Tobie też tego życzęPatus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleala trzymam z całej siły kciuki za Ciebie. Wierzę że jak tylko dojdziesz do siebie po tym wszystkim to szybko zaskoczyć znowu. Trzymaj się dzielnie!!
Ja miałam dziś jak narazie jednorazowe jasno brązowe plamienie. Ja juz sama nie wiem o co chodzi bo @ obstawiam poniedziałek max wtorek i zawsze odrazu na czerwono...sory za dosłowność ale już naprawdę nic nie kumam i ta tempka.. aż boję się jutro mierzyc. Jak ma spaść niech już spadnie... -
Hej dziewczyny
Dzisiaj OF wyznaczył mi owulacje,w czwartek czyli identycznie jak mi z objawów i testów wychodziło
Terax wielkie odliczanie,chce wytrzymać do 7 września ale pewnie wymiekne i zastestuje już 6.
Smerfetka czy temperatura powoli idzie w górę?
Myślę że jutro zacznie u Ciebie ale ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 08:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
smerfetka22 wrote:williams u mnue temperatura dzisiaj poszła w dół testy owu wczoraj były pozytywne,więc myślę,że jutro pojdzie do góry,wg wyliczeń owu powinnam mieć 1 września
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 09:18
smerfetka22 lubi tę wiadomość
-
A ja mam strasznie skąpą tą @ bo 2,5 dnia to wogóle jakiś rekord. Nie wiem czy przy dupku tak się dzieje, czy to coś niepokojącego.
Wybieram się zbadać prolaktynę, zobaczyć jak się ma po zmniejszonej dawce bromka. Gdzieś mi się obiło o uszy, że najlepiej badać między 2 a 5 dc, czy któraś mi to potwierdzi? A co jeśli bym zbadała w 7 dniu?
Wybieram się też do endokrynologa zająć się tym moim TSH, bo ponad 3 mam. Przy jednym pobraniu chcę i to badanie teraz zrobić, przy TSH chyba nie ma znaczenia w którym dniu cyklu się robi?Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
williams mi też owulacje wyznaczyło w czwartek :)tylko u mnie niestety nie było wtedy serduszka,ale co tam podobno plemniki żyją dłużej, a w tym cyklu miałam ładny płodny śluz więc teraz zostaje czekanie :)idziemy łeb w łeb
williams1 lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
aniabbb wrote:williams mi też owulacje wyznaczyło w czwartek :)tylko u mnie niestety nie było wtedy serduszka,ale co tam podobno plemniki żyją dłużej, a w tym cyklu miałam ładny płodny śluz więc teraz zostaje czekanie :)idziemy łeb w łeb