Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kas może miałaś szybciej ovu i wtedy jest możliwe że test ci wyjdzie. Ale tak szczerze to po 5 dniach to za szybko...
Zrób inne testy z innej firmy sobie za 2 dni. A najlepiej beta:-) chociaż trzymam kciuki żeby się udało :-*katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
asiun wrote:Ooo Doti imprezuje
. Jak się czujesz Kochana
??
Nooo imprezuje troszkę ale już mam dość dzisiaj. Jeszcze byłam na Spacerku popołudniu i teraz leżę i ruszyć się nie mam sił... Od piątku codziennie coś i już mój organizm daje znać że już mu wystarczyBobo się wyszalalo hihihihi
-
Dziś miałam tel, mam prace:D kur cieszę się jak głupia:D zawsze kasa . ..niestety jako pomoc nauczyciela ale, no lepsze to niż zasiłek:D a ze staraniem działam dalej:D no w sumie lepiej jakbym z 3 miesiące popracowała i dopiero zaszła:D hehasiun, Kicior lubią tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjusio jak wrocisz prosze o aktualizacjie
[email protected] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
widziała właśnie Twój wykres i się zastanawiała nad tym samym,u mnie zostawił 14dc.
Kokardka może wpiszesz te aktualizacje które sa na pierwszej stronie pod wpisem jussio i jussio jak wróci przepisze ,bo kolejna wiadomość jest Twoja??? no chyba że nie masz czasuale byłoby cokolwiek widać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 10:53
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny