Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Heej
a co u was tak cicho i spokojnie? Ojoj ja jestem wymeczona po weekendzie a jeszcze z moim na spacer zaraz idziemy bo zamulimy się w domu ale taaaak mi się nie chce. W piątek na butelkach byliśmy do późna, wczoraj na weselu do 3 i jestem wykończona Ehh
-
u mnie popsuła się pralka(nie wiruje) maż właśnie z nią walczy, ale raczej nic z tego nie będzieInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
aniabbb wrote:u mnie popsuła się pralka(nie wiruje) maż właśnie z nią walczy, ale raczej nic z tego nie będzie
Też mam problem z pralką... i to nie taką "starą" bo ma niecałe 4 latamój też kombinuje, najpierw wymienił pompe okazało się, że to chyba nie to...teraz kombinuje z grzałką, ale moim zdaniem programator padł :p
-
Doti87 wrote:Heej
a co u was tak cicho i spokojnie? Ojoj ja jestem wymeczona po weekendzie a jeszcze z moim na spacer zaraz idziemy bo zamulimy się w domu ale taaaak mi się nie chce. W piątek na butelkach byliśmy do późna, wczoraj na weselu do 3 i jestem wykończona Ehh
Ooo Doti imprezuje. Jak się czujesz Kochana
??
-
asiun wrote:Smerfetuś ...ładnie, ładnie
Kurcze swoją drogą zastanawiam się czy codziennenie osłabią plemniczków ?? Hm... ktoś ma jakąś wiedzę na ten temat >?
a jaka w praktyce to się okaże jak Smerfetka zatestuje; -)
-
No tak, ale czytałam, że najnowsze badania mówią, że codzienne przytulanka mogą niby poprawić ruchliwość plemników, pod warunkiem, że nasienie jest dobrej jakości...a póki co to nie wiem w jakim stanie są plemniczki mojego mężusia
. W piątek nawet mu odmówiłam
żeby ich trochę oszczędzić, ale już chyba nie będę go męczyć, co ma być to będzie
Monia555 lubi tę wiadomość
-
-
Asiun ja też jeszcze nie wiem w jakim stanie są plemniczki mojego męża i też tak się zastanawiam, czy nie lepiej byłoby serduszkować co 2 dzień przed ovu.
Williams mówisz, że potem będziesz za stara, co ja mam powiedzieć - 33 za niedługo i starania o pierwszeMasz już dwójkę, a dalej będzie co ma być, ale fajnie że jesteś taka zdecydowana i masz tak wszystko poukładane, w sensie - wiesz czego chcesz
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Williams ..a gdzie tam za stara
dla pocieszenia napiszę, że moja mama urodziła mnie mając 38 lat i ciąża przebiegała idealnie w dodatku mówi, że czuła się świetnie. Ja też urodziłam się zdrowa i duuuża 4200gram
.
Hmmm... w tym cyklu próbuje stosować metodę co drugi dzień
Kirys, no trzeba pokombinowaćmy teraz nawet się hamowaliśmy żeby wyszło co drugi dzień, zobaczymy jaki będzie skutek
Patus_777, Monia555 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja chyba jednak zwariowalam...dziś mam już 6 dzień test owulacyjny pozytywny i coś mnie tknelo i zrobiłam też ciazowy o czułości 10 i druga kreska jest jasna dość dobrze widoczna, wcześniej po @ robilam ten sam test i żadnej drugiej kreski tam nie bylo, zrobiłam go wtedy żeby zobaczyć jak wygląda naprawdę test negatywny bo czasem zdarzają się jakieś cienie cienia ale było biało. Dzis 18 dc przypuszczam że ovu była 13dc wczoraj miałam plamienie...wiem że to niemożliwe ale mam cień nadziei...
Hashija, monirek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny