Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHello dziewczynki
Ostatnio mam malo czasu za zaglądanie do Was a przede mna urlop wiec już w ogole ...mi wstępnie program zaznaczyl ovu na 9dc ale po dzisijeszej temperaturze juz ja odznaczyl, ehhh....Tak wiec juz sama nie wiem czy jest po czy dopiero przed ovu.... -
dziewczyny co taka cisza? Ja dziś chodzę jak paralityk-wczoraj mąż wyciągnął mnie żeby pobiegać wieczorem,było całkiem fajnie a dziś czuje każdy mięsień....
ale dobrze bo przynajmniej nie doszukuje się objawów ciąży, boli mnie wszystko po bieganiu
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek może tam będę mogla obejrzeć twoje starsze wykresyInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mam problem
...
Nie wiem czy złapałam jakąś infekcje czy co.. Mam jakiś taki biały wodnisty śluz i trochę grudek w nim, nic mnie nie piecze, nie swędzi, nie boli..tylko ten śluz i jest tylko w środku na zewnątrz nie wypływa nic. Nie wiem czy to może jeszcze jakieś resztki po wczorajszym..
Jak myślicie iść z tym do gina ? Najprędzej i tak będę mogła iść w środę -
nick nieaktualny
-
hej Masaga witaj wśród staraczek:)napisz coś o sobie
asiun poczekaj do jutra jak nie piecze i nie swędzi nie ma nieprzyjemnego zapachu to chyba ok, choć szczerze mówiąc to nie za bardzo się na tym znam, chyba raz w zyciu miałam jakąś infekcje i to dawno temuInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud