Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Narazie spróbuję właśnie jakims probiotykiem, jak nie przejdzie to w środę lub czwartek przejdę się do gina.
A myślicie, że taka infekcjami może jakoś zakłocić zajście w ciąże? Jestem dopiero co po owu i trochę martwię, że przez to może się nie udać -
aniabbb wrote:Andromeda a co u Ciebie dawno się nie odzywałaś???
Jestem, jestem:) Dzisiaj to normalnie kongo. Jechalam rano do laboratorium i poszlo mi sprzeglo!! Rozkraczylam sie na srodku ulicy i to w porannym korku. Po prostu masakra. Ale uzylam swojego uroku osobistego i pomoglo mi dwoch policjantow na motocyklach hehe
Tak wiec dzis wizyta w klinice bez wynikow badan, jedynie usg, ale chyba jest ok bo pecherzyk ma 28mm, wieczorem zastrzyk w brzuchol na pekniecie no i podzialamy troche;) W tym cyklu ovu z drugiego jajnika wiec zobaczymy, czy szczesliwie.Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolecam,bo ja tak sobie wykryłam grzybice i szybciutko polecialam do gina okazalo się,że była już przewlekła i przenoszona okolo 1,5 roku i leczenie miałam 3 miesiące razem z mężem i tez mam czasem myśli,czy to miało wpływ na jakoś mojego "wnętrza"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mochjito wrote:Witam,mam takie pytanie kedy jest dokladnie owulacje ?czy jest 2tyg od okresu ?bo nie jestem właśnie pewna,a czy to prawda ze po porodzie się szybko zachodszy w ciaze ?
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/owulacja,8.html#56
Proszę, poczytaj sobie. -
nick nieaktualny
-
Mochjito każda kobieta ma różnie owulacje. Niektóre już nawet w 7dc a niektórzy dopiero 22 dc... Nikt ci nie da odpowiedzi dokładnej każdy organizm jest inny...
Kate kochana super ze dzieciaki tak rosną. Dużo leż odpoczywaj i raz dwa będą bable na świecieKate4 lubi tę wiadomość