Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Williams - testy mają niby wskazywać, że owu będzie od 24 do 36 godzin. Gdzieś czytałam, że jak się wstrzelisz idealnie w dzień owu to będzie baby boy, a jak plemniczki będą czekać to baby girl
Ale czy w to wierzyć... Dzień przerwy podobno dobrze działa na marines
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Aleala i Aneczka strasznie mi przykro, tyle czekania i nie wyszło...
Ale podpisuję sie pod tym co piszą dziewczyny, wiecie już że możecie zajść w ciążę i kto wie może już w następnym cyklu obydwie szczęśliwie zaciążycie!!
Życzę wam tego z całego serca i tule mocno :*Natalia27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
JoHanna wrote:Williams - testy mają niby wskazywać, że owu będzie od 24 do 36 godzin. Gdzieś czytałam, że jak się wstrzelisz idealnie w dzień owu to będzie baby boy, a jak plemniczki będą czekać to baby girl
Ale czy w to wierzyć... Dzień przerwy podobno dobrze działa na marines
Hmmm powiem Tobie że też tak myślałam ale ostatnio jak je testowałam wraz z monitoringiem to lekko pozytywny wyszedł mi jak już było po ovu więc ja im za cholere nie wierzę... -
nick nieaktualnyKirysku to witam w nowym cyklu,mnie w nocy tak brzuch bolał ze az mnie budził i musiałam zażywać tabletki,to po tej stymulacji bo wcaesniej małpy miałam praktycznie bezjolesne:)ale zaczęło się nowe,trzeba miec nowe nadaueje:)zaraz dZwobie do gina umówić sie na polowe cyklu na monit i do apteki lece po nowy lek który mam nadzieje pomoże -progynove:))
Pozdrawiam Was słonecznie! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Doti87 wrote:Hmmm powiem Tobie że też tak myślałam ale ostatnio jak je testowałam wraz z monitoringiem to lekko pozytywny wyszedł mi jak już było po ovu więc ja im za cholere nie wierzę...
Wczoraj przytulania nie było, chciałam się wstrzymać ale dzisiaj sama nie wiem co zrobić ,bo pewnie od wtorku nie dadzą rady plemniki wytrzymać. .