Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, trzeci cykl, bez żadnych leków. Tak jak doktor mam poleciła do roku probowac naturalnie. Wyluzowaliśmy i jakoś sie Udalo, a pcos mam zaawansowane.
Dziękuje))
W sumie to odkad jestem na ovu zaczelismy sie starac Ale temperatury nie mierzylam np.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 15:01
Ev lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Dziekuje Dziekuje Dziekuje! Ale przede wszystkim Wy jesteście wspaniałe! Dajecie tyle energii! Ja sama w to nie wierzyłam. Chociaż tydzien temu patrze na siebie i mowie jestem w ciazy... robie dzisiaj trzy testy i aaaaaa! Szok!
Doti87 lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Chyba jest coś z tym żeby odpuścić... Nam się udało jak byliśmy akurat q weekend z znajomymi na wyjeździe i tylko tak hop siup na szybko bo wiedziałam ze ovu jest i dalej imprezowalismy..
Także dziewczyny wyjeżdżajcie na wakacje u robić dzieciaki :-* -
Dokladnie, my przyjechaliśmy w dwójke, a wracamy w trójkę juz dzis
to jest szczęście nie do opisania! Takie zaskoczenie. No Serio, od dobrego miesiąca w ogole o tym nie myslalam. Mam nadzirje tylko, ze wszystko Bedzie dobrze..
2016 🩷
2020 🩵
nick nieaktualny
-
Patutka graty!!!!;**
U mnie nie jest dobrze.. Beta za maly przyrost ma.. W srode ide do lekarza.. -
nick nieaktualny
-
Kalkulator bety na belly zaznaczyl mi na czerwono przyrost znacznie ponizej normy 33% po 48 h...
-
nick nieaktualny
-
Patutka wrote:Cześć kochane, przyszłam się podzielic z Wami taka wiadomoscią http://wstaw.org/w/3y2O/
trzeci cykl staran z pcos bez lekow
GRATULUJĘ! Kolejny raz się potwierdza, że trzeba odpuścić
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
aleala wrote:Tak. Narazie nie panikowac.. W srode jeszcze raz i przyjsc na wizyte z wynikiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 15:52
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!