Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Smerfetka trzymam kciuki
) Hah widzę ze nie tylko ja mam takiego kochanego męża. Mój tez budzi mnie na mierzenie temp. , zdarza się nawet ze sam mi pomierzy
.
A tak w ogolę witam Was po weekendzie, mam nadzieje ze mina przyjemnie . U mnie to nawet nie zauważyłam kiedy miną.
Życzę Wszystkim owocnego i dobrego tygodnia
I mam do dziewczyny które robiły te badania pytanko :
-FSH , - LH, - Estrodiol, -Testosteron, -TSH,-PRL
Wszystkie te badania wykonuje sie z pobranej krwi czy z wymazu tez ?.
Szukam laboratorium i nie w każdym pobierają wymazy, dlatego pytam.
-
Hej laski;) aneczka trzymam kciuki, u mnie też dzień po jest wynik w labo:)
A ja chodzę, wysyłam cv i myślę jak tu wykombinować by dostać pracę od 1 września... muszę za coś żyć;/ eh u nas nie ma etatu dla nauczycielki na ten rok w przedszkolu;/ muszę coś robić, by zająć myśli o dziecku...Ev lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Fiolet742 wrote:smerfetka uda nam sie !
jak nie teraz to za miesiac, jak nie za miesiac to za dwa..
jestem zdania,ze wszystko co jest nam dane jest gdzies zapisane i pojawi sie w najlepszym momencie.
jesli czegos teraz nie dostajemy to mozliwe,ze nie jest to jeszcze dobry czas.
(jakos sobie to musze tlumaczyc, nie jestem nawiedzona ani nic:D)
po prostu nic innego nam nie pozostaje.
wazne,ze chcemy, ze nasi mezowie chca.
Tez bym chciala juz, jak kazda z Was.
tylko,ze to tak chyba nie dziala..
TEST KUP I RANO ZRÓB:) TEMPKA CI JESZCZE WYŻEJ SKOCZYŁA!I UTRZYMUJE CI SIĘmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla poczekaj jeszcze... no chyba ze Cie az skreca, to zrob lepiej
fiolet742 zapowiada sie bardzo dobrze !
Dziewczyny ( głownie te co stosowaly Lutkę) ... jestem po 4 dniu stosowania luteiny do. poch. i od wczoraj a w zasadzie dzis nocy mam ciagle taki paskudny gorzki posmak w ustach ... bleee ;/ .
Czy to moze miec cos z tym wspólnego ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 12:12
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
To witam Panie Pedagog:D ja jestem w ostatniego roku mgr na Uś w Katowicach...prace miałam na ten rok, swoja grupę 3-4 latków w państwówce (wszystko po znajomości, wszędzie) ....teraz doświadczenie mam..i co ..z tego;/ jak jestem w kropce...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 12:09
4 lata starań CUD!!!
-
Fiolet742 wrote:Patus a jak za wczesnie jest czy cos?? Dobra kupieeee, rano zrobie...
A jakie masz zawsze cykle???mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Madziulla wrote:jutro bedzie 9 po owu. myslice ze z krwi cos by juz wyszlo?
jutro robic morfologie i progesteron i kusi mnie jak jasna cholera zeby bete zrobic
Poczekaj do 3 dni jeszcze, może najpewniej test potem betę?
4 lata starań CUD!!!
-
Dziewczyny piszę z taką dziewczyną na forum ...i dała mi receptę na ciążę..może któraś już o tym słyszała:)...zawszę można sprawdzić
a co tam a nóż się uda
Wysyłam Wam Co mi napisała, trzeba cię dzielić nowościami:
"byłam w sobote na Przeprosnej górce to jest koło czestochowy to sie nazywa spotkanie otwarte prowadzi Ojciec Daniel bardzo wielki Charyzmatyk ludzie doznają uzdrowień z wielu chorób a także kobiety zachodzą a w ciąze "oczywiscie nie na spotkaniu" po długoletniej bezpłodnosci. Ja tam jeżdżę byłam już 4 razy, za miesiąc tez jade bo te spotkania są co miesiąc zaraz ci wysle linka mozesz odsłuchac
http://mimj.pl/ ORAZ https://www.youtube.com/watch?v=gWCh-JQDzeQ&list=PLAUP3xrvOisWaiHmuUv-EbomSLPIj-9R9
Na pewno ci pomoze jezeli nie mozesz tam pojechac to przynajmniej odsłuchaj je na youtube albo na stronie ponieważ ojciec daniel mówi ze ci co odsłuchają dostają wiele tez łask NIECH BÓG BEDZIE Z TOBĄ"
Wiara czyni CUDA i na pewno nam SIĘ UDA:) Ja na razie jestem na Nowennie Pompejańskiej...pojechać tam nie pojadę ale na youtube zobaczyć mogęPROSZĘ a nóż
jakiś cud tu nastąpi:)
4 lata starań CUD!!!
-
Fiolet i Madziulla trzymam kciuki,do 10dpo poczekajcie chociaż
Kto ma córeczkę ?poproszę o przepis
Może jeszcze dzisiaj przytulanie i stop do testowania?Sama nie wiem, dzisiaj 11 dc pewnie za 2-3 dni owulacja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 13:29
-
Wiem,że przed owulacjąale to tak się mówi...genetycznie uwarunkowania zależne tylko od plemnika męża;/ szans masz 50-50%...ale możesz przed owu próbować
POWODZENIA:)
4 lata starań CUD!!!
-
Wiem,że przed owulacjąale to tak się mówi...genetycznie uwarunkowania zależne tylko od plemnika męża;/ szans masz 50-50%...ale możesz przed owu próbować
POWODZENIA:)
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Witam po weekendzie
Ale się rozpisałyście
Myślałam, że nie skończę czytać
U mnie @ brak... Powinien być w sobotę lub wczoraj, bo w czwartek odstawiłam luteinę, a zawsze max 2 dni po odstawieniu miałam okres
Betę robiłam w 10dniu po owulacji w zeszłą środę i była negatywna, więc testować znów jest bez sensuPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Fiolet742 wrote:Cykle mam 32dniowe... stresuje sie!
Odpisałam Ci pod wykresem:) Piękne zdjęcie;) TO ty?
4 lata starań CUD!!!