Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Williams1 - no co Ty, krecha jak się patrzy Pięknie!!
Edit: sama bym chciała też kiedyś taką wysikaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 19:35
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
williams1 wrote:Ale w 15dpo to juz chyba powinna być identyczna z kontrolna nie? Dzisiaj 30 dc i 15dpo.Sama nie wiem do tego nic mi nie jest nawet piersi miękkie i nie bola.
gallingsound, williams1 lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
JoHanna wrote:Dla spokoju ducha zawsze możesz pójść na bete Niektórym dziewczynom nawet w 15 dpo taka kreska nie wychodzi, a okazuje się, że są w ciąży. Wierze, że rośnie Ci mała fasola, która będzie córeczką
-
williams1 wrote:Dzięki :-* trzymam kciuki za całą resztę dziewczyn po tej stronie w poniedziałek zatestuje i jeśli będzie równie ciemna to olewa bete
KRECHA CUDNA:***mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
No i plamienie juz mam, a to dopiero 28 dc .. @ wcześniej by przyszła o 4 dni....pewno się rozkręci;/
I ciągle ból w okolicy krzyża/nerek nie umiem rozgraniczyć;/ eh miałam robione badanie moczu i mam ok;/ kazała mi lekarka fastumem smarować;/ ale coś to nic nie daje...miałyście tak ? może przewiałam;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 09:22
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
williams1 wrote:Dzięki :-* trzymam kciuki za całą resztę dziewczyn po tej stronie w poniedziałek zatestuje i jeśli będzie równie ciemna to olewa bete
Jak zatestujesz z pierwszego porannego moczu, to na pewno taka będzie!
Dzięki za kciukiHelenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Patus_777 wrote:I ciągle ból w okolicy krzyża/nerek nie umiem rozgraniczyć;/ eh miałam robione badanie moczu i mam ok;/ kazała mi lekarka fastumem smarować;/ ale coś to nic nie daje...miałyście tak ? może przewiałam;/
U mnie ból w okolicy krzyża jest wtedy jak kręgosłup lędźwiowy się odzywa. Uroki pracy siedzącej!
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
Patus_777 wrote:No i plamienie juz mam, a to dopiero 28 dc .. @ wcześniej by przyszła o 4 dni....pewno się rozkręci;/
I ciągle ból w okolicy krzyża/nerek nie umiem rozgraniczyć;/ eh miałam robione badanie moczu i mam ok;/ kazała mi lekarka fastumem smarować;/ ale coś to nic nie daje...miałyście tak ? może przewiałam;/
Ja tak miałam. Przy długim staniu czy spacerzr umierałam z bólu. Wyszło,że zrobiła mi się przepuchlina. Pomogły dopiero ćwiczenia -
Teraz spojrzałam na pierwszą stronę i faktycznie dużo dużo ciężarówek!!!! Czyli udaje się, jednym szybciej drugim dłużej ale w końcu każda zobaczy dwie kreski...
A ja głodna jestem a wstać mi się z łóżka nie chce. A mąż śpi i śpi... Ehhh chyba trzeba jednak wstać... -
smerfetka22 wrote:hej kochane,u mnie już nie ma wątpliwości,mąż oszalał ze szczęścia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9dd2050b98bd.jpg
SUPER:* zazdro:**** graty!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
kirys wrote:U mnie ból w okolicy krzyża jest wtedy jak kręgosłup lędźwiowy się odzywa. Uroki pracy siedzącej!
eh w sumie mam stojąco-siedzący tryb....umieram, przykleiłam plaster nagrzewający.....@@@ się mi rozkręca;/mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!