Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
agisia wrote:Ja tak miałam. Przy długim staniu czy spacerzr umierałam z bólu. Wyszło,że zrobiła mi się przepuchlina. Pomogły dopiero ćwiczenia
omg;/ muszę się do lekarza znów zgłosić...ehmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Jussio niestety proszę o zmianę [email protected] taki orientacyjny będzie...
Ehhh zaczynaymy 7 cs...Doti :* twój 7 cykl okazał się szczęśliwy:*** też bym chciała ale z miesiąca, na miesiąc wydaje mi się, że nie będzie tak łatwo...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Doti87 wrote:Patus z całego serducha życzę żeby ten 7 cykl też był u ciebie szczęśliwy... A może akurat uda się...
akurat występują u nas ciągle 7:D
7.7.7 od tego jesteśmy razem:D aż dziwnie:D a 7 miesiąca ślub .....
ale czuję, że wynik męża będzie słaby...zobaczymy;/ się okaże... teraz będzie akurat abstynencja, bo okres....
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Williams garty wielkie!!! Córa musi być!
Patuś może właśnie ta siódemka będzie dla Ciebie szczęśliwa! 3mam kciuki, żeby tak właśnie było
Majcken29 dajesz nadzieje nam staraczkom-weterankom dzięki i powodzenia w trakcie porodu!
Muszę Wam powiedzieć, że ja się dziś w sumie wyleniłam...spaliśmy do 12.00 a śniło mi się, że mi pozytywny test wyszedł, nie wierzyłam zrobiłam jeszcze 2 kolejne i też były po 2 grube krechy na nich hehehe chociaż ostatnio w ogóle nie myślę o tym wszystkim (cykl bezowulacyjny ). Jedyna produktywna rzecz jaką dziś zrobiłam to wreszcie wyprasowałam zaległe pranie - jestem z siebie dumna bo nie cierpię prasować A mężuś pojechał na delegację, całe szczęście, że już jutro wieczorem będzie z powrotemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 19:25
Patus_777, williams1 lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
smerfetka22 wrote:williams ten sam dzień cykl zaczęłyśmy,wpierwszym cyklu starań sie udało i w dodatku obie mamy 2 krechy
-
nick nieaktualny
-
Hehehe ja też mam słomiany zapał do ćwiczeń chociaż parę lat temu tańczyłam (przez 5 lat) w zespole - taniec nowoczesny i robiło się po 100 - 150 brzuszków dziennie ale to było dawno i nie prawda, starość nie radość i teraz mi się takich rzeczy robić nie chce26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
smerfetka22 wrote:williams,to jakie ćwiczenia polecasz w ciąży,nie chce przytyć,ale chciałabym wyrobić mięśnie i wszystko mi idzie w ramiona:/ a chciałabym z nich zrzucić
-
Czesc. Pierwsze co gratuluje z całego serducha dziewczyna co spełniły się ich marzenia, oby było ich więcej. Ja jestem 6 dzień po luttagenie i okresu nie mam. Piersi bola, sutki stercza. a co jest najgorsze podbrzusze mnie tak boli, że jadąc autem z zapietym pasem to czuje jak uciska a ból jest taki jak bym miała pod wzgorkiem lonowym " zakwasy"
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny. Witam nowe koleżanki a szczesciarom gratulujeeeee
Poranna kawa w pracy tylko z Wami
Plecy niemiłosiernie mnie bolą,piersi tak samo,z sutkami sytuacja jak wyżej u koleżanki,a temp 36,8.
A mnie już włącza się schizolWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 09:56