Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziulla bardzo mi przykro... Tak na pocieszenie powiem Ci, że moja przyjaciółka ma endometriozę i udało jej się po roku starań, jakiś czas temu zaczęła starać się o drugie.
Na pewno doczekasz się wymarzonych dwóch kresek i wynagrodzą Ci to czekanie :*
A jak sobie radzisz psychicznie?
Ja mam ciągle czarne myśli w głowie, że mogę być bezpłodna etc. W środku niby uspokajam się, ale wiesz... -
nick nieaktualnyjustjestem psychicznie w miare choc odkad lekarz podejrzewa endometrioze to boje sie co zobaczy jak bedzie zabieg czy jajniki sa ok i jajowody. czy nic nie bedzie musial wycinac oprocz torbieli oczywiscie
ovufriend to miejsce magiczne. dziewczyny tu sie tak rozumieja i wspieraja. czasami mozna uzyskac wiecej wsparcia i milych slow jak od rodziny czy znajomych. wiec zostan z nami a bedziemy Cie wspierac napewno -
Madziulla wrote:Ev a spoko ja miałam magiczna sobote bo mialam 1 rocznice slubu!
Uuuu no to na pewno bylo magicznie ! )
Ja przez caly weekend miałam wzloty i upadki nastroju . Maz starał sie jak mogl i świetnie mu to wychodziło , ale jednak głowa lubi plątać figle ... ehhhh ... . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:no Ev powiem Ci ze moj maz poszalal z prezentem. szczeka mi podala jak zobaczylam co dostalam
A czemu mialas wzloty i upadki co sie stalo?
Oooo no to chwal sie tutaj i to juz , co to dostalas ?))
Tamten tydzien byl dla mnie dosc ciezki : Wizyta u gina i niemile wiesci - diagnoza PCO , jajniki po Clo sie nie ruszyly itp . Pozniej jeszcze te meczace badania glukozy i insuliny, do tego doszlo kilka innych drobniejszych spraw i zalamka gotowa . -
nick nieaktualny