Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • gallingsound Koleżanka

Wysłany: 14 września 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Boli mnie dzisija podbrzusze, jutro 10dpo. Czy beta powinna juz wyjsc czy nie? plamienie mialam 11 i 12 wrzesnia. Może sie tylko łudze ze to zagniezdzenie...sama nie wiem
    Ovu zle mi wyznacza owulke na wykresie bo 5.09 w dzien owulacji mialam wysoka tempke po przeziebieniu...

A robiłaś test?

Dziewczyny ja już chyba wariuje. Niech ta @ przychodzi albo nie wiem,ciągle o tym myślę

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gallingsound wrote:
    A robiłaś test?

Dziewczyny ja już chyba wariuje. Niech ta @ przychodzi albo nie wiem,ciągle o tym myślę

Nie, bo wiem ze test nie wyjdzie jest za szybko . dzisiaj 9dpo

A ty ktory masz dzisiaj dzien ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 14:58

• gallingsound Koleżanka

Wysłany: 14 września 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam na srode i @ :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gallingsound wrote:
    Ja czekam na srode i @ :(
    Moze za szybko zrobilas test?

• gallingsound Koleżanka

Wysłany: 14 września 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle to ja wiem. Tylko że już dziś mam uczucie jakbym okres miała dostać także nie wiem juz co myslec :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc;)
    My po wizycie, dzieciaki waża chłopczyk 1400 a dziewczynka 1300 i dzięki Bogu wszystko ok nawę szyjka się trochę wydluzyla;) Pani dr jak mnie zobaczyła to stwierdziła że mam brzuch jak na 36 t ciąży pojedynczej ;) mam 10 kg na plusie;) mam nakaz spacerowania tylko nie po schodach więc czeka mnie spacer z tarasu na balkon i spowrotem;)

Pozdrowionka

Andromeda, Patus_777, Ev, violett, Kicior, jussio, She86 lubią tę wiadomość

• kirys Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate super wiadomości :-) Rośnijcie zdrowo!

Kate4 lubi tę wiadomość

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • justjestem Znajoma

Wysłany: 14 września 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety też czuję że będzie @ :( i jakos mi smutno... mimo, iż nadzieja jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate super info!
    Ja już po wizycie lekarz mnie niezoperuje bo oni operują powyżej 5 cm a moja ma kolo poniżej 4 teraz. Tym bardziej jak planuje ciążę bo często w dupe jajniki dostają. On by mi zalecał kuracje hormonalna i sprawdzenie droznosci jajowodow. Starać się starać się bo najlepsza kuracja jest ciąża

• asiun Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu czyli opercji nie będzie ? I w sumie tak jak było planowane, hormony ?
    Pewnie masz mieszane uczucia, co ?
    Ja kurde też teraz nie wiem czy nie jechać do innego gina i leczyć tę cholerną E.coli :/...
    W sumie wstrzymam się, jak nie będę zachodziła w ciążę to wtedy pojade gdzieś, bo mogą te bakterie utrudniać to wszystko.

preg.png

age.png
  • asiun Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowe dane do tabelki

asium__ 23__ 3__1 @ 12.10.15r.

preg.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Kate super info!
    Ja już po wizycie lekarz mnie niezoperuje bo oni operują powyżej 5 cm a moja ma kolo poniżej 4 teraz. Tym bardziej jak planuje ciążę bo często w dupe jajniki dostają. On by mi zalecał kuracje hormonalna i sprawdzenie droznosci jajowodow. Starać się starać się bo najlepsza kuracja jest ciąża
    Dzięki;) no widzę że Twój lekarz mówi tak jak mój, też Ci mowilam że pow 5 cm operują ale mi gin mówiła że potem mogą być problemy z ciąża a inny lekarz powiedział tak "niech chłop porządnie rozkładzie i będzie po sprawie;) "
    Także starań się i i e myśl o torbieli;)

Madziulla lubi tę wiadomość

• patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny ja dalej walczę z choróbskiem... Byłam u lekarza mam zapalenie gardła krtani i oskrzeli masakra jakaś jutro powinna juz byc @ ale pewnie przez chorobę się spóźni robiłam dzisiaj test owulacyjny i wyszły dwa pod rząd pozytywne. Dziwne trochę

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Kate super info!
    Madziulla Ty mialas torbiel endometrialna dobrze kojarze? Ja mam jutro wizytę u gina ciekawa jestem co z moim torbielem...co dostalas za leki?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak endometrialna. narazie żadne musze iść na normalną wizytę do niego bo to była tylko kwalifikująca do zabiegu

• Kicior Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część Dziewczyny!! :) Witam nowe koleżanki :)

Aleście się rozpisałyyyy!

Kate ależ świetne wiadomości! Wspaniale, że maluszki rosną zdrowo i oby tak dalej! 10 kg to i tak wydaję mi się, że nie dużo przytyłaś jak na bliźniaki :) 3mam kciuki, żeby dalej tak świetnie Wam szło i oby rozwiązanie było szczęśliwe :) Informuj na bieżąco co u Ciebie i spaceruj skoro pani dr kazała, w końcu jak maluchy już będą na świecie to też będziecie spacerować więc przynajmniej będziesz miała wprawę :)

Madziulla skoro mówią, że operować nie trzeba to chyba lepiej :) a terapia hormonalna podobno jest skuteczna (trochę czytałam jak sama miałam kiedyś torbiel). Drożność jajowodów właśnie też mam zrobić i zastanawiam się jak to będzie wyglądało...nic się nie stresuj maleńka, idziemy łeb w łeb po tych 2 latach starań ale ja WIEM, że w końcu nam się uda! ;)

A z ciekawostek u mnie: OF wyznaczył mi owulacje w 17dc :P dziwne bo jak byłam u gina w 14dc to mówił, że niestety ale pęcherzyka to on nie widzi, więc nie wiem co jest grane zwłaszcza, że tempka mi faktycznie skoczyła :P nie mówiąc o tym, że owu zazwyczja mam tak ok. 12/14 dc no nic może jakieś "anomalie pogodowe" :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 19:29

Kate4, Madziulla lubią tę wiadomość

26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
    mhsv2n0asvtkxel6.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tak z innej beczki , bo nie wiem czy to kwestia lekow ktore przyjmuje ale od kilku dni mam lekko nabrzmiale dziasla ktore krwawia podczas szczotkowania nie wiem zupelnie od czego ;/ zdarzylo sie wam tak kiedys??

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • agisia Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jakaś infekcja? Rosnąca ósemka?

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • asiun Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev ja właśnie tak miałam jak ósemki zaczęły wychodzić. Choć może to być też stan zapalny...

preg.png

age.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hallo śpiochy wstawać!!!!!! Co to za cisza tutaj....

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
‹‹ 611 612 613 614 615 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ