Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kourtney wrote:Boli mnie dzisija podbrzusze, jutro 10dpo. Czy beta powinna juz wyjsc czy nie? plamienie mialam 11 i 12 wrzesnia. Może sie tylko łudze ze to zagniezdzenie...sama nie wiem
Ovu zle mi wyznacza owulke na wykresie bo 5.09 w dzien owulacji mialam wysoka tempke po przeziebieniu...
A robiłaś test?
Dziewczyny ja już chyba wariuje. Niech ta @ przychodzi albo nie wiem,ciągle o tym myślę -
nick nieaktualnygallingsound wrote:A robiłaś test?
Dziewczyny ja już chyba wariuje. Niech ta @ przychodzi albo nie wiem,ciągle o tym myślę
Nie, bo wiem ze test nie wyjdzie jest za szybko . dzisiaj 9dpo
A ty ktory masz dzisiaj dzien ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 14:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc;)
My po wizycie, dzieciaki waża chłopczyk 1400 a dziewczynka 1300 i dzięki Bogu wszystko ok nawę szyjka się trochę wydluzyla;) Pani dr jak mnie zobaczyła to stwierdziła że mam brzuch jak na 36 t ciąży pojedynczejmam 10 kg na plusie;) mam nakaz spacerowania tylko nie po schodach więc czeka mnie spacer z tarasu na balkon i spowrotem;)
Pozdrowionka
Andromeda, Patus_777, Ev, violett, Kicior, jussio, She86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate super info!
Ja już po wizycie lekarz mnie niezoperuje bo oni operują powyżej 5 cm a moja ma kolo poniżej 4 teraz. Tym bardziej jak planuje ciążę bo często w dupe jajniki dostają. On by mi zalecał kuracje hormonalna i sprawdzenie droznosci jajowodow. Starać się starać się bo najlepsza kuracja jest ciąża -
Madziu czyli opercji nie będzie ? I w sumie tak jak było planowane, hormony ?
Pewnie masz mieszane uczucia, co ?
Ja kurde też teraz nie wiem czy nie jechać do innego gina i leczyć tę cholerną E.coli...
W sumie wstrzymam się, jak nie będę zachodziła w ciążę to wtedy pojade gdzieś, bo mogą te bakterie utrudniać to wszystko.⏸️09.10.2024
🤱💙17.06.2025💙
⏸️ 08.12.2015
🤱💓 21.08.2016 💓 -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Kate super info!
Ja już po wizycie lekarz mnie niezoperuje bo oni operują powyżej 5 cm a moja ma kolo poniżej 4 teraz. Tym bardziej jak planuje ciążę bo często w dupe jajniki dostają. On by mi zalecał kuracje hormonalna i sprawdzenie droznosci jajowodow. Starać się starać się bo najlepsza kuracja jest ciąża
Także starań się i i e myśl o torbieli;)Madziulla lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny ja dalej walczę z choróbskiem... Byłam u lekarza mam zapalenie gardła krtani i oskrzeli masakra jakaś jutro powinna juz byc @ ale pewnie przez chorobę się spóźni robiłam dzisiaj test owulacyjny i wyszły dwa pod rząd pozytywne. Dziwne trochęMiłosz
Honoratka
-
Madziulla wrote:Kate super info!
Ja już po wizycie lekarz mnie niezoperuje bo oni operują powyżej 5 cm a moja ma kolo poniżej 4 teraz. Tym bardziej jak planuje ciążę bo często w dupe jajniki dostają. On by mi zalecał kuracje hormonalna i sprawdzenie droznosci jajowodow. Starać się starać się bo najlepsza kuracja jest ciąża -
nick nieaktualny
-
Część Dziewczyny!!
Witam nowe koleżanki
Aleście się rozpisałyyyy!
Kate ależ świetne wiadomości! Wspaniale, że maluszki rosną zdrowo i oby tak dalej! 10 kg to i tak wydaję mi się, że nie dużo przytyłaś jak na bliźniaki3mam kciuki, żeby dalej tak świetnie Wam szło i oby rozwiązanie było szczęśliwe
Informuj na bieżąco co u Ciebie i spaceruj skoro pani dr kazała, w końcu jak maluchy już będą na świecie to też będziecie spacerować więc przynajmniej będziesz miała wprawę
Madziulla skoro mówią, że operować nie trzeba to chyba lepieja terapia hormonalna podobno jest skuteczna (trochę czytałam jak sama miałam kiedyś torbiel). Drożność jajowodów właśnie też mam zrobić i zastanawiam się jak to będzie wyglądało...nic się nie stresuj maleńka, idziemy łeb w łeb po tych 2 latach starań ale ja WIEM, że w końcu nam się uda!
A z ciekawostek u mnie: OF wyznaczył mi owulacje w 17dcdziwne bo jak byłam u gina w 14dc to mówił, że niestety ale pęcherzyka to on nie widzi, więc nie wiem co jest grane zwłaszcza, że tempka mi faktycznie skoczyła
nie mówiąc o tym, że owu zazwyczja mam tak ok. 12/14 dc no nic może jakieś "anomalie pogodowe"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 19:29
Kate4, Madziulla lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)