Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kourtney wrote:Boli mnie dzisija podbrzusze, jutro 10dpo. Czy beta powinna juz wyjsc czy nie? plamienie mialam 11 i 12 wrzesnia. Może sie tylko łudze ze to zagniezdzenie...sama nie wiem
Ovu zle mi wyznacza owulke na wykresie bo 5.09 w dzien owulacji mialam wysoka tempke po przeziebieniu...
A robiłaś test?
Dziewczyny ja już chyba wariuje. Niech ta @ przychodzi albo nie wiem,ciągle o tym myślę -
nick nieaktualnygallingsound wrote:A robiłaś test?
Dziewczyny ja już chyba wariuje. Niech ta @ przychodzi albo nie wiem,ciągle o tym myślę
Nie, bo wiem ze test nie wyjdzie jest za szybko . dzisiaj 9dpo
A ty ktory masz dzisiaj dzien ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 14:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc;)
My po wizycie, dzieciaki waża chłopczyk 1400 a dziewczynka 1300 i dzięki Bogu wszystko ok nawę szyjka się trochę wydluzyla;) Pani dr jak mnie zobaczyła to stwierdziła że mam brzuch jak na 36 t ciąży pojedynczej mam 10 kg na plusie;) mam nakaz spacerowania tylko nie po schodach więc czeka mnie spacer z tarasu na balkon i spowrotem;)
Pozdrowionka
Andromeda, Patus_777, Ev, violett, Kicior, jussio, She86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate super info!
Ja już po wizycie lekarz mnie niezoperuje bo oni operują powyżej 5 cm a moja ma kolo poniżej 4 teraz. Tym bardziej jak planuje ciążę bo często w dupe jajniki dostają. On by mi zalecał kuracje hormonalna i sprawdzenie droznosci jajowodow. Starać się starać się bo najlepsza kuracja jest ciąża -
Madziu czyli opercji nie będzie ? I w sumie tak jak było planowane, hormony ?
Pewnie masz mieszane uczucia, co ?
Ja kurde też teraz nie wiem czy nie jechać do innego gina i leczyć tę cholerną E.coli ...
W sumie wstrzymam się, jak nie będę zachodziła w ciążę to wtedy pojade gdzieś, bo mogą te bakterie utrudniać to wszystko. -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Kate super info!
Ja już po wizycie lekarz mnie niezoperuje bo oni operują powyżej 5 cm a moja ma kolo poniżej 4 teraz. Tym bardziej jak planuje ciążę bo często w dupe jajniki dostają. On by mi zalecał kuracje hormonalna i sprawdzenie droznosci jajowodow. Starać się starać się bo najlepsza kuracja jest ciąża
Także starań się i i e myśl o torbieli;)Madziulla lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny ja dalej walczę z choróbskiem... Byłam u lekarza mam zapalenie gardła krtani i oskrzeli masakra jakaś jutro powinna juz byc @ ale pewnie przez chorobę się spóźni robiłam dzisiaj test owulacyjny i wyszły dwa pod rząd pozytywne. Dziwne trochęMiłosz
Honoratka
-
Madziulla wrote:Kate super info!
Ja już po wizycie lekarz mnie niezoperuje bo oni operują powyżej 5 cm a moja ma kolo poniżej 4 teraz. Tym bardziej jak planuje ciążę bo często w dupe jajniki dostają. On by mi zalecał kuracje hormonalna i sprawdzenie droznosci jajowodow. Starać się starać się bo najlepsza kuracja jest ciąża -
nick nieaktualny
-
Część Dziewczyny!! Witam nowe koleżanki
Aleście się rozpisałyyyy!
Kate ależ świetne wiadomości! Wspaniale, że maluszki rosną zdrowo i oby tak dalej! 10 kg to i tak wydaję mi się, że nie dużo przytyłaś jak na bliźniaki 3mam kciuki, żeby dalej tak świetnie Wam szło i oby rozwiązanie było szczęśliwe Informuj na bieżąco co u Ciebie i spaceruj skoro pani dr kazała, w końcu jak maluchy już będą na świecie to też będziecie spacerować więc przynajmniej będziesz miała wprawę
Madziulla skoro mówią, że operować nie trzeba to chyba lepiej a terapia hormonalna podobno jest skuteczna (trochę czytałam jak sama miałam kiedyś torbiel). Drożność jajowodów właśnie też mam zrobić i zastanawiam się jak to będzie wyglądało...nic się nie stresuj maleńka, idziemy łeb w łeb po tych 2 latach starań ale ja WIEM, że w końcu nam się uda!
A z ciekawostek u mnie: OF wyznaczył mi owulacje w 17dc dziwne bo jak byłam u gina w 14dc to mówił, że niestety ale pęcherzyka to on nie widzi, więc nie wiem co jest grane zwłaszcza, że tempka mi faktycznie skoczyła nie mówiąc o tym, że owu zazwyczja mam tak ok. 12/14 dc no nic może jakieś "anomalie pogodowe"Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 19:29
Kate4, Madziulla lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)