X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • gallingsound Koleżanka

Wysłany: 14 września 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Boli mnie dzisija podbrzusze, jutro 10dpo. Czy beta powinna juz wyjsc czy nie? plamienie mialam 11 i 12 wrzesnia. Może sie tylko łudze ze to zagniezdzenie...sama nie wiem
    Ovu zle mi wyznacza owulke na wykresie bo 5.09 w dzien owulacji mialam wysoka tempke po przeziebieniu...

A robiłaś test?

Dziewczyny ja już chyba wariuje. Niech ta @ przychodzi albo nie wiem,ciągle o tym myślę

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gallingsound wrote:
    A robiłaś test?

Dziewczyny ja już chyba wariuje. Niech ta @ przychodzi albo nie wiem,ciągle o tym myślę

Nie, bo wiem ze test nie wyjdzie jest za szybko . dzisiaj 9dpo

A ty ktory masz dzisiaj dzien ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 14:58

• gallingsound Koleżanka

Wysłany: 14 września 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam na srode i @ :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gallingsound wrote:
    Ja czekam na srode i @ :(
    Moze za szybko zrobilas test?

• gallingsound Koleżanka

Wysłany: 14 września 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle to ja wiem. Tylko że już dziś mam uczucie jakbym okres miała dostać także nie wiem juz co myslec :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc;)
    My po wizycie, dzieciaki waża chłopczyk 1400 a dziewczynka 1300 i dzięki Bogu wszystko ok nawę szyjka się trochę wydluzyla;) Pani dr jak mnie zobaczyła to stwierdziła że mam brzuch jak na 36 t ciąży pojedynczej ;) mam 10 kg na plusie;) mam nakaz spacerowania tylko nie po schodach więc czeka mnie spacer z tarasu na balkon i spowrotem;)

Pozdrowionka

Andromeda, Patus_777, Ev, nick nieaktualny, Kicior, jussio, She86 lubią tę wiadomość

• kirys Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate super wiadomości :-) Rośnijcie zdrowo!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • justjestem Znajoma

Wysłany: 14 września 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety też czuję że będzie @ :( i jakos mi smutno... mimo, iż nadzieja jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate super info!
    Ja już po wizycie lekarz mnie niezoperuje bo oni operują powyżej 5 cm a moja ma kolo poniżej 4 teraz. Tym bardziej jak planuje ciążę bo często w dupe jajniki dostają. On by mi zalecał kuracje hormonalna i sprawdzenie droznosci jajowodow. Starać się starać się bo najlepsza kuracja jest ciąża

• asiun Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu czyli opercji nie będzie ? I w sumie tak jak było planowane, hormony ?
    Pewnie masz mieszane uczucia, co ?
    Ja kurde też teraz nie wiem czy nie jechać do innego gina i leczyć tę cholerną E.coli :/...
    W sumie wstrzymam się, jak nie będę zachodziła w ciążę to wtedy pojade gdzieś, bo mogą te bakterie utrudniać to wszystko.

⏸️09.10.2024
    🤱💙17.06.2025💙

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 21.08.2016 💓
  • asiun Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowe dane do tabelki

asium__ 23__ 3__1 @ 12.10.15r.

⏸️09.10.2024
    🤱💙17.06.2025💙

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 21.08.2016 💓
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Kate super info!
    Ja już po wizycie lekarz mnie niezoperuje bo oni operują powyżej 5 cm a moja ma kolo poniżej 4 teraz. Tym bardziej jak planuje ciążę bo często w dupe jajniki dostają. On by mi zalecał kuracje hormonalna i sprawdzenie droznosci jajowodow. Starać się starać się bo najlepsza kuracja jest ciąża
    Dzięki;) no widzę że Twój lekarz mówi tak jak mój, też Ci mowilam że pow 5 cm operują ale mi gin mówiła że potem mogą być problemy z ciąża a inny lekarz powiedział tak "niech chłop porządnie rozkładzie i będzie po sprawie;) "
    Także starań się i i e myśl o torbieli;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny ja dalej walczę z choróbskiem... Byłam u lekarza mam zapalenie gardła krtani i oskrzeli masakra jakaś jutro powinna juz byc @ ale pewnie przez chorobę się spóźni robiłam dzisiaj test owulacyjny i wyszły dwa pod rząd pozytywne. Dziwne trochę

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Kate super info!
    Madziulla Ty mialas torbiel endometrialna dobrze kojarze? Ja mam jutro wizytę u gina ciekawa jestem co z moim torbielem...co dostalas za leki?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak endometrialna. narazie żadne musze iść na normalną wizytę do niego bo to była tylko kwalifikująca do zabiegu

• Kicior Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część Dziewczyny!! :) Witam nowe koleżanki :)

Aleście się rozpisałyyyy!

Kate ależ świetne wiadomości! Wspaniale, że maluszki rosną zdrowo i oby tak dalej! 10 kg to i tak wydaję mi się, że nie dużo przytyłaś jak na bliźniaki :) 3mam kciuki, żeby dalej tak świetnie Wam szło i oby rozwiązanie było szczęśliwe :) Informuj na bieżąco co u Ciebie i spaceruj skoro pani dr kazała, w końcu jak maluchy już będą na świecie to też będziecie spacerować więc przynajmniej będziesz miała wprawę :)

Madziulla skoro mówią, że operować nie trzeba to chyba lepiej :) a terapia hormonalna podobno jest skuteczna (trochę czytałam jak sama miałam kiedyś torbiel). Drożność jajowodów właśnie też mam zrobić i zastanawiam się jak to będzie wyglądało...nic się nie stresuj maleńka, idziemy łeb w łeb po tych 2 latach starań ale ja WIEM, że w końcu nam się uda! ;)

A z ciekawostek u mnie: OF wyznaczył mi owulacje w 17dc :P dziwne bo jak byłam u gina w 14dc to mówił, że niestety ale pęcherzyka to on nie widzi, więc nie wiem co jest grane zwłaszcza, że tempka mi faktycznie skoczyła :P nie mówiąc o tym, że owu zazwyczja mam tak ok. 12/14 dc no nic może jakieś "anomalie pogodowe" :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 19:29

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
    mhsv2n0asvtkxel6.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tak z innej beczki , bo nie wiem czy to kwestia lekow ktore przyjmuje ale od kilku dni mam lekko nabrzmiale dziasla ktore krwawia podczas szczotkowania nie wiem zupelnie od czego ;/ zdarzylo sie wam tak kiedys??

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • agisia Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jakaś infekcja? Rosnąca ósemka?

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • asiun Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev ja właśnie tak miałam jak ósemki zaczęły wychodzić. Choć może to być też stan zapalny...

⏸️09.10.2024
    🤱💙17.06.2025💙

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 21.08.2016 💓
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hallo śpiochy wstawać!!!!!! Co to za cisza tutaj....

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
‹‹ 611 612 613 614 615 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ