Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
witjacie kobitki
postanowiłam do Was dołączyć
mam 32 lata i powoli myślimy z mężem o dziecku
w sumie pierwsze takie starania były w mcu sierpniu
podstatowy problem- nieregularne cykle
miesiaczki: 9-13 czerwca, 13-17 lipca, 7-11 sierpnia
oczywiście policzyc dni płodne graniczy u mnie z cudem
kupiłam niedawno tester owulacyjny na ślinę i zaczełam uzywać
dziś mam 40 dzień cyklu -miesiączki brak, test ciązowy z wczoraj niestey negatywny o ile dni płodne były dobrze wyliczone w sierpniu to było troszkę "przytulanek"
jak myslicie kiedy zrobić teścik?
tyle o mnie w skórcie ..oczywiście dzien dobry Wszystkim staraczkom -
A akurat rano.musiałam lecieć do laboratorium przed piątkowa wizyta i tak ooooo nie spałam już od 7.
Po próbach użytkowania testów przez kilka cykli ja dochodzę do wniosku że one nie mają w ogóle sensu!!! Może na kogoś działają ale mi bzdury pokazywały bo specjalnie je sprawdzałam jeszcze jak miałam monitoring... -
Doti87 w zeszłym roku miałam też takie nieregularne cykle.Wtedy nie myśleliśmy o dziecku i brałam troszkę luteinę - wszystko wróciło do normy.
A w tym roku od maja znów mam takie wahania.
Byłam wczoraj zrobić prolaktynę - mam w normie.Beta hcg też poza ciązą...ale może jeszcze za wczesnie? Do lekarza idę dopiero 23 września. Może masz rację spróbuję zrobic teścik za tydzień.
Ojj tak bym chciała by się udało... pewnie jak większość z nas tu obecnychWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 12:56
-
Każdej się uda tylko ze niestety jednym szybciej drugim później.. I każdy miesiąc to wieczność.. Mi niby 7 cykli zajęło zajście w ciążę ale czułam jak by to były 2 lata... Niestety kobieta podwójnie się przejmuje stresuje liczy wszystko...
Niech ktoś wynajdzie w końcu guzik magiczny na zachodzenie w ciążę hihi byłoby super!!! Pstryk i już jesteś... Gorzej jak by ktoś ci PSIKUsa zrobił i wciskal co 9 miesięcy hehehehehehe
-
Widzę,że sporo staraczek mamy na forum.
Zastanawiam się jeszcze czy nie umówię się z lekarką na monitorowanie owulacji.
Była tutaj któraś z Was?
Skoro jestem tu początkująca może jakieś rady od doświadczonych koleżanek dostanęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 14:02
-
Edycik wrote:Widzę,że sporo staraczek mamy na forum.
Zastanawiam się jeszcze czy nie umówię się z lekarką na monitorowanie owulacji.
Była tutaj któraś z Was?
Skoro jestem tu początkująca może jakieś rady od doświadczonych koleżanek dostanę -
Witajcie, a ja się naczytałam o tych testach owulacyjnych i kupiłam wraz z termometrem owulacyjnym i liczę na to że się uda w tym miesiącu... Moje miesiączki są w miarę regularne co 29 dni więc mniej więcej wiem kiedy się spodziewać dni płodnych Na razie była jedna próba w sierpniu ale się nie udało... Zobaczymy co będzie dalej a teraz lecę czytać dalej forum...
-
nick nieaktualny
-
Witam kolejne koleżanki
Jeżeli chodzi o monitoring to jak dla mnie najlepsza rzecz... Bo oprócz tego że sprawdzasz kiedy rosną ci pęcherzyki to jeszcze ważne żeby one pękły.. Polecam jak najbardziej!!!! Sama byłam i pierwszy raz z monitoringiem mi się udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 15:42
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Zrobiłam rano test...nie wytrzymałam. A dzisiaj dopiero 10dpo
I wyszła druga kreseczka,bardzo bladziutka co prawda ale jest. pojawiła sie po 15 min.
Ale na razie boje sie cieszyc bo jest bardzo wczesnie. Potem poszłam jeszcze na bete i czekam na jutrzejszy wynik.
aleala, Doti87, kirys, She86, Suri97 lubią tę wiadomość
-
Hej.
Co tu tak ostatnio cicho ?
Kourtney mam nadzieje ze sie udało ! Daj nać jak beta.
U mnie wszystko ok. Wyprawka sie kompletuje. Synek i brzuch ciagle rosną.
No dziewczyny do boju ! Ciagle trzymam za Was kciuki !Kourtney, Ev, Ola_45, She86 lubią tę wiadomość