Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • gallingsound Koleżanka

Wysłany: 14 września 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justjestem wrote:
    A kiedy miałas ovu i kiedy testujesz? ;)
    Wolałabym nie musieć testować ;)
    Czekam na @ albo jej brak.
    A ovu miałam 5go bodajże

• agisia Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co zrobić by nie myśleć? Jak dla mnie to najlepiej czymś się zająć. Ja czytałam namiętnie książki :-) wiadomo zawsze jest chwila załamania. Od tego nie da się uciec. Mi pomagało się wypłakać, a potem kolejny cykl i nowa walka.

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agisia wrote:
    Co zrobić by nie myśleć? Jak dla mnie to najlepiej czymś się zająć. Ja czytałam namiętnie książki :-) wiadomo zawsze jest chwila załamania. Od tego nie da się uciec. Mi pomagało się wypłakać, a potem kolejny cykl i nowa walka.

Mi tez pomaga wyplakac sie , tylko wole to zrobic raz a porządnie a nie tak jak w ten weekend w naj mniej oczekiwanym momecie lzy w oczach i trach ;/ ...no niestety naleze do osob bardzo wrazliwych z jak to sie mowi "placzem na koncu nosa" , a jak dzieje sie jeszcze na dodatek zle no to jest tragicznie ^^ .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 12:15

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • justjestem Znajoma

Wysłany: 14 września 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to dzień przede mną ;)

• gallingsound Koleżanka

Wysłany: 14 września 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justjestem wrote:
    O to dzień przede mną ;)
    Może się uda ;)

• agisia Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev nie bądź na siebie zła za chwile załamania. Po prostu trzeba szukać jakiegoś rozwiązania by nie mieć czasu na myślenie. Zróbcie sobie z partnerem wieczór tylko dla siebie. Kolacja, kąpiel, zero telefonów, jakiś dobry film, a przede wszystkim zero rozmów o ciąży i innych stresujących sprawach. Takie chwile działają cuda! :-)

Ev, gallingsound, Kicior lubią tę wiadomość

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • gallingsound Koleżanka

Wysłany: 14 września 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agisia wrote:
    Ev nie bądź na siebie zła za chwile załamania. Po prostu trzeba szukać jakiegoś rozwiązania by nie mieć czasu na myślenie. Zróbcie sobie z partnerem wieczór tylko dla siebie. Kolacja, kąpiel, zero telefonów, jakiś dobry film, a przede wszystkim zero rozmów o ciąży i innych stresujących sprawach. Takie chwile działają cuda! :-)

Chyba dziś podkradne ten pomysł.
    Z moim w tym tygodniu będę się widzieć tylko w łóżku także nawet lepiej ;)

Brzuch mnie boli jak na @ tylko lekko,takie uczucie wzdęcia jak przed @ zawsze i biegam sprawdzić czy to już. A tam nic. Swoją drogą to uczucie nadal jest za wcześnie.
    A cycki jak piekielnie bolały tak bolą

• aiszza Znajoma

Wysłany: 14 września 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- handel lekami.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 14 września 2015, 19:14

aiszza
  • Ev Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agisia wrote:

Trudne to jest ... ale trzeba sie strac, wierzyc i walczyc ... jest o co a raczej o kogo :) !

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane,co u Was,ja byłam na szkoleniu,ale nie dotrwałam do końca bo niestety mdłości zaczynają być ciraz silniejsze,umówiłam sie na potem do fryzjerki,chce podciąć grzywke,bo woła o pomste do nieba :)

• Ev Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , czy ktoras z was robila moze badania na glukoze i insuline po obciazeniu ?:)

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • agisia Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest o co i o kogo walczyć :-)

Ev lubi tę wiadomość

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • asiun Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @@@@@@@@@@@@ !!! Także trzeci cykl przed nami!!

Mam problemy na wymazie z pochwy wyszły mi bakterie E.Coli i enterococcus, dziś zadzwoniłam do gina, a on powiedział żeby nic z tym nie robić, że mam kupić tylko invag i brać po dwie dziennie. Trochę się boję, bo naczytałam się na forach, że e coli może uniemożliwiać zagnieżdżenie zarodka itd., ale z drugiej strony lekarz pewnie wie lepiej, nie wiem co robić :/ !!!

preg.png

age.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiun wrote:
    U mnie @@@@@@@@@@@@ !!! Także trzeci cykl przed nami!!

Mam problemy na wymazie z pochwy wyszły mi bakterie E.Coli i enterococcus, dziś zadzwoniłam do gina, a on powiedział żeby nic z tym nie robić, że mam kupić tylko invag i brać po dwie dziennie. Trochę się boję, bo naczytałam się na forach, że e coli może uniemożliwiać zagnieżdżenie zarodka itd., ale z drugiej strony lekarz pewnie wie lepiej, nie wiem co robić :/ !!!

Bedzie dobrze nic sie nie boj ! :) <3

Dokladnie słuchaj lekarza a nie dr Google ;)

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • asiun Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev :*:*:*
    Chyba potrzebowałam żeby ktoś coś takiego napisał !! :)

Ale naprawdę strasznych rzeczy się naczytałam... ta e coli powoduje poronienia, przedwczesne porody ... :/
    ale nie będę na razie konsultowała tego z innym lekarzem, zobaczymy ...

Ev lubi tę wiadomość

preg.png

age.png
  • agisia Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiun jakbym wierzyła we wszystko co pisze w necie to pewnie miałabym wszystkie choroby świata. Przestałam czytać i ciąże zaczęłam przechodzić spokojnie. Lepiej skonsultować z innym lekarzem niż naczytać się tych bzdur! Będzie dobrze zobaczysz :-)

asiun lubi tę wiadomość

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • justjestem Znajoma

Wysłany: 14 września 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie.
    Jak to jest z testami, dziś rano zrobiłam test o czułości 10 a jutro zrobie 25 to jest szansa na 2 kreskę?

patkaaxx90 lubi tę wiadomość

• justjestem Znajoma

Wysłany: 14 września 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie.
    Jak to jest z testami, dziś rano zrobiłam test o czułości 10 a jutro zrobie 25 to jest szansa na 2 kreskę?

• gallingsound Koleżanka

Wysłany: 14 września 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam ponad tydzień temu i wyszedł negatyw. Albo za wcześnie albo nic z tego. Możesz próbować.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boli mnie dzisija podbrzusze, jutro 10dpo. Czy beta powinna juz wyjsc czy nie? plamienie mialam 11 i 12 wrzesnia. Może sie tylko łudze ze to zagniezdzenie...sama nie wiem
    Ovu zle mi wyznacza owulke na wykresie bo 5.09 w dzien owulacji mialam wysoka tempke po przeziebieniu...

‹‹ 610 611 612 613 614 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ