Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
agisia wrote:Co zrobić by nie myśleć? Jak dla mnie to najlepiej czymś się zająć. Ja czytałam namiętnie książki wiadomo zawsze jest chwila załamania. Od tego nie da się uciec. Mi pomagało się wypłakać, a potem kolejny cykl i nowa walka.
Mi tez pomaga wyplakac sie , tylko wole to zrobic raz a porządnie a nie tak jak w ten weekend w naj mniej oczekiwanym momecie lzy w oczach i trach ;/ ...no niestety naleze do osob bardzo wrazliwych z jak to sie mowi "placzem na koncu nosa" , a jak dzieje sie jeszcze na dodatek zle no to jest tragicznie ^^ .Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 12:15
-
Ev nie bądź na siebie zła za chwile załamania. Po prostu trzeba szukać jakiegoś rozwiązania by nie mieć czasu na myślenie. Zróbcie sobie z partnerem wieczór tylko dla siebie. Kolacja, kąpiel, zero telefonów, jakiś dobry film, a przede wszystkim zero rozmów o ciąży i innych stresujących sprawach. Takie chwile działają cuda!
Ev, gallingsound, Kicior lubią tę wiadomość
-
agisia wrote:Ev nie bądź na siebie zła za chwile załamania. Po prostu trzeba szukać jakiegoś rozwiązania by nie mieć czasu na myślenie. Zróbcie sobie z partnerem wieczór tylko dla siebie. Kolacja, kąpiel, zero telefonów, jakiś dobry film, a przede wszystkim zero rozmów o ciąży i innych stresujących sprawach. Takie chwile działają cuda!
Chyba dziś podkradne ten pomysł.
Z moim w tym tygodniu będę się widzieć tylko w łóżku także nawet lepiej
Brzuch mnie boli jak na @ tylko lekko,takie uczucie wzdęcia jak przed @ zawsze i biegam sprawdzić czy to już. A tam nic. Swoją drogą to uczucie nadal jest za wcześnie.
A cycki jak piekielnie bolały tak bolą -
agisia wrote:Ev nie bądź na siebie zła za chwile załamania. Po prostu trzeba szukać jakiegoś rozwiązania by nie mieć czasu na myślenie. Zróbcie sobie z partnerem wieczór tylko dla siebie. Kolacja, kąpiel, zero telefonów, jakiś dobry film, a przede wszystkim zero rozmów o ciąży i innych stresujących sprawach. Takie chwile działają cuda!
Trudne to jest ... ale trzeba sie strac, wierzyc i walczyc ... jest o co a raczej o kogo ! -
nick nieaktualny
-
U mnie @@@@@@@@@@@@ !!! Także trzeci cykl przed nami!!
Mam problemy na wymazie z pochwy wyszły mi bakterie E.Coli i enterococcus, dziś zadzwoniłam do gina, a on powiedział żeby nic z tym nie robić, że mam kupić tylko invag i brać po dwie dziennie. Trochę się boję, bo naczytałam się na forach, że e coli może uniemożliwiać zagnieżdżenie zarodka itd., ale z drugiej strony lekarz pewnie wie lepiej, nie wiem co robić !!! -
asiun wrote:U mnie @@@@@@@@@@@@ !!! Także trzeci cykl przed nami!!
Mam problemy na wymazie z pochwy wyszły mi bakterie E.Coli i enterococcus, dziś zadzwoniłam do gina, a on powiedział żeby nic z tym nie robić, że mam kupić tylko invag i brać po dwie dziennie. Trochę się boję, bo naczytałam się na forach, że e coli może uniemożliwiać zagnieżdżenie zarodka itd., ale z drugiej strony lekarz pewnie wie lepiej, nie wiem co robić !!!
Bedzie dobrze nic sie nie boj !
Dokladnie słuchaj lekarza a nie dr Google -
Ev :*:*:*
Chyba potrzebowałam żeby ktoś coś takiego napisał !!
Ale naprawdę strasznych rzeczy się naczytałam... ta e coli powoduje poronienia, przedwczesne porody ...
ale nie będę na razie konsultowała tego z innym lekarzem, zobaczymy ...Ev lubi tę wiadomość
-
Asiun jakbym wierzyła we wszystko co pisze w necie to pewnie miałabym wszystkie choroby świata. Przestałam czytać i ciąże zaczęłam przechodzić spokojnie. Lepiej skonsultować z innym lekarzem niż naczytać się tych bzdur! Będzie dobrze zobaczysz
asiun lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBoli mnie dzisija podbrzusze, jutro 10dpo. Czy beta powinna juz wyjsc czy nie? plamienie mialam 11 i 12 wrzesnia. Może sie tylko łudze ze to zagniezdzenie...sama nie wiem
Ovu zle mi wyznacza owulke na wykresie bo 5.09 w dzien owulacji mialam wysoka tempke po przeziebieniu...