Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
aleala wrote:A on nie bral tych lekow jakos niedawno? One oslabiaja nasienie nawet na 3 miesiace... Pozatym to nie sa fatalne wyniki, wiec glowa do gory.. Moj gin mowil przed badaniami mojego ze wszystko powyzej 4% nie jest tragiczne. Mysle ze powinnas go zaczac karmic jakimis witaminami + kwas foliowy. Jak on zareagowal?
On brał te ketonale itd silne leki na ten kregosłup....;/ kwas brał ale nie tak regularnie jak ja... poślę wam na fotosa wynik ;/ Aleala obczaj ..błagam:/mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Patus nie znam sie na tym, ja nawet nie patrzylam na wyniki mojego bo sie posrac z nerwow chcialam wsadzilam w koperte i zanioslam do lekarza. Musisz przypilnowac meza zeby nie bral takich lekow przez 3 miesiace i powtorzcie badanie. Takie leki mega zle wplywaja na jakosc spermy, ale na szczescie tylko czasowo. Wraz z ich odstawieniem sperma sie poprawia.
-
aleala wrote:Patus nie znam sie na tym, ja nawet nie patrzylam na wyniki mojego bo sie posrac z nerwow chcialam wsadzilam w koperte i zanioslam do lekarza. Musisz przypilnowac meza zeby nie bral takich lekow przez 3 miesiace i powtorzcie badanie. Takie leki mega zle wplywaja na jakosc spermy, ale na szczescie tylko czasowo. Wraz z ich odstawieniem sperma sie poprawia.
A teraz ma twój wszytko ok???mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Pierwsze wyniki byly zle ale on bral wtedy leki na nerwy. Musial je brac jeszcze przez 4 miesiace wiec lekarz powiedzial ze nie ma sensu narazie badan powtarzac. Jak skonczyl je brac to po wlasnie 3 miesiacach juz byly ladne dlatego Ci mowie uszy do gory ;* chlopu powiedz o tych lekach bedzie mial motywacje zeby inaczej walczyc z bolem
-
WYNIK:
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/hL~c4GqeXdD4PqKMarsbwNoeULL8m8
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/BOJTM1W2KMeUfLN9gx3cr7p2~8Dijqmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Na telefonie nie otworze ale za kilka godzin bede w domu to sprawdze... Mowie Wam uszy w gore leki w kibel!
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
aleala wrote:Na telefonie nie otworze ale za kilka godzin bede w domu to sprawdze... Mowie Wam uszy w gore leki w kibel!
Kochana jesteś;** czekam....i sram ...;/ łatwo nam na bank nie będzie;/mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
DZIEWCZYNA Z FORUM NASIENIA ODP MI TAK: ;////////////////////
niestety morfologia plemnikow nie jest 19% a 3 % ..
maxcie dlugie uplynnienie i podwyzszona lepksoc .. co wplywa na ruchliwosc.
jakie leki bierze maz ??
mozecie zorbic USG jader i posiew nasnienia..
wdrozyc jakies suplementy,.. na lepkosc wit C i duzo wody
unikac palenia papierowos, alkogholu szczegolnie piwa i potorzcie za jakis czas e badania..nbo moz eakurat
no i urolog niestety sie klkania..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 20:14
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
U mojego też wyszły beznadziejne wyniki. Wiesz kiedy je sprawdzaliśmy? Pare dni po pozytywnej becie!!! A brał tylko menmag. Jak miał dobre wyniki to poroniłam. Do lekarza z nim. I spiszcie sobie leki jakie brał,dawkowanie itp.
Patus_777, Doti87 lubią tę wiadomość
-
Kocham Was;* dajecie nadzieję! zawszę ok , nie czytam umówie go do urologa, ja jescze do gina wstąpię wcześniej z wynikiem!
Musi do cholery jasnej KAŻDEJ Z NAS SIĘ W KOŃCU UDAĆ!aleala lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Patuss MY Ci tu obiecujemy ze sie uda !!!:* pozatym ja jestem wiecej niz pewna ze po ostatnich problemach zdrowotnych te wyniki sa niemiarodajne! ;*
-
Patus_777 wrote:Hej dziewczyny, MAM WYNIKI NASIENIA MĘŻA!! - czułam w kościach, że coś jest źle;/// ryczę....ale z drugiej strony, wiem już na czym stoję, mam nadzieję, że wyleczę go i do 30-stki mojej będziemy rodzicami... ;/ serio;/
wynik Spermiogramu mam konkretny na dwóch stronach a4 ....
ogólnie ma postawioną diagnozę: Oligoasthenoospemia. Teratozoospemia!!!
jego liczba plemników to 3 mln / ml norma to powyżej 15 mln/ml !!!
Teratozoospemia= to nieprawidłowa budowa plemników....uwaga jego prawidłowa budowa wynosi 19% a reszta nieprawidłowa;//
Wszystko wyszło, całe jego leczenie lekami kręgosłupa!!! MASKARA DZIEWCZYNY:/
Pomóżcie;/ czy któraś też ma taki problem z facetem....
Patus_777 mała ilość plemników nie jest problemem. Mój też miał zdiagnozowane to co twój i jestem teraz już prawie w 6 miesiącu ciąży. Pamiętaj do zapłodnienia potrzebny jest tylko jeden plemnik. Ważna jest ruchliwość plemników i ich prawidłowa budowa. U twojego partnera wcale nie jest tak źle jak mówisz. Wystarczy, że zacznie łykać regularnie kwas foliowy i jakieś witaminy, zacznie uprawiać jakiś sport i c ważne musi unikać przegrzewania jąder. Dobrze jakby komórki tez nie trzymał w kieszeni w spodniach. Mojemu pomógł również promen. -
Komórka w spodniach, laptop na kolanach i podgrzewane siedzenia. Plus ta nowa moda noszenie rurek przez facetów. Ciekawe ile z nich będzie bezpłodnych za pare lat. To są pierdoły ale o takich rzeczach się nie mówi głośno. A szkoda...
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki, dawno mnie nie było, wrocilam
Bylo pieknie ale sie skonczylo
W ciązy nie jestem, dzis przyszla @ wiec....ta....
Chyba nie bede prowadzic wykresu bo za bardzo mnie to stresuje, co ma byc to bedzie i tyle....
Robilam badania - morfologia idealnie.
TSH -1,14
Ev lubi tę wiadomość