Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Smerfetka kochana jestem w szoku, że ktoś taki w ogóle pracuje w służbie zdrowia. to na nfz byłaś? bo nie wyobrażam sobie, żebyś za taką obsługę musiała zapłacić. JA bym nie zapłaciła... najważniejsze, żebyś teraz dużo odpoczywała, unikała stresów i zapisz się do jakiegoś kompetentnego i delikatnego lekarza a tego unikaj jak ognia...i wszem i wobec nie polecaj
-
nick nieaktualnybyłam na nfz,w poniedziałek mam wizyte też na nfz do p.ginekolog u której byłam prywatnie na początku roku z grzybicą,więc zobacze jak mnie potraktuje,czy tak samo jak wtedy kiedy zapłaciłam za wizyte i siedziałam w gabinecie godzine i miło mnie obsłużyła,czy postąpi tak jak z każdym "towarem" na nfz,jeśli fa druga opcja to już powiedziałam do męża,że wykupujemy prywatny abonament na prowadzenie ciąży...nie mam zamiaru już świecić tyłkiem przed co wizyta nowym lekarzem wgl to do dupy sie czuje,niby spałam troche pod wieczór,ale mam lekki stres czy na pewno wszystko będzie dobrze....chociaż dzisiaj powiedzieli mi,że pęcherzyk rozwija sie prawidłowo,tak myśle czy to plamienie nie miało związku z tym,że dzisiaj jest mój 37 dc
-
nick nieaktualnyMelduje się z trasy jedziemy do Zakopanego i trochę przez przypadek jedziemy z moim bratem i jego rodzinka napewno będę trochę rzadziej na of ale wieczorami napewno będę zaglądać teraz jak jedziemy to moge pisac i pisac .
Smerfetka przykro mi ze Ciebie to spotkało. Nie idź więcej do niego...najważniejsze że maleństwem ok wszystkobacha8709 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki:D jak tam nasza frekwencja, ile zaciążyło w tym miesiącu? Wysyłajcie te wiruski:**
Ja zmęczona po panieńskim:D padam:*** nogi bolą na maksa!
Miłego dnia;D JUTRO WRZUCĘ WAM WYNIKI badań nasienia, ma mój odebrać to mi powiedziecie;** czy ok mniej więcej;/mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Hej Ja intensywny weekend, w piątek impreza firmowa, wczoraj parapetówka u przyjaciółki , dziś jeszcze praca Jutro jadę z rana na badanie AMH, trzymajcie kciuki aby wyniki się polepszyły!!! Ale żeby nie było tak pięknie to mnie od tyg coś bierze bo ciągle rozwolnienie ;/ nie wiem czy to nie od tych tabletek, no i jeszcze mi opryszczka wyszła grrrr!!!
Patus_777 lubi tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Doti87 wrote:U mnie pięknie cały dzień słoneczko świeci także jest super
Ojoj smerfetka może po tym wczorajszym badaniu coo? Najważniejsze że,wszystko dobrze kochana. Lez dużo, odpoczywaj... I nie zamartwiaj się tylko...Doti87 lubi tę wiadomość
-
Kokardka44 wrote:Hej Ja intensywny weekend, w piątek impreza firmowa, wczoraj parapetówka u przyjaciółki , dziś jeszcze praca Jutro jadę z rana na badanie AMH, trzymajcie kciuki aby wyniki się polepszyły!!! Ale żeby nie było tak pięknie to mnie od tyg coś bierze bo ciągle rozwolnienie ;/ nie wiem czy to nie od tych tabletek, no i jeszcze mi opryszczka wyszła grrrr!!!
Witaj w klubie;D ja czuję,że zaraz mi opryszczka wyjdzie;/ okropieństwomamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
smerfetka witaj w klubie. mam straszne mdłośći i wymioty. juz mam dosc a to dopiero 7 tydzien. najgorzej ze nie mam sily na nic, najchetniej to bym z łóżka nie wychodziła, ale mąż cały dzien w pracy a corcie trzeba do przedszkola zaprowadzic, kiedy to minie...
ale dam rade:)) musze:))perkla -
nick nieaktualny