Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety lekarz powiedział to samo,że to śluzówka naruszona była no i na za dużo sobie dzisiaj pozwoliłam bo byłam na zakupach 4h,ale już leże w domu i odpoczywam :)

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No możliwe że po wczorajszym dniu dzisiaj za dużo już dla organizmu... To odpoczywaj sobie i miłego weekendu :-) niech fasolka rośnie ładnie

smerfetka22 lubi tę wiadomość

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka kochana jestem w szoku, że ktoś taki w ogóle pracuje w służbie zdrowia. to na nfz byłaś? bo nie wyobrażam sobie, żebyś za taką obsługę musiała zapłacić. JA bym nie zapłaciła... najważniejsze, żebyś teraz dużo odpoczywała, unikała stresów i zapisz się do jakiegoś kompetentnego i delikatnego lekarza a tego unikaj jak ognia...i wszem i wobec nie polecaj

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam na nfz,w poniedziałek mam wizyte też na nfz do p.ginekolog u której byłam prywatnie na początku roku z grzybicą,więc zobacze jak mnie potraktuje,czy tak samo jak wtedy kiedy zapłaciłam za wizyte i siedziałam w gabinecie godzine i miło mnie obsłużyła,czy postąpi tak jak z każdym "towarem" na nfz,jeśli fa druga opcja to już powiedziałam do męża,że wykupujemy prywatny abonament na prowadzenie ciąży...nie mam zamiaru już świecić tyłkiem przed co wizyta nowym lekarzem :/ wgl to do dupy sie czuje,niby spałam troche pod wieczór,ale mam lekki stres czy na pewno wszystko będzie dobrze....chociaż dzisiaj powiedzieli mi,że pęcherzyk rozwija sie prawidłowo,tak myśle czy to plamienie nie miało związku z tym,że dzisiaj jest mój 37 dc

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się z trasy jedziemy do Zakopanego i trochę przez przypadek jedziemy z moim bratem i jego rodzinka ;) napewno będę trochę rzadziej na of ale wieczorami napewno będę zaglądać ;) teraz jak jedziemy to moge pisac i pisac ;D.
    Smerfetka przykro mi ze Ciebie to spotkało. Nie idź więcej do niego...najważniejsze że maleństwem ok wszystko

bacha8709 lubi tę wiadomość

• kirys Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla długa trasa przed Wami, przez całą Polskę. Przywita Was deszczowe Zakopane, bo dzisiaj tu na południu iście jesienna pogoda. Ale w kolejnych dniach ma być lepiej :-) Na długo jedziecie?

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirys na tydzień w niedziele wracamy

• kirys Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super! Miłego wypoczynku :-)

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Witam dziewczynki:D jak tam nasza frekwencja, ile zaciążyło w tym miesiącu?;) Wysyłajcie te wiruski:**

Ja zmęczona po panieńskim:D padam:*** nogi bolą na maksa!

Miłego dnia;D JUTRO WRZUCĘ WAM WYNIKI badań nasienia, ma mój odebrać;D to mi powiedziecie;** czy ok mniej więcej;/

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Kokardka44 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Ja intensywny weekend, w piątek impreza firmowa, wczoraj parapetówka u przyjaciółki , dziś jeszcze praca ;) Jutro jadę z rana na badanie AMH, trzymajcie kciuki aby wyniki się polepszyły!!! :) Ale żeby nie było tak pięknie to mnie od tyg coś bierze bo ciągle rozwolnienie ;/ nie wiem czy to nie od tych tabletek, no i jeszcze mi opryszczka wyszła grrrr!!!

Patus_777 lubi tę wiadomość

Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
    3i49roeqq35mjixs.png
    hchygov3vkk8ck9g.png
  • bacha8709 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    U mnie pięknie cały dzień słoneczko świeci także jest super :-)

Ojoj smerfetka może po tym wczorajszym badaniu coo? Najważniejsze że,wszystko dobrze kochana. Lez dużo, odpoczywaj... I nie zamartwiaj się tylko...
    Doti jak po wizycie. Juz wiesz co zanieszkuje twoj brzuszek?

Doti87 lubi tę wiadomość

tb73i09k7qndi67f.png

atdci09kaw7c0xqk.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokardka44 wrote:
    Hej :) Ja intensywny weekend, w piątek impreza firmowa, wczoraj parapetówka u przyjaciółki , dziś jeszcze praca ;) Jutro jadę z rana na badanie AMH, trzymajcie kciuki aby wyniki się polepszyły!!! :) Ale żeby nie było tak pięknie to mnie od tyg coś bierze bo ciągle rozwolnienie ;/ nie wiem czy to nie od tych tabletek, no i jeszcze mi opryszczka wyszła grrrr!!!

Witaj w klubie;D ja czuję,że zaraz mi opryszczka wyjdzie;/ okropieństwo

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bacha8709 wrote:
    Doti jak po wizycie. Juz wiesz co zanieszkuje twoj brzuszek?

Tak wiem :-) chłopiec będzie - Piotruś :-) a tak wszystko super, mały rośnie i jest ok :-)

JoHanna, Ola_45, Smużka, bacha8709 lubią tę wiadomość

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • JoHanna Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti, super wiadomość :D Widzę, że jesteś na półmetku. Super!!

"Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JoHanna jeszcze czasu a Czasu... Dopiero ba luty :-) i narazie z zakupami nie szaleje hihihihi jakoś tak spokojnie.

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie mdłości od samego rana,wmusiłam w siebie śniadanie,leże w łóżku,musiałam wziąść L4 do końca tygodnia bomprzejde 30metrow i już mam wrażenie,że bedzie zwrot żołądka ;/

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu współczuję takich objawów ale to znaczy że bardzo przyrasta beta i tylko się cieszyć :-) to odpoczywaj ładnie :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • perkla Koleżanka

Wysłany: 21 września 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka witaj w klubie. mam straszne mdłośći i wymioty. juz mam dosc a to dopiero 7 tydzien. najgorzej ze nie mam sily na nic, najchetniej to bym z łóżka nie wychodziła, ale mąż cały dzien w pracy a corcie trzeba do przedszkola zaprowadzic, kiedy to minie...

ale dam rade:)) musze:))

perkla
  • perkla Koleżanka

Wysłany: 21 września 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bylam u lekarza i jest zarodeczek zagnieżdżony. moja mala kropeczka:))
    ale mam jakos krew w macicy(mowil ze cos musialam dzwignac)
    mam zakaz dzwigania i ograniczyc wysilek fizyczny. nastepna wizyta 13.10

perkla
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też dzisiaj na wizyte biegnę....może wreszcie dostane usg dla siebie,bo dotychczas 2 zdjecia musiały zostac w dokumentacji na SORze...licze na usg,karte ciąży i skierowanie na badania,u mnie 6 tc,pęcherzyk i zarodek 5mm :)

‹‹ 619 620 621 622 623 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ