Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Smerfetko współczuję Co za lekarz, nie idź już do niego! A co po usg powiedzieli?
Kicior dzisiaj dla odmiany siostrzenica mnie sciągnęła z łóżka i to o 6, bo nocowała dziś u nas, tak że spałam jak na szpilkach Trochę wprawy mi nie zaszkodzi no nie A mężuś w delegacji.Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualnyna usg powiedziała mi bardzo miła pani doktor,że jest maluszek i rozwija się zdrowo,mam dużo odpoczywać,kwas foliwoy brać i witaminy prenatalne
a oto nasz groszek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5cd6f88cc30.jpgkirys, Kicior, Ola_45, Ev lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rany Boskie! co za skur**l!! Takich konowałów powinno się pozbawiać możliwości wykonywania zawodu! Już pomijam wszystko, ale jak można tak potraktować drugiego człowieka? kompletny brak szacunku, strasznie mnie coś takiego denerwuje! Trzymaj się tam maleńka i olej dziada! Znajdź sobie jakiegoś ludzkiego lekarza. przytulam
A groszek cudowny!
Kirys to masz wesoło dziś w domuEv lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Jaaa pierdole... Nie wierzę po prostu.. I dlatego ja nigdy ale to nigdy nie pójdę na NFZ do lekarza... Co za rzecznik kurwa a nie lekarz.. Za cholere bym tego tak nie zostawiła..
I jak ktoś się mnie pyta czy zwariowałam żeby wydawać 300 zł na mojego lekarza co prowadzi mi ciążę to wam powiem ze wydałabym nawet 500 jak by trzeba było... Najważniejszy jest komfort.psychiczny i spokój i zaufanie pacjentki...Kicior, She86 lubią tę wiadomość
-
Dotiii popieram!! Ja też zawsze wolę zapłacić i się potem nie stresować, kij, że wydaje majątek na tych lekarzy, bo chodzę prywatnie do: ginekologa, okulisty, dentysty...u laryngologa jak musiałam to też byłam prywatnie i wcale nie żałuję tych pieniędzy, przynajmniej wszyscy traktują mnie jak człowieka a nie jak jakąś niższą istotę
Edycik musimy się wspierać bo wszystkie w tym siedzimy i tak na prawdę tylko staraczka zrozumie drugą starczkę26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Smerfetko mi też nie założyli karty ciąży przy pierwszej wizycie. Zazwyczaj czekają aż będzie serducho. Do 10tc mają czas. Co do samego lekarza pomyśl nad innym. Ciąże powinien prowadzić ktoś komu będziesz ufać. Ja korzystam z znany lekarz. Ale zastanów się nad prywatnym. Przynajmniej będziesz mieć USG na każdej wizycie. Na NFZ przysługują tylko 3 na całą ciąże. Odpoczywaj teraz dużo. Kij wie co Ci tam nagmerał. Trzymaj się!!!
-
To podobnie jak u mnie ) . Ale mam takiego smaka na rybke i ogorki kiszone dzis ze chyba na kolacje zrobie rybke , a dzis juz prawie caly sloik ogorkow zjadlam;) Chyba mojemu organizmowi czegos brakuje .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 15:21
-
nick nieaktualny