Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witamy. Ja jestem 9 dni po odstawieniu luttagenu na wywołanie miesiączki i dalej nic, jedynie ból z boku piersi, i ucisk podbrzusza.. Jak bralam luteine wcześniej to po 4 dniach od odstawienia sie@ pojawiała. Dziwne trochę.. Jeszcze w nocy się przebudził am i mowie do mojego MM, że ma iść na moja stronę bo są robaki pod ceglowka... Pekal że śmiechu jak wrócił z pracy.
Kicior lubi tę wiadomość
-
Patka wiedzialam ze sie udalo!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 07:33
-
Patkax - gratuluję! Wiedziałam, że ten cień cienia coś oznacza! A beta już całkiem duża. Super!
Violett, TakaSytuacja - widzę, że siedzicie cicho cały miesiąc, dopóki cykl nie sięgnie zenitu - czyli jakiś 10 dpo
Odzywajcie się częściej dziewczyny.
Trzymam kciuki za Was!aleala, violett lubią tę wiadomość
-
Patkax suuper piękna beta!!!!! A widzisz mówiłaś że cykl poszedł na straty itp... A jednak się udało:-) teraz powtarzaj betę czy ładnie przyrasta i do lekarza śmigaj... Super kochana!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 09:17
-
Taka sytuacja luteina i duphaston mogą zatrzymywać wodę w organizmie, więc można się czuć takim "popuchniętym". Ja przy braniu duphastonu przybrałam 3kg. Nie mówiąc o tym,że czułam się jak chodząca bańka z wodą.
Patka gratuluje i trzymam kciuki za kolejną betę! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
patkaaxx gratulacje:)
Mam wrażenie że dziś piątek trzynastego:(Od samego rana pod górke.Jakaś kontuzja mnie dopadła,stopa spuchnięta,nie mogę chodzić.Ortopeda dopiero mnie w poniedziałek przyjmie,zadzwoniłam do pracy że idę po zwolnienie do rodzinnej to usłyszałam że ze mną zawsze cos??/:/I w dodatku czuję się jakbym miała dostać @,czyli pięknie...Aż się chce wyskoczyć przez okno...brrrr.. -
hejka ,nie odzywałam sie bo zaczęłam 2 prace i na dwie jadę na razie,byłam w szpitalu pytac czy znów zmieniają termin laparo bo wypada mi na 20 dc ale zostaje tak jak było tak że szykuje sie:)
patka gratuluje-nie denerwuj się będzie dobrzeInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud