Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
aleala nie testowałam poczekam jeszcze bo byłam mocno przeziębiona i to też mogło wpłynąć na @... zobaczę do soboty jak nie dostane to wtedy za testuje...
ale coś czuje że jednak nic z tego bo strasznie mnie kują jajniki i temperatura spada...Miłosz
Honoratka
-
a u mnie 42 dc i brak okresu @ spóźnia mi się 6 dzień
w pracy w szufladzie wygrzebałam owulacyjny i sikłam są dwie kreski
w domu muszę koniecznie zrobić test ciążowy bo nie wytrzymam dłużej
mam cichą nadzieję....
pogoda dziś piękna dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 12:10
-
Cześć Dziewczyny,
jestem tu nowa, po cichu liczę na ciepłe przyjęcie z wielką przyjemnością (ale również obawą) dołączam do grona Staraczek Zaczynamy od przyszłego cyklu, jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to od 1 października. Wielka radość ( z powodu podjęcia ważnej życiowej decyzji) przeplata się ze strachem i niepewnością (że się nie uda). Staram się myśleć pozytywnie
Pozdrawiam Was serdecznie! -
nick nieaktualnyhej ostatnio rzadziej się udzielam ale sledze was na bieżąco. szukamy jakiegoś fajnego hotelu w górach od niedzieli tej teraz 20 września. pełen spontan.
jutro wizyta u gina ciekawe jakie leczenie da na ta moja endo torbiel czy tez anty jak tamten miał w planie na początku czy inne leki
Witam nowe no i Edycik trzymam kciukiEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:hej ostatnio rzadziej się udzielam ale sledze was na bieżąco. szukamy jakiegoś fajnego hotelu w górach od niedzieli tej teraz 20 września. pełen spontan.
jutro wizyta u gina ciekawe jakie leczenie da na ta moja endo torbiel czy tez anty jak tamten miał w planie na początku czy inne leki
Witam nowe no i Edycik trzymam kciuki
-
patkaaxx90 wrote:Doti a Ty jak się czujesz już niedługo półmetek za Tobą?? jakieś dolegliwości były czy nie??
A wszystko dobrze, leci ten czas szybko że nawet nie wiem kiedy i połowa za mną. A jutro mam wizytę i liczę że już dowiem się kto u mnie mieszka hihihihi -
A ja mam dzis 9 dzien z luteina i ok 10dpo.
Lutke mialam brac 10 dni - wiec do jutra, a potem test i w zal od wyniku kontynuacja albo finish.
Psychicznie to juz mam ciaze urojona na maxa Czuje rozne dziwne objawy, np klucie macicy zamiast skurczy, piersi duze ale jakies niebolesne. Ale sama nie wiem czy to nie kwestia dzialania luteiny.
No i chodzi mi po glowie ze jesli cos tam kiełkuje a sikaniec nie pokaze jeszcze ciazy to jak odstawie lutke to taki nagly spadek hormonu dobrze nie zrobi.
Gin sugerowal tylko sikanego. Zawsze zostaje beta ale musialabym sie duzo wczesniej z pracy urywac a jutro mi to kurcze mocno nie lezy...
-
nick nieaktualnyTaka Sytuacja - jesteśmy w identycznym momencie Też mam 10dpo i 9 dzień brania luteiny.
Ja biorę ją trochę na własną rękę, tzn. lekarz przepisał mi ją w poprzednim cyklu przy monitoringu, w tym cyklu u niego nie byłam, ale postanowiłam zastosować te same zalecenia.
W sumie biorę 1 na noc, więc to taka dawka tylko chyba podtrzymująca, gdyby się udało
Ale z testem to się chyba jeszcze wstrzymam, termin @ mam na wtorek, więc chyba poczekam. Trzymam kciuki