Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez to czasami ogladam, jak zdaze z pracy wrocic. Ostatnio sie poryczalam...
No ale i tak w tajemnicy powiem Wam, ze Wspaniale stulecie wymiata-ja sie uzaleznilam heheStarania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
U mnie 15 cykl spisany na straty.
Robilam bete w piatek 10dc i bylo 0,00. Gdyby cokolwiek chociaz probowalo sie zagniezdzic byloby przynajmniej 5 chyba. Szkoda - naprawde myslalam ze cos zatrybi.
Czekam na @.
Dzis caly dzien mam napady goraca i zimna i wogole rozbita jestem - jeszcze niech mi sie przeziebienie napatoczy i bedzie wspaniale -
Hej dziewczyny, MAM WYNIKI NASIENIA MĘŻA!! - czułam w kościach, że coś jest źle;/// ryczę....ale z drugiej strony, wiem już na czym stoję, mam nadzieję, że wyleczę go i do 30-stki mojej będziemy rodzicami... ;/ serio;/
wynik Spermiogramu mam konkretny na dwóch stronach a4 ....
ogólnie ma postawioną diagnozę: Oligoasthenoospemia. Teratozoospemia!!!
jego liczba plemników to 3 mln / ml norma to powyżej 15 mln/ml !!!
Teratozoospemia= to nieprawidłowa budowa plemników....uwaga jego prawidłowa budowa wynosi 19% a reszta nieprawidłowa;//
Wszystko wyszło, całe jego leczenie lekami kręgosłupa!!! MASKARA DZIEWCZYNY:/
Pomóżcie;/ czy któraś też ma taki problem z facetem....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 18:37
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Taka Sytuacja wrote:U mnie 15 cykl spisany na straty.
Robilam bete w piatek 10dc i bylo 0,00. Gdyby cokolwiek chociaz probowalo sie zagniezdzic byloby przynajmniej 5 chyba. Szkoda - naprawde myslalam ze cos zatrybi.
Czekam na @.
Dzis caly dzien mam napady goraca i zimna i wogole rozbita jestem - jeszcze niech mi sie przeziebienie napatoczy i bedzie wspaniale
Przykro ... ale glowa do gory przed Toba kolejny LEPSZY cykl i starania;)
Mnie dzis strasznie przewialo - wiem cos o tym -
Patus_777 wrote:Hej dziewczyny, MAM WYNIKI NASIENIA MĘŻA!! - czułam w kościach, że coś jest źle;/// ryczę....ale z drugiej strony, wiem już na czym stoję, mam nadzieję, że wyleczę go i do 30 mojej będziemy rodzicami... ;/ serio;/
wynik Spermiogramu mam konkretny na dwóch stronach a4 ....
ogólnie ma postawioną diagnozę: Oligoasthenoospemia. Teratozoospemia!!!
jego liczba plemników to 3 mln / ml norma to powyżej 15 mln/ml !!!
Teratozoospemia= to nieprawidłowa budowa plemników....uwaga jego prawidłowa budowa wynosi 19% a reszta nieprawidłowa;//
Wszystko wyszło, całe jego leczenie lekami kręgosłupa!!! MASKARA DZIEWCZYNY:/
Pomóżcie;/ czy któraś też ma taki problem z facetem....