Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny powiem Wam coś. Sprawdzaliśmy z mężem jak wpływają ćwiczenia i zdrowe odżywianie na nasienie. Różnica ogromna!!! Mąż przestał ćwiczyć i wynik był przerażający. Naprawdę niewiele trzeba by to poprawić
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Hej,
ale tu ostatnio cicho ...
przez kilka dni nieobecności można spokojnie nadrobić zaległości.
Kiedyś pół dnia było nie do nadrobienia
mam nadzieję, że nasze forum nie umiera śmiercią naturalną!
Pisać mi tu dziewczyny co u Was?!
Kogo to mamy na tapecie - myshka, kokardka, starająca się, kirys - co u Was?
Teściki, objawy ???
Ola_45 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bacha8709 wrote:Patus_777 mała ilość plemników nie jest problemem. Mój też miał zdiagnozowane to co twój i jestem teraz już prawie w 6 miesiącu ciąży. Pamiętaj do zapłodnienia potrzebny jest tylko jeden plemnik. Ważna jest ruchliwość plemników i ich prawidłowa budowa. U twojego partnera wcale nie jest tak źle jak mówisz. Wystarczy, że zacznie łykać regularnie kwas foliowy i jakieś witaminy, zacznie uprawiać jakiś sport i c ważne musi unikać przegrzewania jąder. Dobrze jakby komórki tez nie trzymał w kieszeni w spodniach. Mojemu pomógł również promen.
Dziekuję kochana;**
No własnie nie są ruchliwe i jest poniżej normy jeśli chodzi o odsetek prawidłowych plemników;/ więc łatwo nie będzie;/ ehmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
bacha8709 wrote:Patus_777 mała ilość plemników nie jest problemem. Mój też miał zdiagnozowane to co twój i jestem teraz już prawie w 6 miesiącu ciąży. Pamiętaj do zapłodnienia potrzebny jest tylko jeden plemnik. Ważna jest ruchliwość plemników i ich prawidłowa budowa. U twojego partnera wcale nie jest tak źle jak mówisz. Wystarczy, że zacznie łykać regularnie kwas foliowy i jakieś witaminy, zacznie uprawiać jakiś sport i c ważne musi unikać przegrzewania jąder. Dobrze jakby komórki tez nie trzymał w kieszeni w spodniach. Mojemu pomógł również promen.
Dziekuję kochana;**
No własnie nie są ruchliwe i jest poniżej normy jeśli chodzi o odsetek prawidłowych plemników;/ więc łatwo nie będzie;/ ehmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Hej Agatka;***
ej hhi pamiętacie tą naszą szaloną Fiolet? co z nią ? obraziła się he??agatkaa lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
agatkaa wrote:Cześć dziewczynki, dawno mnie nie było, wrocilam
Bylo pieknie ale sie skonczylo
W ciązy nie jestem, dzis przyszla @ wiec....ta....
Chyba nie bede prowadzic wykresu bo za bardzo mnie to stresuje, co ma byc to bedzie i tyle....
Robilam badania - morfologia idealnie.
TSH -1,14
Wyniki masz idealne;)agatkaa lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyTaak, testowałam w niedzielę, bo oczywiście nie wytrzymałam, a po godzinie przyszła @ ;/
Najgorsze jest to, że to mój najkrótszy cykl w dziejach, bo 24 dniowy.
Brałam luteinę od 14 do 24 dnia, także nie był to nawet okres z odstawienia.
Zupełnie nie wiem, skąd taka zmiana.
Może macie jakieś pomysły, bo mi już zupełnie brak? -
Hej dziewczyny! Mnie nawiedziła wczoraj @ w pracy i to dzień-dwa wcześniej niż przewidywałam. Coś mi się po odstawieniu dupka poprzestawiało.
W piątek mąż robi badania nasienia, mam nadzieję że wyniki będą szybko, dam Wam od razu znać.
Wczoraj napisałam posta, ale strona wywaliła kopyta i nie chciała go przyjąć. Może i dobrze, bo miałam małpowego doła i widziałam wszystko w czarnych barwach - i te badania i moje laparo, wrrr...
No cóż pozostaje innego - nowy cykl - nowe nadzieje!
Miłego dnia!Ev lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Patus_777 wrote:ej hhi pamiętacie tą naszą szaloną Fiolet? co z nią ? obraziła się he??
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Czesc Dziewczyny
Patus bardzo mi przykro, ale wiesz zycie jest nieprzewidywalne i tak naprawde w rekach Boga. Jest wiele par, u ktorych nie znaleziono przyczyny problemow z zajsciem w ciaze - teoretycznie sa zdrowe - nie moga latami doczekac sie potomstwa. Inne natomiast z powaznymi problemami zachodza w miare szybko. Dlatego nigdy nie wiadomo bo to sprawa bardzo indywidualna.
Szkoda, ze dziewczyny uciekly, ja moze ostatnio mniej sie udzielam, ale jestem na biezaco. Widze, ze jussio tez cos dlugo nie widac, pierwsza strona nieaktualna.. Nie wiem co sie dzieje.
Udanego dzionka!Patus_777 lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Hej hej Jestem jestem tylko zwyczajnie nie mam czasu na pisanie
U mnie bez większych zmian.
Jak wszystko ogarne to wracam do was i bedę sie częściej udzielać
Miłgo dnia. Uciekam do pracyOla_45 lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Patus_777 wrote:Dziekuję kochana;**
No własnie nie są ruchliwe i jest poniżej normy jeśli chodzi o odsetek prawidłowych plemników;/ więc łatwo nie będzie;/ eh
Patuś, ale to możesz własnie szybko poprawić. Wnieście do swojej diety więcej warzyw i owoców, zrezygnujcie z fastfoodów. Dorze, żeby twój partner przestał palić i pić dużo alkoholu. Wazy jest także ruch i to co pisałam czyli nie przegrzewanie jąder, to znaczy nie trzymać komórki w spodniach, laptop na stoliku,a nie na kolanach, luźne spodnie i bokserki to podstawa. No i proponuję łykanie witamin i kwasu foliowego - regularnie!Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Smerfetka narobila kwasu na kilku watkach na jednym napiaala ze ma 23 lata na innym ze jest lekarzem... Obrazala dziewczyny po poronieniach... Strasznie miotala sie w swoich klamstwach... Na innym watku stwierdzilysmy ze jest trollem i usunela konto...