Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
agisia nie strasz mnie... moze rzeczywiscie powinnam pojsc sprawdzic, czy peklo...Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualny
-
ANdromeda sprawdź ten pęcherzyk zanim weźmiesz tabletki, bo z tym żartów nie ma, żeby faktycznie torbiel to nie była. Ale życzę bardzo bardzo mocno aby pęcherzyk pękł i małe Bobo z tego było
Ooo Madziulla ale bym poszalala na grzybach.. Uwielbiam chodzenie po lesie, ale u mnie jest wysyp kleszczy i odpusciłam z mężem na wszelki wypadek...
Kirys kochana to forum każdemu pomaga, ja strasznie się do niego przywiazalam i muszę codziennie zobaczyć co tam jak tam..
A ty ładnie oddaj się pracy w między czasie szybki seksik i ooo mały kirysik z z spontana wyjdzie
Dziewczyny to.forum nie ma prawa zniknąć!!!!! Jak nie to będę sama pisała. Wyjdę dzięki was na wariatke ale co tam...kirys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykirys wrote:Oby ten poniedziałek był lekki, bo jadę do pracy i pewnie ani się obejrzę jak minie 8 godzin i cały tydzień - tyle mam roboty!
Poradzcie mi coś: mam brać Clo i duphaston od następnego cyklu. Dziś mam 14 d.c. w sobotę pęcherzyk miał 24 mm, tylko nie wiadomo czy to jest nowy, czy niepęknięty z poprzedniego cyklu. Skoku temp jeszcze nie miałam, spodziewam się jutro. Zastanawiam się czy wziąć duphaston już od tego cyklu, od 16 d.c. (jak będzie po skoku temp), bo jeśli ten mój pęcherzyk to tak naprawdę jest torbiel, to po Clo urośnie nie wiadomo ile. Co myślicie?
Do gina wybieram się w tym tyg ale jeszcze nie wiem na który dzień uda mi się zapisać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny