Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kirys obstawiam, że peknie bedzie dobrze
Kate trzymaj sie ja mam brzuch juz taki ze pani ze sklepu myslala ze za chwile na porodowke sie wybieram
Ja dzis koncze 31 tydzien. Jeszcze 9... w piątek ide do gina a dzisiaj poszlam na badania moczu i ft4 i tsh. Mocz musialm zrobic bo mam podejrzenia, ze chyba mam zapalenie pecherza... nigdy nie mialam a musi byc ten pierszy raz.kirys, Natalii00, Kate4 lubią tę wiadomość
-
agisia wrote:Ja też ciągle uważam,że mam czas chcemy również kupić dom ale mamy problem z deweloperem więc na razie nie wiemy na czym stoimy. Podziwiam,że masz siły pracować ja jak za dużo siedze to puchnę jak bańka. Leże z nogami do góry. Połówkowe już miałaś?
Agisia tak ja już po połówkowych. Dzidziuś rośnie i jest zdrowy. Będzie Wojtuś.
1,5 tygodnia temu ważył 480 gram.
A Ty kiedy masz? -
4kg jak na razie. Ale mi poszło w wodę niestety. Duphaston dał mi nieźle w tyłek. Tak naprawdę to waga teraz pójdzie. Gin mi mówił,że mały rośnie jak na drożdżach i całkiem możliwe,że w styczniu mogę urodzić. Zwłaszcza,że teraz dostałam skierowanie na CC przez kręgosłup. Zobaczymy co gin mi we wtorek powie. A Ty jak się generalnie czujesz?
-
agisia wrote:Szkoda,że tak mało już nas tu pisze. To forum dało mi tyle wsparcia, a teraz tu taka cisza...Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
No coz, mi pozostaje sie tylko zgodzic z Wami, tez uwazam, ze szkoda zeby to forum umarlo smiercia naturalna. Fakt, ze ostatnio wiecej ciezarnych tu pisze od staraczek Super od Was czytac, naprawde. Ja jak zaczynalam na tym forum to Doti pisala o tym ze znow sie nie udalo bo dostala plamienia. Jak sie pare dni pozniej okazalo - to byla ciaza
Ja nadal nie wiem co i jak, tak jak Wam pisalam - ten cykl to totalny spontan, a poniewaz nie mierze temp to naprawde ciezko mi dokladnie stwierdzic kiedy ovu. Myslalam, ze kilka dni temu a tu wczoraj mnie zaczal bolec jajnik znow. Wiec ten cykl to dla mnie zagadka. I wiecie co - dobrze mi z tym!! Autentycznie, zero latania po klinikach, zero badan, obserwacji.. Jedyne co to na poczatku clo wzielam i na tym sie skonczylo Od nast cyklu zaczne znow porzadnie heh, teraz mam taki 'emocjonalny urlop'. No i czekam na pieska hihi
Niech ten poniedzialek lekkim Wam bedzie Dziewczyny!Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Oby ten poniedziałek był lekki, bo jadę do pracy i pewnie ani się obejrzę jak minie 8 godzin i cały tydzień - tyle mam roboty!
Poradzcie mi coś: mam brać Clo i duphaston od następnego cyklu. Dziś mam 14 d.c. w sobotę pęcherzyk miał 24 mm, tylko nie wiadomo czy to jest nowy, czy niepęknięty z poprzedniego cyklu. Skoku temp jeszcze nie miałam, spodziewam się jutro. Zastanawiam się czy wziąć duphaston już od tego cyklu, od 16 d.c. (jak będzie po skoku temp), bo jeśli ten mój pęcherzyk to tak naprawdę jest torbiel, to po Clo urośnie nie wiadomo ile. Co myślicie?
Do gina wybieram się w tym tyg ale jeszcze nie wiem na który dzień uda mi się zapisać.Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Kirys, ja bym nic nie brala do wizyty u gina. Nawet jesli progesteron zaczniesz brac kilka dni po ovu to i tak sie nic nie stanie.
kirys lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Kirys nie polecam brania leków bez wiedzy lekarza. Tym bardziej jak nie wiesz co z pęcherzykiem. To może być zbyt ryzykowne. Jak tylko wyjdzie Ci,że ciąże dzwonisz do gin. Ja tak zrobiłam. Też miałam cykl bez leków,bo miałam zacząć od następnego. Jak tylko test mi wyszedł dzwoniłam do przychodni mówiąc,że jestem po poronieniu i się boje o ciąże. W między czasie zrobiłam bete i dużo leżałam.
Andromeda nie bierz CLO bez monitoringu. Czytałam o przypadkach przestymulowania. To może być bardzo niebezpieczne. Nawet nie wiesz czy pęcherzyk pękł, a wiele tu dziewczyn pisało o torbielach.kirys lubi tę wiadomość
-
Piszcie śmiało tu. Ja rzadko piszę na forum ciążowym. Jakoś nie umie się wbić tam w rozmowe. Czuje się przywiązana do tego miejsca w miare możliwości staram się Wam pomagać. Przynajmniej czuje,że robie coś dobrego tak jak mi kiedyś pisanie tu wiele pomogło, mam nadzieje że Wam też pomoże!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w tym tym tygodniu idę na usuwanie zęba (ósemki). Nie wiem, czy tego cyklu sobie nie odpuścimy... tak może będzie lepiej Choć nie ukrywam, że wolałabym nie tracić czasu. Mąż od grudnia przenosi się na drugi koniec Polski i fajnie by było do tego czasu zajść w ciąże.. i tak od razu przypomina mi się kadr z filmu "Lejdis", jak jedna z dziewczyn dojeżdżała na "zapłodnienie" w czasie ovu... Wolałabym tego uniknąć.
-
Madziulla ile grzybków dla mnie masz?
Marchewa miałam podobnie. Poszliśmy do kliniki z wszystkimi wynikami i powiedzieliśmy jaka jest sytuacja. Lekarz nas zrozumiał i ustalił z nami plan działania. Polecam Ci tak zrobić. Im bliżej wyjazdu stres i nacisk będzie większy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny