Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny,
Zrobiłam porządek w apteczce i mam troszkę leków do oddania jedynie za koszt przesyłki:
5 opakowań luteiny 50 mg. Tabsy dopochwowe
1 opakowanie luteiny 50 mg. Tabsy podjęzykowa
Kwas foliowy 5 mg ( 27 tabletek z 30)
Clostilbegyt 50 mg. 5 tabletek z 10
Dla faceta hormony:
Tamoxifen-egis dwa niepełne opakowania ( w jednym zostało 12 tabletek w drugim 26 tabletek)
Undestor testocaps 40mg 50 kapsułek
Agapurin 100mg 51 tabletek z 60
Jeżeli nie jesteście zainteresowane to moze znacie kogoś komu by sie przydały te leki, bardzo bym chciała zeby ktoś skorzystał, po co ma sie u mnie przeterminować
Dziekuje bardzo!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 11:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Doti87 wrote:Przetrwały pęcherzyk? Hmm... A co to znaczy? Bo ja chyba głupia jestem ale nie rozumiem..Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
agisia wrote:Bacha a jakoś się toczę coraz wolniej powoli coś kupuje i zbieram od znajomych. Największych rzeczy jeszcze nie kupiłam. Ciągle nie umie się zdecydować za duże możliwości...
A jak u Ciebie?
Ja nadal pracuje i mam zamiar pracowac do konca listopada. W miedzy czasie przeprowadzka albo remont tego mieszkania. Wszystko zalezy od tego czy znajdziemy mieszkanie gdzies na parterze czy nie, bo to jest na 3 pietrze. Tez powoli cos kupuje ale idzie mi to strasznie wolno. Musze chyba sie bardziej spiac choc stale uwarzam ze mam jeszcze duzo czasu. -
Ev wrote:Hej ) Co tam dziewczyny słychać u Was dziś ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 18:51
Ev lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Cześć Laseczki! nie nadrabiam Was (przyznaję bez ściemy - nie chce mi się! )
Po prostu chciałam się Wam pochwalić, że we wt. miałam ocenę drożności jajowodów i okazało się, że elegancko wszystko drożne Jedynym odstępstwem od normy jest "tunelowata" macica ale podobno to może tylko trochę przeszkadzać w zagnieżdżeniu ale nie wyklucza zajścia w ciążę
Cieszę się że naszym ciężaróweczkom brzuszki rosną
Doti widzę, że już niedługo minie Ci połowa, jak się czujesz w ogóle?
Bacha zmieniaj zdjęcie na miniaturce co jakiś czas to będziemy podziwiać jaki brzusio już dużybacha8709 lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
bacha8709 wrote:Ja nadal pracuje i mam zamiar pracowac do konca listopada. W miedzy czasie przeprowadzka albo remont tego mieszkania. Wszystko zalezy od tego czy znajdziemy mieszkanie gdzies na parterze czy nie, bo to jest na 3 pietrze. Tez powoli cos kupuje ale idzie mi to strasznie wolno. Musze chyba sie bardziej spiac choc stale uwarzam ze mam jeszcze duzo czasu.
Ja też ciągle uważam,że mam czas chcemy również kupić dom ale mamy problem z deweloperem więc na razie nie wiemy na czym stoimy. Podziwiam,że masz siły pracować ja jak za dużo siedze to puchnę jak bańka. Leże z nogami do góry. Połówkowe już miałaś? -
Kicior ogólnie wszystko dobrze leci, chociaż czasami mam taki ból brzucha cały dzień że cieszę się że jestem w domku wszystko się rozciąga więc też nie panikuje ale ogólnie jestem zadowolona bo ciąża jak do tej pory zero objawowa tylko teraz jakieś lekkie klucia ale spoko do przeżycia
Powoli Piotrek zaczyna mnie kopać hihihihi mega fajne uczucie, jak by pęcherzyki powietrza mi w brzuchu pękaly hihihihiKate4, Ola_45 lubią tę wiadomość