Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
No dokładnie agisia bo my z mężem też tak zrobiliśmy że poszliśmy na monitoring.. Może jakbyśmy mieli 18 lat to jeszcze by mi się chciało.. A tak jak zaczynalismy od początku cyklu to już koło 18 naprawdę każdy miał dość i już nie przynosilo to takiej radości.
A mi na monitoringu wyszło że mi dopiero pęcherzyk pęka ok 21-22dc i już nam się nie chciało i dlatego nie wychodzilo -
Doti87 wrote:Różne są testy owulacyjne bo np te z neta po owulacji mi pokazały 2kreski dopiero jak było po i trwało to 2dni i potem znów 1. Więc jakbym patrzyła tylko na to, to bym teraz w ciąży nie była...
Nie patrz na testy kochana. Zasada jest jedna albo macie ochotę i chęci na seks co 2 dni przez cały cykl dosłownie bez odpuszczania nawet jak jest 22dc... Albo pójść na monitoring i wstrzelisz się w samą owulacje taka moja mała rada
A ja juz po owulacji ogolnieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 11:13
-
One pokażą 2 kreski ale to później bo jak mi się skończyły testy ciążowe a chciałam zobaczyć czy nadal są 2 kreski - przed 1 wizyta u gin to normalnie były 2 piękne krechy na teście owulacyjnym..
Ale Natalii ty to jeszcze minimum tydzień poczekaj na spokojnieNatalii00 lubi tę wiadomość
-
Doti87 wrote:One pokażą 2 kreski ale to później bo jak mi się skończyły testy ciążowe a chciałam zobaczyć czy nadal są 2 kreski - przed 1 wizyta u gin to normalnie były 2 piękne krechy na teście owulacyjnym..
Ale Natalii ty to jeszcze minimum tydzień poczekaj na spokojnie -
Doti87 wrote:No dokładnie agisia bo my z mężem też tak zrobiliśmy że poszliśmy na monitoring.. Może jakbyśmy mieli 18 lat to jeszcze by mi się chciało.. A tak jak zaczynalismy od początku cyklu to już koło 18 naprawdę każdy miał dość i już nie przynosilo to takiej radości.
A mi na monitoringu wyszło że mi dopiero pęcherzyk pęka ok 21-22dc i już nam się nie chciało i dlatego nie wychodzilo
Doti, muszę zapytać , bo zastanawia mnie to już od dłuższego czasu. Pisałaś, że dopiero podczas monitoringu okazało się, że Twoja owu była później niż przypuszczałaś...ale czy to znaczy, że temperatura, śluz itd., wskazywały owulacje, a jej jeszcze nie było ?? -
Temperatury nigdy nie mierzyłam więc nie wiem. Jeżeli chodzi o śluz to ja czasami w jednym cyklu miałam wdrugim susza.. Kiedyś miałam lekki ból podbrzusza tak późno ale to wydawało mi się że to Może zagnieżdżanie.. Bo ogólnie moje cykle były bezobjawowe
-
Dziewczyny mój dzisiejszy progesteron 7, 8dpo wynosi 27,45 ( norma fazy lutealnej do 27) czy to zasługa duphastonu? W zeszłym cyklu miałam wynik 15. Teraz chyba mam aż za dużo? O co chodzi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 19:25
-
Hej! Mi mija na zbieraniu myśli po wizycie u gin. Na wyniki męża powiedział, że morfologia faktycznie słaba (5% prawidłowych) i przepisał testosteron. U mnie na usg jakiś pęcherzyk przetrwały 16 mm (jestem w 9 d.c.)?!? Narazie nie robimy laparo, próbujemy od następnego cyklu z Clo i Duphastonem - i tak z 3 miesiące. Nie wszystko jest dla mnie zrozumiałe, ale nie spinam się jakoś szczególnie, co ma być to będzie
Patus_777 lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny