Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzis założyłam aparat ortodontyczny, nie wiem czy dobrze czy źle podczas starań, ale podobno przeciwskazań nie ma, tylko dziąsła będą wrażliwsze, póki co wszystko mnie drażni, maszynki mi przeszkadzają, oby tylko dyskomfort nie trwał wieczność. Oczywiscie z mężem nie mozemy sie zgrać, jemu przyszła ochota - a ja nie moge na niczym innym skupić uwagi, tez tak macie, że się mijacie, czy tylko my tacy? Podkreślę, ze u nas sprawdza sie powiedzenie, ze przeciwieństwa sie przyciągają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 23:05
-
Agisia - dzięki, że pytasz.
Po namyśle jednak inaczej mała będzie się nazywała,Emily.
U mnie jakoś leci,skurcze mam i musze wytrzymać jak najdłużej,bo coś czuje, że mała planuje szybciej wyjść na świat, ale obym nie miała racji..
Dziewczyny,ja bym już myślała nad wyprawka,bo to się tak mówi,a zaraz będzie końcówka ciąży.05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
Nooo Nadziejka tobie miesiąc został to malutko a ja do lutego sporo czasu jeszcze mam
Chociaż wczoraj wystraszylam się jak cholera...
Masakra jakaś bo już zastanawiałam się czy nie wzywać pogotowia bo sama jestem bo mąż w delegacji Ehh Oglądam długo tv i koło 1 chce się położyć spac, a tu nagle taki skurcz mnie złapał. Taki ból że nie wiedziałam czy siedzieć czy chodzic czy co robić... A bolało od prawej strony pleców tak od połowy aż po brzuch.. No masakra jakaś.. Pierwsza moja myśl że to bóle porodowe krzyżowe i panika... Ale przestało po ok 2 minutach i na szczęście już więcej nie miałam.. Jak mnie dzisiaj.jeszcze raz złapie to dzwonie od razu do ginekologa Ehh oby to.nie było nic poważnego no się mega zmartwilam -
Doti-mój gin powiedział, że ja mam skurcze braxtona-hicksa.
U mnie pojawiają się dość często i właśnie towarzyszy im ból kręgosłupa.
Jestem pod tel z gin w razie czego, bo mam skrócona szyjkę i musze jak najdłużej mała zatrzymać w brzuchu.
Z tego co wiem to te skurcze mozna odczuć trochę po 20tc.Ola_45 lubi tę wiadomość
05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
Hej Dziewczyny, co za tydzien. Ledwo pamietam jak sie nazywam. Z tego wszystkiego nie dalam rady z wizyta w klinice no i nie wiem nawet co tam sie u mnie dzieje... Urosnac chyba uroslo bo czulam bol, ale czy peklo-no idea. Tak wiec chyba juz sobie odpuszcze w tym cyklu, nawet nie mam recepty na luteine w razie czego. Postanowilam, ze co ma byc to przeciez bedzie, a i tak wszystko jest w rekach Boga.
W ogole jakos duzo sie u mnie ostatnio dzieje, kiedys Wam wspominalam o piesku no i za dwa tyg bedzie juz z nami. Smiesznie-niektore z Was kupuja juz wyprawki dla dzieci, a ja zastanawiam sie nad karma i legowiskiem;) ale zawsze bedzie jakis ruch w domu bo za tym tesknie.
No nic, zycze Wam udanego weekendu i choc jednej nowej fasolki w tym m-cu!!kirys lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:08
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Hej laski..mój M zaczął rehabilitację kregosłupa ( całej tej dyskopatii) każda wizyta prywatna 200 zł koszt...no ale jak to w naszej polsce, jest prywanie to jest działanie....nastawia mu neurochrurg odcinki ...boli chłopa jak na porodówce tak mi mówił...starania hmmm odstawiam, znaczy wiem, że póki nie zacznie leczyć się z oligo i teratozospemią nie wyjdzie nic...jak na razie, nie umiem się skonsultować prywanie na żadną wizytę;/ czekam jak się dodzwonie, gdziekolwiek:D
Ps. W pon wracam na swoją placówkę...będę miała zerówkę
Myślami jestem z WAMI:) :* Niech się WAM uda w tym starym roku:Dmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Andromeda wrote:Hej Dziewczyny, co za tydzien. Ledwo pamietam jak sie nazywam. Z tego wszystkiego nie dalam rady z wizyta w klinice no i nie wiem nawet co tam sie u mnie dzieje... Urosnac chyba uroslo bo czulam bol, ale czy peklo-no idea. Tak wiec chyba juz sobie odpuszcze w tym cyklu, nawet nie mam recepty na luteine w razie czego. Postanowilam, ze co ma byc to przeciez bedzie, a i tak wszystko jest w rekach Boga.
W ogole jakos duzo sie u mnie ostatnio dzieje, kiedys Wam wspominalam o piesku no i za dwa tyg bedzie juz z nami. Smiesznie-niektore z Was kupuja juz wyprawki dla dzieci, a ja zastanawiam sie nad karma i legowiskiem;) ale zawsze bedzie jakis ruch w domu bo za tym tesknie.
No nic, zycze Wam udanego weekendu i choc jednej nowej fasolki w tym m-cu!!
Hej! No ja też nie wiem kiedy ten tydzień minął. U mnie również dużo się dzieje, ale nie do końca w tych sprawach, co bym chciała Dużo pracy, ale może dzięki temu wreszcie słuchajcie wyluzowałam i nie spinam się ze staraniami. Jutro idę do nowej gin, sprawdzę więc teorie dotychczasowego. Trzymajcie więc kciuki za mój "przetrwały" pęcherzyk. A nóż urósł od środy, dobrze się ma i niedługo pęknie.
Świetny pomysł z tym pieskiem, a jaki to będzie?
Wzajemnie miłego weekendu, a ta nowa fasolka to może będzie Twoja?Andromeda lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Ola - Tobie też życzę żeby siedział do samego końca!:*
Znasz mój ból,ale jeszcze trochę i Tobie tak zleci.
Teraz lez,nie stresuj się i odpoczywaj. Ja bym chciała wyjść na spacer,ale dla takiego skarba warto cierpieć.Ola_45 lubi tę wiadomość
05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:08
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
nick nieaktualnyDziewczyny ją już leże 4 miesiąc a brzuch mam 2 razy większy od waszego więc dacie radę myślę że pozostałym dziewczynom które starają się zajść w ciążę nie fajnie się czyta jak narzekamy bo INE by wszystko oddały żeby być w ciąży, czego życzę im z całego serca;)
Pozdrowienia;)Natalii00, Patus_777, bacha8709 lubią tę wiadomość
-
Kirys, to bedzie ogar polski, a wlasciwie to ogarczyca;)
My wrocilismy z grzybow, super pogoda do lazenia po lesie. Zebralismy cale wiadro, teraz trzeba to obrobic co juz mniej mi sie podoba heh
Udanej soboty!Patus_777 lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Andromeda - piękny pies, będziesz miała zajęcie
U mnie pęcherzyk urósł od środy z 16 mm do 24 mm (12 d.c.). Endometrum 7,8 mm - czy to ok? Byłam u innej gin, bo właśnie ruszył mi abonament medyczny i jestem na etapie szukania nowego gin w tych przychodniach, które mają umowę z moim ubezpieczycielem. No i ta gin nie była w stanie stwierdzić czy to jest pęcherzyk niepęknięty z poprzedniego cyklu. Mówiła, że wygląda to dobrze, bo jestem w czasie okołoowulacyjnym. No cóż - okaże się w przyszłym tygodniu czy pęknie. Jak obstawiacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 12:21
bacha8709 lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!